- Depresyon
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sınav Kaygısı
- Stres
- Sosyal Fobi
Aslıgül Hanım gayet iyi bir uzman. Kendimle ilgili kişisel problemlerden dolayı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Kendisiyle gayet iyi bir şekilde yol aldık. Aslıgül Hanım seanslarımızı iyi yönetebildi. Seanslardan sonra verdiği ödevlerin bana çok yararı oldu. Seanslarımıza devam ediyoruz. Görüşmelerimizden sonra yaşadığım problemlerin büyük çoğunluğu azaldı, olaylara bakış açımda değişme gözlemledim. Seanstan çıktıktan sonra kendimi iyi hissettim. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
Aslıgül Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi ilgili ve özveriliydi. Aslıgül Hanım'dan danışmanlık hizmeti alan arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 2 ay kadar görüşme sağladık ve seanslarımızı sonlandırdık. Görüşmelerimizden sonra yaşadığım sıkıntıyı eskisi kadar sorun etmiyorum, daha pozitifim. Olumlu yönde gelişmeler oldu.
Aslıgül Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi insanın kendini bulmasına yardımcı olan, mükemmel bir psikolog. Aslıgül Hanım'a arkadaşım önerisiyle görüşme sağaldım. 3 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım. Sorun ortada kalmadığı için ara verdik. Seanslardan sonra daha sakin düşünmeye başladım, düşüncelerim netleşti ve kendimin farkına vardım.