Özel Sevgi Göz Merkezi
- Ak Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Diğer (İade)
- Sompo Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
n....t
Adanadaki en iyi göz hastanesi.Hiç bir detayı atlamıyorlar.Sizin farkedemediğiniz sorunlar dahi görülüyor.
ke...a
SEVGİ GÖZ MERKEZİ SEÇİMDEĞİL BİR AYRICALIKTIR TUĞBAHANIM OLSUN METİN HOCAM VE TÜM ÇALIŞANLAR GÜLERYÜZLÜ VE ANLAYIŞLI GÖZÜNÜZ KAPALI GİDEBİLİRSİNİZ
ze...
Gayet güler yüzlü,detaylı muayene ve açıklama yaptı çok memnun kaldım
y....y
Tuğba Hanım İnanılmaz ilgili ve cana yakın çok memnun kaldım şiddetle önerilir
os...
Tuğba hocam hastalığım hakkında beni bilgilendirdi ve tedavi için yapılması gerekenleri izah etti. Ayrıca kurumda muhatap olduğum tüm personel ilgiliydi.
ka...
Saygı Değer Hocam,
Prof. Dr. Emine Çiloğlu
Tatlı dilli,güler yüzlü..
Sevecen,çalışkan,işinin ehli...
Yeminine sadık,
Bilimsel veriler ışığında,neticeye giden,şifa dağıtan meslek erbabı...
Usta ve sihirli elleriyle,insan bedeninde pozitif enerjisiyle moral ve motivasyon sağlarken,
Gözlerin aydınlık dünyasına renk katmaktadır.
tu...u
Tuğba Hocanın hastaya yaklaşımı, tedavi sürecini bilgilendirerek yürütmesi gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum. Çok güler yüzlü olması, samimi davranması da cabası muayene sırasında sıradan bir hastayı değil de ailesinden birini muayene ediyor gibiydi bu şekilde ilgili ve bilgili hekimlerimizin artması ümidiyle.
ü....ö
Sevgili hocam Prof.Dr. Emine Çiloğlu gözüme dikişli mercek taktı tedavi ve ameliyat süresinde ilgisi alakası ve güler yüzüyle bizleri çok memnun etti herkese öneriyorum sevi ve saygılarımla .
hb...b
İlgili ve bilgili birisi. Randevu saatine duyarlı.
Tavsiye üzerine ulaştığımız Doç. Dr. Tuğba Kurumoğlu'ndan, eşimin iki yıl süren glokom tedavi sürecinde ve iki gözünden geçirdiği ameliyatlarda çok memnun kaldık.
Eşimin ilk gittiğimizde göz tansiyonu bayağı yüksekti ve uygulanan tedaviyle geçmeyince doktor hanım ameliyata karar verdi. Bu zorlu süreçle kendisi yakından ilgilendi.
Doktor Hanım çok güler yüzlü, hastalarına karşı son derece ilgili ve her şeyi detaylarıyla açıklayarak bizi çok güzel yönlendiren bir hekim.
Tedavi sürecimiz hala devam ediyor ancak kendisinden son derece memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Özel Sevgi Göz Merkezi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Sevgi Göz Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Sevgi Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Sevgi Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Sevgi Göz Merkezi, toplam 95 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Keratektomi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Intraoküler Basınç Ölçümü, Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti), Görme Alanı Testi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Pdt(Fotodinamik Tedavi), Katarakt Ameliyatı, Multifokal Göz İçi Lensleri, Lasik.
Özel Sevgi Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Sevgi Göz Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Sevgi Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Sevgi Göz Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Sevgi Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Sevgi Göz Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Sevgi Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta/danışan, Özel Sevgi Göz Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Sevgi Göz Merkezi nerede?Özel Sevgi Göz Merkezi adresi Gazipaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:25/1 Seyhan şeklindedir.