Psikolog Ayşe Göktaş – Konya Spor Psikoloğu
Merhaba, ben Psikolog Ayşe Göktaş. 1991 yılında Mersin’de doğdum. Lisans öncesi eğitimlerimi tamamladıktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Bölümünü birincilikle kazanarak 2014 yılında mezun oldum ve psikolog unvanını aldım.
Lisans eğitimim sırasında Bolu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölge Hastanesi kadın ve erkek kapalı servislerinde stajyer psikolog olarak görev aldım. Ayrıca Bolu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) bünyesinde bireysel psikoloji servisi ve psikoteknik değerlendirme alanlarında stajımı tamamladım. Bu süreçte farklı psikolojik ihtiyaçlara sahip bireylerle çalışma ve klinik deneyim kazanma fırsatı elde ettim.
2014–2016 yılları arasında Aksaray Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezinde aileler ve engelli çocuklarla çalışarak psikolojik destek süreçlerinde aktif rol aldım. Daha sonra Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde göreve başladım. Burada TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) biriminde spor psikoloğu olarak sporcularla çalıştım. Aynı zamanda yurt hizmetleri kapsamında gençlere psikolojik destek sağlayarak; yaşadıkları duygusal zorlukları anlamalarına, düşünce ve davranışlarını fark etmelerine ve travmatik deneyimleri sağlıklı şekilde işlemlemelerine yardımcı oldum.
Konya Spor Psikoloğu Olarak Çalışma Alanlarım
Psikolog Ayşe Göktaş olarak Konya’da spor psikolojisi, sporcu psikolojisi, ergen ve yetişkin psikoterapisi alanlarında bireysel danışmanlık hizmeti sunmaktayım.
Mesleki yolculuğum boyunca farklı yaş gruplarından ve çeşitli psikolojik ihtiyaçlara sahip danışanlarla çalışarak terapi süreçlerinde derinlemesine deneyim kazandım. Özellikle şu alanlarda çalışmaktayım:
Sporcularda performans kaygısı
Spor psikolojisi ve mental performans geliştirme
Kaygı bozuklukları
Stres yönetimi
Özgüven sorunları
Duygu düzenleme güçlükleri
Düşünce – duygu – davranış ilişkisi
Sporcularda odaklanma ve motivasyon çalışmaları
Spor psikolojisi alanında özellikle sporcuların müsabaka kaygısı, performans baskısı, özgüven eksikliği ve mental dayanıklılık konularında destek almasına yardımcı olmaktayım.
Terapi Yaklaşımım
Terapi çalışmalarımda ağırlıklı olarak EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımlarını kullanıyorum. Her danışanın yaşam deneyiminin kendine özgü olduğuna inanıyor, terapi sürecini danışanın ihtiyaçlarına göre birlikte şekillendiriyorum.
Terapi sürecinde amacım; danışanların semptomlarının azalmasına yardımcı olurken aynı zamanda psikolojik dayanıklılıklarını artırmak, kişisel farkındalıklarını geliştirmek ve iç kaynaklarını keşfetmelerini sağlamaktır.
Konya’da Psikolog ve Spor Psikoloğu Desteği
Konya’da spor psikoloğu ve psikolojik danışmanlık hizmeti arayan sporcular, ergenler ve yetişkinler için güvene dayalı, etik ve gizlilik ilkelerine önem veren bir terapi ortamı sunuyorum.
Danışanlarımla kurduğum terapötik ilişki; yargılamayan, açık, içten ve profesyonel bir çerçeveye dayanır. Her bireyin yaşam deneyiminin kendine özgü olduğuna inanır ve terapi sürecini bu doğrultuda şekillendiririm.
Amacım; danışanlarımın zorlayıcı yaşam deneyimleriyle daha sağlıklı başa çıkmalarına yardımcı olmak, sporcuların mental performanslarını geliştirmelerine destek olmak ve yaşam kalitelerini artırmalarına eşlik etmektir.
Bağımlılık Danışmanlığı
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
Ayşe Hocam ile SEM sayesinde görüşme fırsatım oldu. Müsabakalarda başarılı olmamda bana verdiği tavsiyelerin yeri çok büyük. Hala hayatımın her alanında verdiği tavsiyelerle yoluma devam ediyorum. Ayşe Hocama bana olan katkılarından dolayı minnettarım. Herkese gönülden tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
T
t.....
Sınav stresi için kendisiyle görüştüm ve basarimdaki etkisi çok büyük. Herkese tavsiyemdir.
s....a
Ayşe hocamla görüşmeler kısa sürede bana çok iyi geldi. Çıkmazda hissettiğim süreçte bana bir el oldu. Seansta anlaşıldığını hissetmek benim için çok önemliydi. Kendisinin beni anlaması ve beraber bu yolu yürümek stresimi yönetmem de çok faydalı oluyordu. Tereddütsüz tavsiyemdir.
b....t
Uzun süredir panik atak yaşıyordum. Tavsiye üzerine kendisine başvurdum. 5 aya yakın kendisiyle görüşme yaptık. İyiki kendisiyle tanışmışım diyorum. Normal hayatıma nasıl adapte olacağımı bilemezken kendisinin çok faydası oldu. Sakinliği ve tecrübesi bana çok iyi geldi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
f.....
Ayşe hanıma 2 başarısız psikolog deneyimimden sonra başvurdum ön görüşme sonrası bile bana vermiş olduğu samimiyet güven sürece tekrar başlayabilmemi sağladı ve iyi ki diyorum. Siz de anlaşılmak sorunlarınıza farklı daha rahat olabileceğiniz bir pencereden bakmak istiyorsanız hayata karışıp Farkındalık kazanmak istiyorsanız kesinlikle deneyimlemelisiniz. Tecrübesi eğitimleri seansta kendisini farkettiriyor. Kendisiyle çalışmak büyük şanstı böyle zor süreçte kesinlikle tavsiye ederim.
Y
y....b
Ayşegül Göktaş ile 2024 de görüşmelere başladık alanında çok başarılı birisi şahsen gözlemleri hiçbir zaman yanlış değildi anlatamadığınız her ne varsa bile dolaylı yoldan anlıyor ona göre hareket ediyordu yaşadığınız durumu yüzünüze vurmadan sizi rahatlatıyor tedavi ediyor konuşamadığınız zamanlarda bile yanınızda olduğunu oldukça yoğun bi şekilde hissettiriyor.
• Psk. Ayşe Göktaş • Randevu •
Ayşe Hanımla Konya’da yüz yüze seans görüşme şansını yakaladım.O süreçte Hatay’da bir depremzede olarak psikolojik olarak çok kötü bir süreçti.Benimle güleryüzlü ve anlayışla yaklaşımı sayesinde o süreçlerimde fazlasıyla iyi geldi. Aynı zamanda sınava hazırlanan kızımında bazı durumları vardı.İşini içtenlikle hakkıyla yapan bir psikolog..
• Psk. Ayşe Göktaş • Stres Yönetimi •
T
t.....
kendimi kötü hissettiğim dönemlerde çok iyi geldi ,Her görüşmemden sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum çok iyi ve güler yüzlü :)
• başka bir yer • Diğer •
C
c.....
Çok iyi bir psikolog bütün sorunlarımı çözdüm sayesinde
• Psk. Ayşe Göktaş • Spor ve Egzersiz Psikolojisi •
gü...ş
Çok ilgili sıcak kanlı mesleğini layıkıyla yapan bir psikolog gitmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim hayatınıza mutlaka dokunacaktır.
• Psk. Ayşe Göktaş • Randevu •
Ayşe Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Göktaş, Psikoloji. Size Ayşe Göktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Sigara Bırakma, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Randevu.
Ayşe Göktaş adresi nerede?Ayşe Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Göktaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Göktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Göktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşe Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Göktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Ayşe Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Göktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Göktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.