Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frankfurter Dikkat Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Ayşe İmamoğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Zihin Performans Testi
Çocuk Gelişim Testi
y....s
Ayşe hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık, 2-3 sene önce seans sürecimiz oldu. Oğlumda geç kalınmış bir disleksi durumu var. Ayşe hanımın prp destekli programı ile bu süreçte baya bir ilerleme kaydettik.Kendisinin gerek uzman olarak, gerek manevi olarak desteğini hiçbir zaman unutamam, dostluğu ve insanlığı ile bambaşka bir insan olduğunu söyleyebilirim, bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum.
f....s
Ayşe hanım benim için mükemmel bir insan, son derece mütevazi ve hanımefendi biri olduğunu düşünüyorum. Daha önce çocuğumun dikkat dağınıklığı üzerine kendisinden destek almıştık, deprem nedeniyle seans sürecimiz sonlandı ama onun öncesinde seansların çok faydası oldu, yüzde yüz fayda gördüğümüzü söyleyebilirim, çocuğum o dönem birinci sınıftaydı ve derslerinde sonuncuydu, ders aldıktan sonra daha başarılı bir hale geldi, bu anlamda çok faydalı bir süreç geçirdik.
me....
E-posta doğrulandı
Ayşe hanımdan eşimle birlikte dikkat, konsantrasyon, hızlı okuma ve anlama üzerine ders aldık. Bir kaç ay gibi kısa bir sürede bile %50 üzerindeki artış işini ne kadar iyi ve bilinçli yaptığının kanıtıydı. Mütevazı, kibar, sabırlı, işini severek yapan, DONANIMLI… İyi ki sizin gibi eğitimciler var iyi ki tanışmışız.
ez...i
E-posta doğrulandı
Ayşe hanımla doktor tavsiyesi üzerine tanıştık oğlumun konuşma ile ilgili problemi vardı 8 aylık bir eğitim sürecimiz oldu çok yol kat ettik emeğimizin karşılığını aldık çocuklar yaklaşımı ilgisi çok çok iyi alanında çok iyi ben tavsiye ederim iyi ki de tanımışım sizi
ra...
E-posta doğrulandı
Oğluma disleksi tanısı konulduktan sonra prep eğitimi almış öğretmen arayışına girmiştim. Yolum Ayşe hocamla kesişti. Başta tereddüt ediyordum ne kadar faydası olacak acaba? Yorum yazmak için 3aylık periyot sonrası test sonuçlarını bekliyordum. Ancak oğlumun matematik öğretmeninden aldığım güzel haberler ve oğlumdaki ilerlemenin tarafsız kişilerce görülmesi farkedilmesi bu eğitimin faydasını açıkça gösterdi bize… şimdi iyiki yollarımız kesişmiş diyorum ve doğru öğretmeni karşıma çıkardığı için Rabbime binlerce kez şükrediyorum. Şimdiki hedefimiz Ayşe hocamla birlikte oğlumun daha iyi seviyeye ulaşması olacak. Hocamızın aileyle iletişimi de gayet yeterli. Gaziantep’te dikkat eksikliği dikkat dağınıklığı öğrenme güçlüğü vs sıkıntısı olan yavrularınız için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
s....m
E-posta doğrulandı
Ayşe hocamla şans eseri tanışma fırsatım oldu verdiği eğitim ile ilgili araştırma yaparken çıktı karşıma iyikide çıkmış çocuklarım adına çok mutluyum kendisi çok özverili iki ay gibi bi sürede kızımdaki değişim çok güzel…akademik olarak artı sosyal olarak kızım ikinci sınıf yazmada ve okumada sıkıntımız vardı ama çok güzel ilerledik sosyal olarak özgüveni yerine geldi iyiki tanıdık…
E-posta doğrulandı
Ayşe Hanımla iyi ki yollarımız kesişmiş.7 yaşında ki kızımda dikkat dağınıklığı ve disleksi vardı. Ayşe hanım sayesinde bunların bir sorun olmadığını hatta fırsata çevrilebileceğini bizzat tecrübe ettik. Kızım kendisiyle çalıştığından bu yana daha kendinden emin ,akademik olarak çok başarılı bir hale dönüştü .Kendisine çok teşekkür ederiz....
a....ç
Ayşe Hanım'dan 10 yaşındaki oğlum için dikkat eğitimi için destek aldık, yaz döneminde bir ara verdik Ekim'de tekrar başlamayı düşünüyoruz, seansların olumlu yönde etkisini gördük. Ayşe Hanım süreçte takibini çok iyi yapıyor, gelişimi ve ilerlemesi anlamında ve gün içerisinde ödevleriyle alakalı durumlarda ben sormadan kendisi her konuda bilgilendiriyor, gayet memnunuz.
ze...
E-posta doğrulandı
Ayşe hanımı öğretmenimiz tavsiye etti.
Kızımda gelişim geriliği ve dikkat sorunları vardı. Önce değerlendirme yaptı , sonra nasıl çalışacağını anlattı. Eğitime başladık ve çok güzel sonuçlar aldık. Alanında gerçekten iyi bir uzman. Soranlara kesinlikle tavsiye ediyorum
h....y
Ayşe Hoca ile 2 seneye yakın çalıştık, çocuğumuz için duyu bütünleme ve konuşma üzerine destek aldık. Kendisi çok değer verdiğimiz biri, çocuğumuzla çok iyi ilgilendi, alanında çok iyi, eğitici yönü çok fazla, hem merhametli, çocuklara olan ilgisi çok güzel, çocuklarla iletişimi çok kuvvetli, çok sevecen yaklaşıyor, aklımızdaki sorulara çok güzel cevaplar verdi. Şu an maddi durumlardan dolayı seanslara devam edemiyoruz, rehabilitasyona gidiyoruz. Kendisini herkese tavsiye ediyorum, ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebileceği bir isim olduğunu düşünüyorum, çok memnun kaldım.
Ayşe İmamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe İmamoğlu, Çocuk Gelişimi. Size Ayşe İmamoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Gessell Gelişim Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Ayşe İmamoğlu adresi nerede?Ayşe İmamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe İmamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe İmamoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe İmamoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe İmamoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe İmamoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ayşe İmamoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe İmamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe İmamoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe İmamoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ayşe İmamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe İmamoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe İmamoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.