Merhaba ben Ayberk Çiçek; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim.
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri ,
Stres Yönetimi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Odakus Psikoloji
Bir yılı aşkın süredir Ayberk Hocam’la tanışıyoruz ve kendimi keşfetme yolunda bana ışık tutuyor. Kesinlikle her bireyin bir psikoterapisti olması gerektiğini ve doğru iletişim kurulan bir terapistin hayatı önemli ölçüde kolaylaştırdığını düşünüyorum. Ayberk Hoca, işinde oldukça başarılı ve deneyimli bir psikolog. Kendisini herkese gönülden tavsiye ederim.
• Odakus Psikoloji • Bireysel Terapi •
m...
Ayberk hocama arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik. Eşimle sıkıntılarımız vardı, aile danışmanlığına birlikte gittik. Ancak eşim sürece devam etmek istemedi. Bu süreçte hocamız bize destek oldu ama eşimi ikna edemedim, sonrasında da biz ayrılma kararı aldık ve ben kendim devam ettim. Bu zorlu süreci Ayberk hocamın desteğiyle atlattım. Hocamı herkese tavsiye ederim.
d.....
Ayberk hocaya tavsiye üzerine başladım psikoloğa başlamak istediğimi söylediğim herkes beni Ayberk hocaya yönlendirdi yaklaşık 1 senedir terapilerimiz devam ediyor. Öncelikle geçen sene babamı kaybettiğim için Ayberk hocamla terapilere başladık ilk seansımızda bile farkını görmüştüm kesinlikle duygularımı karşı tarafa aktarabilmem konusunda beni yönlendirmesi birde beni tam anlamıyla kendimi açıklamadan anlaması çok hoşuma gitmişti. Sessiz kaldığım zaman dilimlerinde bile neden sessiz kaldığımı tahmin edip dile getirmesi bile beni çok iyi anladığını hissettirmişti. İyi ki Ayberk hocayla başlamışım şu anda hayatımın dönüm noktalarında önemli bir faktör çok memnunum umarım o da seanslarımızda çok sıkılmıyordur . Kesinlikle tavsiye ediyorum herkese iyi geleceğini düşünüyorum gerçekten işinin en iyilerinden biri olduğunada eminim .
• Odakus Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
L
l.....
Ayberk hocama bir süredir gidiyorum ve kendisinden terapi almak bana gerçekten çok iyi geldi. Seanslarda kendimi güvende ve anlaşılmış hissediyorum. Seanslardan çıktıktan sonra kendimi daha güçlü daha farkında ve daha huzurlu hissediyorum.Ayberk hocam sayesinde içimde fark etmediğim birçok noktayı görmeye başladım. Hayatıma bakışım ve duygusal süreçlerimi yönetme biçimim olumlu yönde değişti. Alanında yetkin, ilgili bir uzman. İhtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Odakus Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
m...
Uzmanıma internet aracılığıyla ulaştım. Açıkçası terapilere karşı ön yargılarım vardı ve nasıl olacağını hiç bilemiyordum. Kendisiyle ilgili internetteki olumlu yorumları görünce görüşmek istedim. Hayatımı ve hayatımdaki ilişkilerde karmaşa yaşıyordum ve kendimi çıkmazda hissediyordum. İlk seanstan sonra kendimi daha iyi ve hafiflediğimi hissettim. Yaklaşık 3 yıldır terapiye devam ediyorum. Bu süreçte yas sürecindeydim ve kendisinin desteğiyle aşabildiğimi hissettim. Seans süreci ve sonrası düşüncelerime kendi hayatımın şekillenmesine yardımcı oldu ve kendimle ilgili hayata dair farkındalık kazandım. Ayrıca çevreme karşı tavsiye ettim, en yakın arkadaşlarımı kendisine yönlendirdim.
s...
Bence kendisi alanında çok profesyonel, yaklaşımı profesyonel. Son birkaç senedir kendisinden obsesif kompulsif bozukluk ve depresyon sebebiyle terapi almaktayım. Hayatıma dokunan büyük oranda güzel değişimler yaşatan iyi bir psikolog. Kendisi değişim isteyen herkese öneririm.
d...
Ayberk hocaya tavsiye üzerine başladım. Psikoloğa başlamak istediğimi söylediğim herkes beni Ayberk hocaya yönlendirdi. Yaklaşık 1 senedir terapilerimiz devam ediyor. Öncelikle geçen sene babamı kaybettiğim için yoğun bir depresyondaydım. İçime kapanmıştım ve yalnız hissediyordum. Babamın vefatından 7 ay sonra Ayberk hocamla terapilere başladık. İlk seansımızda bile farkını görmüştüm. Kesinlikle duygularımı karşı tarafa aktarabilmem konusunda beni yönlendirmesi bir de beni tam anlamıyla kendimi açıklamadan anlaması çok hoşuma gitmişti. Sessiz kaldığım zaman dilimlerinde bile neden sessiz kaldığımı tahmin edip dile getirmesi bile beni çok iyi anladığını hissettirmişti. İyi ki Ayberk hocayla başlamışım. Şu anda hayatımın dönüm noktalarında önemli bir faktör. Çok memnunum. Umarım o da seanslarımızda çok sıkılmıyordur ☺️. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ayberk Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayberk Çiçek, Psikoloji. Size Ayberk Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Ayberk Çiçek adresi nerede?Ayberk Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Örtülüpınar Mah. İstasyon Cad. Uluocak Apt. A Blok Kat:3 Daire:6 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayberk Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayberk Çiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayberk Çiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayberk Çiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayberk Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayberk Çiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayberk Çiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayberk Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayberk Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayberk Çiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Ayberk Çiçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.