Gazipaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:25/1, Seyhan 01140
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ş
şe....
Gözümde var olan kuruluk ve görmede bozulma şikayetleri ile kendisine başvurdum. Doktor hanım muayenemi ve gereken tetkikleri titizlikle yaparak tedavimi düzenledi. Durumla ilgili ayrıntılı bilgilendirmede bulundu. Hem mesleki yeterliliği yüksek hem de hastasını önemseyen değerli bir hekim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
• Özel Sevgi Göz Merkezi • Diğer •
Ayşe Altın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Altın, Göz Hastalıkları.
Ayşe Altın adresi nerede?Ayşe Altın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:25/1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Altın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Altın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Altın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Altın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Altın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Altın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Altın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Seyhan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar