Hakkımda
SERTİFİKALAR:
• Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Aile Danışmanlık Eğitimi
• Karatay Üniversitesi Temel Drama ve Çocu...
Okullar / Eğitimler
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Psikomed Aile Danışma Merkezi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Ruhsal Özgürleşme
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
ze...
Ayfe Hanımla kızımızın kaygı problemi dolayısıyla tanıştık. Yaptığı yerinde tespitler ve samimiyeti işine ne kadar aşık olduğunu kanıtlıyor. Karşınızda bir uzman değil de bir arkadaşınız varmış gibi hissediyorsunuz ki bu oldukça rahatlatıcı. Yaklaşık 3.5 aydır düzenli oyun terapisi alıyoruz ve şu an kızımızda eski kaygılarından eser yok ve buna paha biçilemez. Oğlumuz da önümüzdeki hafta oyun terapisine başlayacak Ayfer Hanım O'nun da Ayfer Ablası olacak. Çocuklarıyla ilgili bu tarz sıkıntıları olan hiçbir ebeveyn çaresiz olduğunu düşünmesin ve Ayfer Hanıma başvursun :)
bu...z
3,5 yaşında oğlum için Ayfer hanımla tanışma fırsatımız oldu ve iyi ki oldu.. Tuvalet eğitimini kesinlikle ret eden oğlumu çok kısa bir sürede eğitime hazırladı.. Doğru sandığımız çok yanlışımız var ve bu noktada Ayfer hanımın önerileri gerçekten çok değerli.. çocuklarımız bu hayattaki en değerli varlıklarımız ve onlar için bir iyilik yapmak isterseniz dünyalar tatlısı Ayfer ablalarıyla tanıştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.. İyi ki tanıştık iyi ki varsınız :)
pı...r
o benim bu hayattaki ikinci ebem. çocuklarımın ayfer ablası, ailemizin psikolojik danışmanı. ilk çocuğumdaki tırnak yeme problemi beni psikolojik destek almaya itince, Allah beni Ayfer hanımla karşılaştırdı. kızım için gide gele kendi sorunlarımla yüzleştim. Ayfer hanım kırmadan dökmeden anneliğimin kusurlu yanlarını bana göstermeye çalıştı. ve beraberce bunları iyileştirdik. meğer ben çocuğumu değil kendimi psikoterapiye getirmişim. sonra kendi sürecim başladı. çocuklarımla birlikte kendi çocukluğumu da iyileştirme yoluna girdik. Sonra oğlumun öfke problemi ile ilgili çalışmaya başladık. onun öfkesinin sebeplerini anlamak ve dönüşümünü görmek, çocuklarımla birlikte kendimi de iyileştirmek ve büyümek çok zor ama çok güzel bir yolculuk. Kızımın dönüşüm yolculuğu bitti. oğlumla benimki devam ediyor. Ayfer hanım tam bir eşlikçi. Sizi yaralayan, içinizi kanatan ne olursa olsun tam bir güvenle, samimiyetle acınıza, sevincinize, öfkenize, mutluluğunuza eşlik ediyor. Nasıl yapıyor bilmiyorum ama sonra da sizi sarıp sarmalayan o kara kuyulardan çıkmanıza, yeniden doğmanıza yardım ediyor. ama unutmamak lazım ki bu doğum çok sancılı bir süreç, ama farkında olmak bir o kadar da güzel.
Ayfer Duman
Yorumunuz bütün yorumları taclandırmış çok teşekkür ederim cümlesi eksik kalır bu sebeple bütün kalbimle güzel kalbinizi selamlıyorum...
do...ı
17 yaşındayım ve bu zamana kadar pek çok psikoloğa gittim ilaç tedavisi aldım fakat hiç bir sonuç vermedi ve hiç bi doktor benim bir pedagogla görüşmem gerektiğini söylemedi ve hastalığım hep yineledi taki Ayfer Ablayla tanışana kadar pozitif enerjisi, samimiyeti, konuşmasıyla günden güne iyileştiğimi fark ediyorum. Şuan hala tedavim devam etmekte ve her gittiğimde biraz daha iyi oluyorum ve bu benim için tarifsiz bi mutluluk Ayfer Abla iyi ki var:))
d.....
Çocuklarım hircindi bu nedenle Ayfer hanıma gittik. Bir öneri üzerine gittik çok memnun kaldık. Seanslar sonrası çocuklar da ki hiricklik gitti. Ayfer hanım çocukları Anlayan ve onlara nasıl yaklaşacağını bilen bir psikolog. Başarılı bir süreç oldu teşekkürler.
Yeni doğum yapmıştım ve doğum sonrasında depresyona girdim. Çocuğuma olan tavırlarım daha iyi olsun diye Ayfer Hanım'a başvurdum. Yaklaşık 16 seans aldım. Bu süreçte olaylara daha pozitif yaklaşmayı öğrendim. Çok karamsar bir insandım öncesinde. Ayfer Hanım'ın ilgisi, takibi ve empati yapabiliyor olması çok önemliydi. Kendi yaşadıklarından örnekler vermesi beni rahatlattı. Çok verimli ve rahatlatıcı bir süreç oldu.
t...
İnternetten araştırmalarımız ve hakkında yapılan yorumlar nedeni ile Ayfer Hanım'a ulaştık. Oğlum için gidiyoruz ve yaklaşık 2 aydır gidiyoruz. Oğlumun bazı takıntıları vardı ve bu nedenle yardıma ihtiyaç duyduk. Oğlum seanslar sonrası çok iyi. Bakış açısı ve iletişimi çok memnun edici. Sayesinde kendi yanlışlarımızı fark ettik. Oğlumuza olan tavırlarımız anne ve baba olarak değişti. Aile içinde ki tutumumuz dahi değişti. Şu an gayet iyiyiz. Oğlum da biz de çok daha rahatız. Ayfer Hanım da çok anlayışlı ve sabırlı bir yaklaşım gösterdi. Her an ulaşabiliyor olmamız çok memnun edici. Seanslarımız devam ediyor ve çok memnunuz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Biz Ayfer Hanım'dan çok memnun kaldık.Bize çok yardımcı oldu.Kardeşim okula gitmiyordu, görüşme sağladıktan sonra okula gitmeye başladı.Bu konuda baya yardımcı oldu.Kendisine arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Çok ilgili ve yardımcı oluyor.Seans sonucunda kardeşim okula gitmeye başladığı için devam etmedik.
f.....
Çocuklarım hırçındı ve bu nedenle gittik Ayfer Hanım'a. Bir öneri üzerine gittik ve çok memnun kaldık. Seanslar sonrası çocuklarım hırçınlığı gitti ve çok iyi oldular. Ayfer Hanım çocukları anlayan ve onlara nasıl yaklaşması gerektiğini bilen bir psikolog. Başarılı bir süreç oldu.
Ayfer Hanım ile 1 yıl önce tanıştık. İyi ki tanışmışız, çok memnun kaldık. Çocuklarımızın sıkıntısını kendi sıkıntısıymış gibi algılayarak, ilgilendi. İki çocuğum var ve ilk çocuğumda kardeş kıskançlığı oldu. Kreşe de başlayınca sonrunlar arttı. Sağ olsun Ayfer Hanım ile çözdük her şeyi. Seanslar sonrasında bizi dinelmeye başladı çocuğum. Çocuğumuza nasıl yaklaşabileceğimizi bize öğretti. Bize çok yardımcı oldu. 7/24 telefonlarımıza cevap verdi. Ayfer Hanım çok iyi bir dinleyici, sohbet ortamlarında görüştük ve danıştık. Tavsiye ediyoruz ve biz de ihtiyaç duydukça kendisine gidiyoruz. Şu an ikinci çocuğum için derste odaklanma ve dikkat için yine kendisine danışıyoruz. Ayfer Hanım iyi ki var ve iyi ki onu tanımışız.
Hakkımda
SERTİFİKALAR:
• Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Aile Danışmanlık Eğitimi
• Karatay Üniversitesi Temel Drama ve Çocu...
Okullar / Eğitimler
- Selçuk Üniversitesi