Op.Dr.Ayberk Dursun, Aydın Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra tıp eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Genel Cerrahi ihtisasını ise, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde tamamlayarak “Genel Cerrahi Uzmanı” olmuştur. Mecburi hizmetini Van/Erciş Devlet Hastanesi'nde bitirdikten sonra İzmir Özel Kent Hastanesi’nde ve İzmir Egepol Hastanesi’nde çalıştı. Meslek hayatına Uşak Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda devam etmektedir. Genel cerrahi alanında pek çok bilimsel araştırma çalışmasında yer almış ve bu çalışmaları ulusal ve uluslararası tıp dergilerinde yayımlanmıştır. Ayrıca çok sayıda ulusal ve uluslararası kongre ve bilimsel toplantıya katılmış, bu toplantılarda çalışmalarını sözlü sunum olarak sunmuştur.

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı

Fevzi Çakmak , Gazi Bulvarı Yan yolu No:50, Uşak

Genel Cerrahi Randevusu

Röportaj

• R

27.10.2025 tarihinde safra kesesi ameliyatı oldum ayberk hocam gayet başarılı bir ameliyat yaptı iyileşme sürecim toparlanma sürecim çok güzeldi tekrar kontrole gittiğimde güzel ilgilendi. Benim için en önemlisi başarılı bir operasyondu ayberk hocama güvendim ve güvencimi en güzel şekilde yerine getirmiş oldu elinize emeğinize sağlık hocam kendisini gönülden tavsiye ediyorum

• Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Genel Cerrahi Randevusu  •

• N

9 Mayıs 2025 tarihinde karın fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası sürecim ile ilgili olarak detaylı bilgilendirmeleri yaklaşımı ve işini severek yaptığını bir hastası olarak tarafıma hissettirdiğiniz için iyi ki varsınız demek istiyorum. Sizin gibi hekimlere herzaman ihtiyacımız var.
    Başarılarınızın devamını diliyorum.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Tedavi sürecinin sorunsuz geçmesi ve hastalarımızın uyumu cerrahlar için en büyük teşekkürken, güzel sözleriniz için daha da teşekkür ederim.. çok geçmiş olsun:)

Egepol hastanesine mide ağrısı şikayeti ile gittim. Acildeki doktorun yönlendirmesi ile Ayberk hoca ile tanıştım. Kendisi safra kesesinin alınması gerektiğini söyledi ve süreci bana detaylı bir şekilde anlattı. Kafamda hiç soru işareti kalmadan safra operasyonu için gün aldım. Daha sonra safra kesemi başarılı bir şekilde aldı. Hem ameliyat sonrası hem de rutin kontrollerde fazlasıyla ilgilendi. Kendisinden çok memnun kaldık. Her an kendisine ulaşabildik ve tüm sorularımızla detaylı bir şekilde ilgilendi. İyi ki kendisini tanımışız. Göstermiş olduğu ilgi, alaka ve hassasiyet çok iyiydi.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Her hasta iyi bilgilendirmeyi, detaylı bir muayeneyi ve hızlı bir planlama yapılmasını hak eder. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim çok geçmiş olsun:)

Şiddetli göbek fıtığı ağrısıyla gittiğim günden, ameliyat ve nekahat dönemini kapsayan süreçte; sabırla ayrıntılı bilgiler verdi, moral motivasyon desteğini eksik etmedi. Olumlu enerjisiyle ameliyat stresimi neredeyse yok etti.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Hastalarıma hep söylediğim gibi ameliyattan değil, geç kalmanın olumsuz sonuçlarından korkmalıyız. Yardımcı olabildiysem ne mutlu… Güzel sözleriniz için teşekkür ederim, çok geçmiş olsun…

Ayberk hocama makat çatlağı ile ilgili ağrı kesici krem yazdırmak için gittim,beni sadece krem yazıp gondermek yerine detaylı muayene edip kolonoskopi ye randevu verdi ve kolonoskopi sonucunda ameliyat olmamın zorunlu olduğunu ve tedavi icin ameliyatin kaçınılmaz olduğunu soyledi ve aynı gün ameliyata aldı,rahatsızlığım ile bu denli ilgi ve alaka ile ilgilenmesi açıklayıcı şekilde bilgilendirmesi ,gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası gösterdiği ilgi paha biçilemez di.
    Krem yazıp göndermek yerine rahatsızlığım la ilgili her şeyi anlaşılır şekilde izah eden profesyonel bir hekim,ameliyat öncesinde olduğu kadar sonrasında da ilgi ve alakasını eksik etmeyen güven veren, her konuda bilgi alabileceğiniz harika biri. İlk muayene olduğum günden amaliyat sonrasına kadar Ayberk hocamıza güvenim sonsuzdu ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.İyi ki varsınız hocam, Saygılarımla.
    Hastalığına kesin çözüm arayan herkese Ayberk hocamı tavsiye ederim.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, anal fissür tedavisi sabır isteyen bir süreçtir ve hasta hekim diyaloğu önemlidir. Tedavi başarılı olduysa ne mutlu bize..

• B

Doktor beye hemoroid hastalığına bağlı şikayetlerle korkarak başvurdum. Odaya ilk girdiğim andan itibaren kendinden emin şekilde ve çok sıcak kanlı bir bilgilendirme yapıp muayene etti. Konuya çok hakim olduğu hem ilk konuşmasından hem de uyguladığı tedavinin sonucunda belli oldu. Kendisine başvuralı bir ay oldu ve şikayetlerim tama yakın geçti. Hemoroid şikayeti olan herkes gönül rahatlığıyla ve hiç utanmadan kendisine başvurabilir.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Çok geçmiş olsun, hemoroid hastalığı ilerlediğinde kişilerin kabusu olabilmekte. İyileşme sağladıysak ne mutlu bize, çok geçmiş olsun, güzel düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederim…

DR. Dursun'a safra kesesi ameliyatı için başvurdum. İlk andan itibaren saygılı, tüm bilgileri anlaşılır bir şekilde anlattı. Ameliyat için odamdan alıp beraber gittik ameliyathaneye. Ameliyat toplamda 1 saat sürdü ve gayet sorunsuz bir şekilde yaptı. Başarılı bir ameliyatla kalmadı aynı gün sürekli kontrole geldi ve gece bilgi almaya devam etti. Kendinizi gönül rahatlığıyla emin ellerine bırakabilirsiniz.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Çok geçmiş olsun, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Her zaman işimizin başında ve hastalarımızın yanı başındayız:)

Ayberk Bey yaklaşık iki hafta önce annemin safra kesesi ameliyatını yaptı.İlgili,açıklayıcı bir dille anlatan,işinde çok titiz bir doktor.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim:) kontrollerimizi ihmal etmeyelim:)

Ayberk beye makatta kanama ve ağrı şikayetiyle gittim ilk önce gerek bilgisi gerek en detayına kadar açıklaması zaten muazzam. Daha sonra muayene Edip alternatif çözümler sundu her şeyi en ince detayına kadar anlattı gözü kapalı güvenebileceğim nadir doktorlardan diyebilirim. Hastaya yaklaşımı ve hastalık hakkında bilgilendirmesi inanın insanı ferahlatıyor. Özellikle korkup muayeneye gittiyseniz.

Op. Dr. Ayberk Dursun

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, her zaman söylediğimiz gibi muayeneden korkmayın geç kalmaktan korkun!

• C

Doktor beye anal fissür şikayetim için başvurdum, başlangıçta çok çekindim ancak verdiği bilgiler ve yaklaşımı ile beni çok rahatlattı, sorunsuz bir ameliyat sürecim oldu, her sorumu sabırla yanıtladı kendisinden çok memnun kaldım, ameliyat korkumu sayesinde yendim doktorumu herkese tavsiye ederim

Op. Dr. Ayberk Dursun

Makat çatlağı dediğimiz anal fissür tedavisi sabır isteyen bir süreç. Ne mutlu ki sizinle güzel bir sonuç alabilmişiz.. çok geçmiş olsun, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim:)