Pratisyen daha fazla

Özel Enerji Tıp Merkezi Fizik Tedavi

• Sigortası olan hastalar

Makaleler

• N

Karşılaması detaylıca inceleme yapması empati kurması
    Cildime yapılabilecek uygulamalar hakkında açıklamaları ben de güven uyandırmıştır.

• Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi Randevu  •

Dr. Ayşe Naz Kara

Memnun kalmanıza çok sevindim. Ekibimizle birlikte her zaman yardımcı olmaya hazırız.

• B

Bugün mezoterapi için Ayşe Naz Hanım’a gittim. Güler yüzü, ilgisi ve profesyonelliğiyle çok memnun kaldım. Kendisini şiddetle öneriyorum en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

• Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi Diğer  •

• Ö

Ayşe hocam istediğim islemler hakkında detaylı bilgi verdi. Uygulamalar esnasında özenle ilgilendi. İşlem sonrasında da iletişimde kaldı. Özenli, nazik ve profesyonel duruşundan dolayı kendisine gönül rahatlığıyla gidiyorum.

• C

İlgisi ve tedaviye yönelik verdiği bilgiler beni çok rahatlattı güven verdi

• I

Yapılacak işlem hakkında bilgilendirmeyi detaylı yapıp tüm sorularıma cevap verdi, seanslarımı düzenli takip etmesi sebebiyle beğendim.Parayı peşin verince sizi aramayı sormayı seanslarınızı takip etmeyi bırakan diğer kuruluşlar gibi değil.

• Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi Diğer  •

• D

Ayşe hocama 2 defa botoks işlemi yaptırdım. Daha önce yaptırdığım işlemlerde ki mağduriyetimden dolayı güvenilir bir yer bulmak oldukça zorken Ayşe hocam gerçekten profesyonel yönlendirmeleri ile doğal ve tam istediğim sonuçlar ortaya çıkardı. Kendisine çoook

Dr. Ayşe Naz Kara

Fayda görmenize çok sevindim. Ekibimizle birlikte her zaman yardımcı olmaya hazırız.

Hekim hasta ilişkisi güçlü ve tıbbi danışmanlığı iyi bir doktordu, herkese tavsiye ederim

• M

Saçlarımdaki açılma için gittim çok hızlı toparladı çok daha gür çıkıyor saçlarım. Sakallarımdaki boşluklar için de tedavi uygulandı çok faydalı oldu.

• Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi Randevu  •

• Z

Ayşe hanıma çok kaygı duyduğum medikal estetik hakkında bilgi almaya gittim ve hasta koltuğunda kendimi buldum. Aynaya daha mutlu bakıyorum. başarılarınız daim olsun.

• Özel Enerji Tıp Merkezi Fizik Tedavi Diğer  •