Halilağa Mah. İpekyolu Cad. Stad Karşısı 3. Sk. No:3 İpekyolu, İpekyolu, Van 65000
m ...ş
Gözlerimde yüksek derece miyopi vardi. Uzman doktor Atilla Yazıcıoğlu arkadaşlarım tarafından çok önerildiği için muayene olmak istedim ve detaylı bir şekilde muayenemi gerçekleştirip bütün riskleri anlattı. Bana çok güven verdiği için ameliyatımı Doktor Atilla Yazıcıoğlu'nda yaptım. Şimdi rahatlıkla iyi ki yaptım diyebilirim. Çok memnunum. doktorumun ilgi alakasından ve gerçekleştirdiği sorunsuz ameliyatından çok memnun kaldım.
• Van Özel Urartu Göz Merkezi • Diğer •
K
k....a
Daha önce annemde burada katarakt ameliyatı olmuştu hastanenin hizmetinden çok memnun kaldığımız için yine tercihimiz burası oldu. Op Dr Atilla Yazıcıoğlu doktorumuza muayene olmaya geldim muayene sonucu katarakt ameliyatına karar verildi. Sağ gözümden ameliyat oldum. Hiç ağrı acı yaşamadım. Bugün aylık kontrolüme geldim. Ameliyattan önce resmen görmüyordum şuan çok güzel görüyorum çok mutluyum. Atilla Hocam çok iyi bir doktor her şeyi net anlatıyor ve güler yüzlü. Hastalarıyla yakından ilgileniyor. Çalışan arkadaşlar çok ilgili. Temiz ve güvenilir bir hastane. Her tavsiye ederiz.
• Van Özel Urartu Göz Merkezi • Diğer •
Atilla Yazıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Yazıcıoğlu, Göz Hastalıkları.
Atilla Yazıcıoğlu adresi nerede?Atilla Yazıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halilağa Mah. İpekyolu Cad. Stad Karşısı 3. Sk. No:3 İpekyolu Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Yazıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Yazıcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Yazıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Yazıcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Yazıcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Atilla Yazıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.