2007 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Ortodonti Anabilim Dalı’nda Doktora eğitimine başlayan hekim, 2013 yılında “Clear Aligner Apareyinin Etkinliğinin Belirlenmesi” adlı tezini sunarak doktora eğitimini tamamlamıştır.
Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen birçok bilimsel kongre ve sempozyumda katılımcı ve konuşmacı olarak yer almıştır.
Deneyimlerini ihtiyacı olan hastalar ile paylaşabilmek amacıyla 2020 yılında kendi muayenehanesini açmıştır.
- Ayrık Dişler
Diş Hekimi Randevusu
Ortodonti Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Dr. Dt. Aslıhan Yıldırım Türkmen
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Dr. Dt. Aslıhan Yıldırım Türkmen
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Dr. Dt. Aslıhan Yıldırım Türkmen
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Asimetrisi Tedavisi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Ölçü Randevusu
Dr. Dt. Aslıhan Yıldırım Türkmen
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
e...
Tanıdık vasıtasıyla, alt çene dişlerimdeki çarpıklık şikayetiyle başvurdum. Çok kısa 2 muayenenin sonunda 20 set süreli bir Invisalign tedavisi uygun gördü kendisi. Yurtdışında yaşamama rağmen tedavinin takibini çok kolay bir şekilde yapabiliyor. Şu anda 10. seti kullanıyorum, gözle görülür fark kesinlikle var. Aslıhan Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
m....b
Tavsiye üzerine plak tedavisi için başvurdum. Tedavim gayet güzel geçiyor. Yönlendirmeleri, aldığı aksiyonlar güzel. Her şeyden çok memnunum. Birikimi, bakış açısı, hızlı problem çözmesi gayet iyi. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum, hiçbir problem yaşamadım. Çok ilgili bir doktor.
e....)
Kızımın tel tedavisi için öneri üzerine başvurdum. Tedavisi çok güzel geçiyor, inanılmaz memnunuz kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Bana çok yardımcı oluyor, herkese tavsiye ederim.
s....d
Ortodonti tedavisi için başvurdum. Tedavim devam ediyor. Başarılı bir şekilde ilerliyoruz. Ölçümleri de iyi. Sorunsuz bir şekilde süreç geçiyor. Kendisinden çok memnunum. Randevularda esneklik gösteriyor. İlgili ve alakalı bir doktor. Bu süreçte her şeyi anlatıyor, hastasını motive ediyor.
m....v
Plak tedavisi gördüm. Baştan sona kadar her şey sorunsuz geçti. Bu ikinci tedavim. İnanılmaz ilgili ve alakalılardı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendisinden çok fazla verim aldım. Güler yüzlü bir doktor. Hasta takibi iyi. Arayıp da ulaşamadığım hiçbir zaman olmadı. İşinde profesyonel bir doktor.
m....)
Kızımın diş teli tedavisi için gittik. Tedaviye başladık, harika geçiyor. İlgi ve alaka çok iyi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kızımın dişçilere karşı ön yargıları vardı. Aslıhan Hanım sayesinde bu durumu atlattık. Bilgi donanımı harika. İlk günden itibaren kendisinden memnun kaldık. Önce aparey ile başladık. Bütün her şey anlattığı gibi gerçekleşti. İyi bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
I
i̇...)
Çocuğumun ortodonti tedavisi sebebiyle başvurduk. Gayet güzel bir süreç geçirdik. Yaklaşımı, kliniği, her şeyi dört dörtlüktü. Ekibinin müşteri iletişimi iyiydi. Çocuğuma güzel yaklaşıyor. Plak tedavisi görüyoruz. Sürece çok hakim bir doktor. Kendisinden çok memnunuz ve devam edeceğiz. Sayılı hekimlerden birisi. Her anlamda her soruma cevap veriyor. Yapıcı bir doktor.
e....d
Plak tedavisi için gittim. Süreç boyunca gayet ilgiliydi. Düzenli bir şekilde kontrollerimi yaptı, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tedavim bitmek üzere telefon üzerinden her zaman ulaşabildim, bu konuda da yardımcı oldu. Memnun kaldım kendisinden.
b....a
Diş teli tedavisi için başvurdum. Tedavim gayet güzel geçiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Aslıhan Hanım çok sevecen, ilgili, tatlı, neşeli ve başarılı bir doktor. Her şeyi çok düzenli, memnunum kendisinden.
e....k
Dişlerimde çarpıklık vardı. Braket tedavisi görüyorum. Beklediğimden iyi sonuçlar alıyorum. Kendisinin iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Süreç gayet iyi ilerledi, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Memnunum kendisinden.
Aslıhan Yıldırım Türkmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslıhan Yıldırım Türkmen, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Aslıhan Yıldırım Türkmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi.
Aslıhan Yıldırım Türkmen adresi nerede?Aslıhan Yıldırım Türkmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adıgüzel Plaza, Feneryolu, Bağdat Cad. No:137 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslıhan Yıldırım Türkmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslıhan Yıldırım Türkmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslıhan Yıldırım Türkmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslıhan Yıldırım Türkmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aslıhan Yıldırım Türkmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslıhan Yıldırım Türkmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aslıhan Yıldırım Türkmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Aslıhan Yıldırım Türkmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslıhan Yıldırım Türkmen hangi sigortaları kabul ediyor?Aslıhan Yıldırım Türkmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler