Bazekol Çiğli Hastanesi

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli 35630

• H

Harika bir doktor kendisi lazer hemeroid ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat icin yıllarca boşa beklemişim.Atilla bey ile karşılaşmam çok büyük şans alanında gayet uzman ve iletişim konusunda da cok basarılı. Son derece kibar ve saygılı bir hekim. Umarım daha uzun yıllar mesleğini icra eder ve bizim gibi hastalara şifa verir.

• H

Saygı değer Attila hocam yıllardır hastane hastane gezip teşhis konamayan ağrılarıma noktayı koyan insandır kendisi,çalışmayan safra kesesimi alarak hayata döndürdü beni sonra memedeki kitleyi alarak kanser olmaktan kurtardı şimdi de kasık fıtığı ameliyatımı yine kendisi yapıcak gelmiş geçmiş en iyi en kibar en efendi doktor o kdr güven veriyorsunuzki yaklaşımlarınızla aklıma en ufak kötü bir düşüncce gelmiyor başarılarınız daim olsun

• İzmir Ekol Hastanesi Diğer  •

Atilla hoca harika bir cerrah. iletişimi , naifliği , ilgisi hastaya yaklaşımı ,bilgi birikimi ile nadir bulunan bir hekim. Annem de nodüller ve guatr vardı. birçok doktor gezdik her doktor farklı bir şey söyledi kafamız inanılmaz karıştı. Ancak doktor bey teşhis hemen koyarak gereksiz operasyonlardan kurtardı bizi ve ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. kendisine minnettarız. iyi ki varsınız..

• F

Çarşamba günü Atilla hocam fıtık ameliyatını yaptı ameliyatını yaptığı tekbir hastası olumsuz yorum yapmamıştı bende tavsiye üzerine gittim kibarlığı açıklaması tecrübesi çok iyi memnun kaldım sizin gibi başarılı alçak gönüllü hekimlerimiz hep var olsun iyiki varsınız hocam ömrünüz uzun olsun bileğiniz güçlü olsun sevgiler

• P

Atilla hocam sayesinde babam ölümden döndü. Üniversite hastanesinde acil safra kesesi ameliyatı için giriş yaptık fakat 5 hafta beklememiz gerektiğini söylediler , daha sonra ameliyatın uygun olmadığını göğüs hastalıklarının onayı olmadığını söylediler. Babamın ağrıları artınca araştırmaya koyulduk ve Atilla beyi bulduk İlgili ,saygılı, kibar en önemlisi bilgisi sayesinde babam kurtuldu. Babamın safrası patlamış bile ama anlayan olmamış. Sonsuz minnettarız ederiz.

• İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi Diğer  •

• D

Merhaba,Atilla hoca öncelikle herkesin dediği gibi çok kibar,çok naif eşi olmayan bir hekim.Eşimin zehirli guatrı olduğunu öğrendiğimizde kendisine gittik detaylı muayene,tahlil süreci ve çok detaylı açıklamaları sonrası oldukça güven duyarak ameliyata karar verdik.Ameliyat öncesi ve sonrası süreci çok detaylı izah etti. Ses tellerine özellikle dikkat ederek oldukça büyük nodüllü zehirli guatr ameliyatını çok başarılı gerçekleştirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Ameliyat sonrası kontrol sürecinde de çok ilgiliydi ve detaylı açıklamalarıyla içimizi rahatlattı. Yatış sürecinde kurumun temizliği,hemşirelerin,çalışanların ilgisi ve kibarlığı için de ayrıca teşekkür ediyoruz.
    Guatr ameliyatında güvenebileceğiniz bir cerrah.

• başka bir yer Diğer  •

Yıllarca sırt ağrısından muzdariptim,son dönemlerde sağ boşluğumda yoğun ağrılar yaşamaya başladım ve o kadar şanslıyım ki Atilla El Hocam gibi mükemmel bir doktora muayene olma şansı buldum. Neredeyse patlamak üzere olan,iltihaplı apandisitimden ameliyatla kurtardı beni. Daha doğrusu hayatımı kurtardı.Güleryüzü ve desteğini asla esirgemedi.Saygıdeğer Atilla Hocamın ve ekibinin haklarını asla ödeyemem. İyi ki,iyi ki,iyi ki varsınız Hocam. Sonsuz hürmet ve sevgilerimle

• başka bir yer Diğer  •

Çok kibar ve ilgili bir doktor, çok güzel bir şekilde açıklıyor insanın aklında hiç şüphe kalmıyor. Çok deneyimli ve bilgili olduğu belli. Annemin safra kesesi ameliyatını da yapmıştı zaten o şekilde tanıştık çok memnun kaldık.

• başka bir yer Diğer  •

Geçen hafta,Atilla Bey'e kapalı yöntem safra kesesi ameliyatı oldum..Iyki de oldum..Işinin ehli saygılı kibar doktorum sayesinde çok kısa sürede ağrısız sikintisiz iyileştim..Herşeyden önce size güven duygusu vermesi sorduğunuz herşeye son derece samimiyetle yaklaşması çok hoş..Ayrıca mesleğinde kendisi tam bir uzman bir çok yerde okuduğum ameliyat sonrası oluşan hiç bir sıkıntıyı yaşamadım..Eminimki benim gibi doktorla ilgili tüm yorumları okuyan biriyseniz ve tedavinizi erteliyorsaniz ..Bu yazdıklarım size cesaret versin ve hemen tedavinizi olun..Sırf bu nedenle gıyabında Sevgili doktoruma teşekkür etmek ve diğer hastalara örnek teşkil etmesi amacıyla. Sayfaya üye olarak mesaj atmak istedim .Atilla bey Iyki varsınız Allah size uzun ömür ve sağlık versin sizde tüm hastalara benim gibi şifa kaynağı olun inşallah ..

• Ö

Kasık fıtığı için doktor beyin yorumlarını okuyarak gittik. Iyi ki gitmişiz, tüm endişe ve korkularımızı yendik sağlıklı olarak bizi taburcu etti. Hastalıkla ve ameliyatla ilgili tüm bilgileri tek tek defalarca anlattı
    ve gere ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası sürekli iletişim halindeydi. Tanımanız gereken nadir insanlardan kendisi. Kendilerine tekrar teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.