Psikoloji daha fazla

Kırklareli 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Âtıf Sakarya Âtıf Sakarya, çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışan bir uzman klinik psikologdur. Meslek hayatı boyunca dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), obsesif kompulsif bozukluk (OKB), depresyon ve kişilik bozuklukları gibi birçok psikolojik sorunla çalışmış; bu konularda geniş bir deneyim kazanmıştır. Çalışmalarında  psikanaliz yaklaşımlarını bir arada kullanmakta, her danışan için süreci ihtiyaca göre şekillendirmektedir. Psikanalitik yönelimli vaka çalışmalarıyla çocuk psikolojisi alanındaki uzmanlığını derinleştirmiştir. Yüksek lisans tezinde, “Çocuk ve Ergenlerde Ruhsal Durumun Akademik İşlevselliğe Etkisi” başlığıyla çocuk alanına olan ilgisini akademik düzeyde de ilerletmiştir. Ayrıca BDT alanında süpervizyon desteği sunarak meslektaşlarına katkı sağlamaktadır. Üsküdar Üniversitesi’nde lisans ve klinik psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamış; yüksek lisansını 3.56 ortalama ve Yüksek Onur derecesiyle bitirmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nde Louisville Üniversitesi’nde sinirbilim (neuroscience) araştırmalarında görev alarak psikiyatrik hastalıkların nörobiyolojik temelleri üzerine çalışmıştır. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir. Türk Psikologlar Derneği üyesidir. Danışanlarına yaklaşımında, onları kendi yaşam bağlamı içinde anlayan, özenli ve kişiye özel bir süreç yürütmeyi hedeflemektedir.

• Sigortası olan hastalar

-, Lüleburgaz, Kırklareli 06530

-, Kırklareli

-, Kırklareli

Röportaj

• T

Atıf bey ile çok güzel ilerliyoruz hem herşeyi çok güzel açıklıyor hemde çok güzel yönlendiriyor onun sayesinde çok güzel aydınlanmalar yaşıyorum. Danışanına çok kıymet veren çok kıymetli bir hoca iyi ki yollarımız kesişmiş daha da iyiye gideceğimize eminim.

• Uzm. Kl. Psk. Atıf Sakarya  •

Oğlumun dikkat dağınıklığı için başvurduk. 10 seanstır gidiyoruz. Seanslarda iyi ilerliyoruz, olumlu gelişmeler var. Anlayışlı, dikkatli, bilgili bir uzman. Çocuğumla ilişkisi çok iyi, aralarında güçlü bir bağ var. Bizi çok fazla bilgilendirip işin içine dahil ediyor, kendisinden çok memnunuz. Çok fazla fayda gördük.

•  •

• T

Atıf bey ile OKB üzerine çalışmaya başladığımdan beri kendimde büyük değişimler fark ediyorum. Takıntılı düşüncelerimle başa çıkmayı ve kendimi daha iyi kontrol etmeyi öğrendim. Her seans, bana yeni bakış açıları ve başa çıkma yolları kazandırıyor. Öyle bir yaklaşımı var ki, kendimi yargılanmadan, rahatça ifade edebiliyorum. Bu süreçte onun desteği sayesinde hayat kalitem gerçekten arttı.

• U

Oğlumuz için Atıf Bey'den danışmanlık aldık.Seanslarda çok ilgiliydi.Aynı zamanda görüşmelerimiz dışında da oğlumuzla ilgilendi destek oldu.
    Kısa zamanda iyi yol aldık. Görüşmelerimiz devam etmektedir.

• U

Atıf bey ile geçirdiğimiz tüm seanslardan çok memnun kaldım. Her aşamada gösterdiği anlayış ve empati benim için çok önemliydi. İfade edemediğim konuları dahi anlıyor. Düşünce yapım günlük hayatım her şeyim iyileşti diyebilirim. kendisinin profesyonelliği ve özverili oluşuyla hayata karşı motivasyonum her seansta daha çok artıyor. Bu süreci Atıf bey ile geçirmek benim için büyük şans oldu.

• Uzm. Kl. Psk. Atıf Sakarya  •

Atıf bey ile Lüleburgaz'da hastanede çalıştığından beri psikoterapi seansları yapıyoruz. Kendisine başvurmamın nedeni daha önce kaygı, panik atak, okb gibi rahatsızlıklarımdan dolayı olsada bunların üstesinden atıf bey ile gelmem bana kariyerimde, ilişkilerimde ve kişiliğimde kendimi daha iyi tanımama neden oldu ve kendisinin terapideki bazı durumlarda bilişsel ve davranışsal çalışması aynı zamansa bazı durumlarda da psikanalitik yaklaşım ile yorum yapıp yönlendirmede bulunması oldukça içimi rahatlattı. Her ne kadar bu iyileşme sürecime yardımı olsada atıf bey ile düzenli bir ritüelimiz var 2 haftada bir gündem diye adlandırdığımız olayların üstünden geçiyoruz. İyi ki varsınız

• başka bir yer Diğer  •

• N

Atıf bey işinde çok profesyonel ve donanımlı. Kendimle ilgili hiç farkında olmadığım yönlerimi anlamama ve neye ihtiyacım olduğunu bulmama yardımcı oldu. Seanslarımızda ailemden biri gibi rahatlıkla sohbet edip, farkında olmadan sonuca varıyorum. Atıf beyin danışanı olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

• Online Danışmanlık  •

• Ö

Fazlasıyla ilgili biriydi , bu terapinin bana çok şey kattığını düşünüyorum alanında uzman bir psikolog..

• Online Danışmanlık  •

• G

Henüz 3 seanstır Atıf Bey’e gidiyorum fakat sizi dinlerken ki tüm odağının sizde olması ve o an ki gerçekten “dinlendiğinizi ve duyulduğunuzu hissetmek” gerçekten çok iyi geliyor. Önümüzde uzun bir süreç var tabii ama her şeyden önce kendini sizin yerinize koyup harika bir empati ile sorunlarınıza çözüm arayıp tavsiyelerde bulunuyor. Seanslara devam edicem ve şuanlık gayet memnunum. :)

• Uzm. Kl. Psk. Atıf Sakarya  •

Atıf Hocam çok bilgili ve alanında gerçekten uzman birisi yaklaşımı da çok profesyonelce kendisiyle yaklaşık 4 yıldır destek almaktayım ve tereddütsüz Atıf hocam benim çok daha iyi olmama yardımcı olmuştur.

• Uzm. Kl. Psk. Atıf Sakarya Online Terapi  •