Uzm. Kl. Psk. Aslı Özsoy Yücesan

Psikoloji daha fazla

Eskişehir 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Aslı ÖZSOY YÜCESAN, İstanbul Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2015 yılında mezun olmuştur. Klinik Yüksek Lisansını İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde 2017 yılında yaparak uzmanlığını almıştır. Pek çok farklı yerde staj yapmış ve gönüllü işlerde çalışmıştır. Eskişehir Acıbadem Hastanesinde 4 yıl çalıştıktan sonra; 2022 yılı itibari ile Cassaba Modern'de Kendi ruhsatlı kliniğini açarak 13 yaş ve üzeri danışanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Aslı Özsoy Yücesan Kliniği

Cassaba Modern Avm. Hoşnudiye Mah. 770. Sk. No:4/B 408 Tepebaşı Eskisehir, Turkey, Tepebaşı, Eskişehir 26170

Makaleler
Röportaj

• C

Bir arkadaşımın önerisiyle Aslı Hanımla görüşmelere başladık. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşlarımın ya da çevremde bir desteğe ihtiyacı olduğu zaman Aslı Hanım'ı öneriyorum. Görüştüğümüz süreçte bana çok yardımcı oldu. Aşamadığım konuları problemleri onun sayesinde aştım. Kendisi bu alanda çok deneyimli, çok iyi bir psikolog. Onu çok seviyorum. İşinde başarı ve kolaylık diliyorum.

•  •

Ablamın önerisiyle ve desteğe ihtiyacım olduğunu düşünmem üzerine başladım. Duygu karmaşası nedeniyle Aslı Hanıma başvurdum. Aslı Hanımdan gayet memnunum. Çok içten ve samimi birisi. Olaylara yaklaşımı ve ne olursa olsun yargılamadan, anlayışla karşılaması beni çok rahatlatıyor. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.

•  •

Doğum sonrası lohusalık psikolojisiyle eşimle boşanma aşamasına gelmiştik. Bu süreçte kendi araştırmalarım sayesinde Aslı Hanım'a ulaştım. Aslı Hanım, senelerce farkında olmadığım bir konuda bana farkındalık kazandırdı. Zaten benim amacım buydu, psikoterapi amacı da budur. Eşimle de bir seans katıldık, o da güzeldi. Seanslar sayesinde öfkem dindi, kendime daha çok değer vermeye başladım. Eşimle ve ailesiyle aram düzeldi. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, ediyorum da.

•  •

Aslı Hanıma ileri seviye kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Terapinin başlangıcından bugüne kadar Aslı Hanımla beraber çok yol kat ettik. Kendisinden çok memnunum. Bir arkadaş tavsiyesi ile başvurdum kendisine, çevremdekilere de tavsiye ederim.

•  •

Aslı Hanım'a ruhsal olarak çok yorulduğum bir dönemde kaygı bozukluğu sebebiyle gittim. Kendisi, ilk randevudan itibaren güler güzü, yaklaşımı ve kibarlığıyla bana çok iyi geldi. Her seans sonrası ruhum biraz daha iyileşti. Bana, hayatın içinde sorunlarla karşılaştığımda nasıl yol almam gerektiğini fark ettirdi. İyileşmek uzun bir yolculuk olsa da bunun mümkün olduğunu anladım sayesinde. Kalıplarımı, kaygılarımın temelini, düşünce hatalarımı gördüm her görüşmemizde. Aslı Hanım, bana başka bir versiyonum olduğunu gösterdi. Bu çok güç verdi bana :)

• Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu  •

Uzmana bir yakınım vasıtasıyla ulaştım. 2024 Şubat ayında yaşadığım talihsiz bir olaydan dolayı depresyon ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Geçtiğimiz ay terapi sürecim tamamlandı. Gerek danışanına karşı yaklaşımı, gerekse verdiği tavsiyelerin sağladığı faydalar olsun çok memnun kaldım. Yakınlarıma kesinlikle tavsiye ederim.

•  •

Aslı Hanım'a kendimle ve ailemle olan problemlerimde, anksiyete ataklarıyla mücadelemde rehberliğe ihtiyacım olduğu için başvurdum. DoktorTakvimi sitesi üzerinden iletişime geçtim. Aslı Hanım'la birlikte sürecimiz başladığı andan itibaren ilk olarak yakın çevrem ile yaşadığım problemleri çözme sürecine girdim ve çok fazla yol kat ettim. Daha sonra başarısızlık, yetersizlik, özgüvensizlik, alışveriş bağımlılığı, kaygı problemi gibi daha çok kendimle ilgili konularda sürecimiz başladı. Bu konuda "Neden böyleyim, benim neyim var?" sorularını cevaplamama yardımcı oldu. Sonrasında ise "Peki, şimdi ne yapacağım?" yolculuğumda bana eşlik etti. Seanslara gidip geldikçe hayat enerjim, hayata ve kendime bakış açım olumlu yönde değişti. Aslı Hanım gerçekten işinde uzman. Bilgisini, deneyimlerini doğru yerde, doğru şekilde aktarabiliyor. Bu nedenle biri psikolojik yardıma ihtiyaç duyuyorsa kesinlikle Aslı Hanım'a ulaşmalı.

•  •

Aslı Hanım ile bir yılı aşkın süredir seans yapıyoruz. Enerjisi ve verdiği örneklerle insanı kendine getiren, kişiye iyi gelen bir yanı var. Farkındalığı hissettiğim ve kendimi o ‘an’ da hissettiğim sonrasında hafiflediğim anlar oluyor. Kendi duygularımı hissettiğimde bazı hislerden kaçan bir insandım. Kaçmamayı, evet ben bunu hissediyorum dediğim, kendimle yüzleştiğim…Bu duyguların farkındalığı artırdığı, insanın her duyguyu hissedebildiği, hissettiğin duyguların yanlış olmadığını güzel bir dille anlatıyor

• Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Randevu  •

Aslı Hanımla doğum sonrası yaşadığım zorlu süreçte tanıştım. Gerçekten insanı anlayan empati kurabilen ve yanında rahatça konuşabildiğim bir psikolog. Desteği sayesinde ilk seanstan itibaren çok daha iyi hissetmeye başladım. İyi ki varsınız :))

• Aslı Özsoy Yücesan Kliniği Psikoloji Randevusu  •

Aslı Hanım'a bir arkadaşımın yönlendirmesi üzerine gitmeye başlamıştım, ve başladığım günden bu güne kat ettiğim ilerlemeyi çok net bir şekilde görebiliyorum. Bana gerçekten çok yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor, tavsiye ederim