Dr. Ayşenur Köseoğlu,Tıp eğitimimi 2006-2013 yılları arasında Bulgaristan Varna Tıp Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Bulgarca eğitim alarak tamamladım. Profesyonel hekimlik kariyerime 2015 yılında GOP Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde başladım ve burada üç yıl görev yaptım. Ardından, 2018-2019 yılları arasında Sancaktepe Miktad Armağan Aile Sağlığı Merkezi'nde Aile Hekimi olarak birinci basamak sağlık hizmeti sundum.

2019-2020 döneminde Tekirdağ bölgesinde, sırasıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Çorlu Devlet Hastanesi'nde Pratisyen Hekim olarak kamu hizmetimi sürdürdüm. 2020 yılı itibarıyla kariyerimde İşyeri Hekimliği alanına odaklanarak Çorlu OSGB ve Mesan Kilit gibi kurumlarda çalıştım. Kurumsal sağlık hizmetleri kapsamında, Şişecam Cam Ev Eşyası Grubu (Paşabahçe) bünyesinde yaklaşık 2,5 yıl ve ardından Bilkent Holding - Tepe İSG Hizmetleri A.Ş. çatısı altında bir yıl boyunca İşyeri Hekimi olarak görev aldım.Son olarak 2024-2025 döneminde Özel Class Polikliniği'nde hasta kabulü gerçekleştirdim. Şu anda mesleki çalışmalarıma Dr. Ayşenur Köseoğlu Kliniği'nde devam etmekteyim.

Yetişkin

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

Sıvı Yüz Germe

Ayşe Nur Köseoğlu Muayenehanesi

Rumeli Mahallesi Cenap şehabettin sok. No 50/6, Cenap Şehabettin sok. No 50/6, Çorlu 59850

• Sigortası olan hastalar

• T

botoks ve dudak dolgusu işlemi yaptırdım kendisine müthiş bilgili ve nazik bir hanımefendi kolaylıklar diliyorum

• Ayşe Nur Köseoğlu Muayenehanesi Botoks  •

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Değerli görüşünüz için teşekkür ediyorum.

Ayşenur hanım hastasına karşı çok iyi çok ilgili yaklaşımı, güler üzlü olması mükemmel

• V

Ayşe Nur Hanım çok ilgili ve detaycı bir hekim. Kendimi güvende hissettim.
    İşlem öncesi ve sonrası bilgilendirme çok yeterliydi.
    Doğal sonuçlar isteyenler için kesinlikle doğru adres.
    Ticari değil, gerçekten ihtiyaca yönelik öneriler sunuyor.
    İşlem sırasında çok rahat ettim, eli çok hafifti.
    Ayşe Nur hanım

• Ayşe Nur Köseoğlu Muayenehanesi Dolgu  •

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Memnun kalmanıza sevindim. Geri bildiriminiz için ayrıca teşekkür ederim.

• M

Gençlik aşısı yaptırdım çok memnun kaldım , kişisel ilgisi ve yapılan işlem çok başarılıydı.

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Dr. Ayşe Nur hanıma ortak arkadaşım vesilesiyle ulaştım. Cildimde yoğun lekelenme ve deformasyon söz konusuydu. Kök hücre ve mezoterapi işlemleri uygulaması ile cildimde ciddi bir düzelme ve yenilenme oldu; cildim ışıl ışıl oldu. Sıvı yüz germe işlemi ile cildim beni 10 yıl daha geriye attı. Herkesin dikkatini çekti; bu yenilenme. Kliniğinde titiz, güler yüzlü bir o kadar cana yakın ve süreci Yakından adım adım takip etmesi beni çok mutlu etti ki bu çok önemli. İşinde titiz ve uzman bir hekimle çalışmak çok çok önemli. Kendisini iyi ki tanıdım ve daima da cildim kendisine tedavi sürecinde teslimdir.

• D

Dudak dolgusu işleminden son derece memnun kaldım. İşlem boyunca kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Doktorumun ilgisi, bilgilendirmesi ve uygulamadaki özeni sayesinde süreç oldukça konforlu geçti. Sonuç ise beklentimin de üzerinde, son derece doğal ve estetik oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Güzelliğinize güzellik katın, ertelemeyin.

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

• F

Harika bir ilgi alaka ve açıklayıcı bir PRP ye eşlik eden keyifli bir muhabbetdi

• Ayşe Nur Köseoğlu Muayenehanesi PRP  •

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Memnun kalmanıza sevindim.

• G

Öncelikle belirtmek isterim işlemden önce detaylı bilgi veriyor çok güzel bir bilgi, sıvı yüz germe yaptırdım ,gençlik aşısı yaptırdım, botoks yaptırdım ve memnunum kaldım

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Görüşleriniz ve geri bildiriminiz bizim için çok değerli. Memnun kalmanıza sevindim.

• N

Herşeyden önce şunu söyleyeyim.
    Dr Ayşe Nur Köseoğlu kliniğinde kendimizi rahat ve güvende hissediyorsunuz. Her sorununuzu cok insani sekilde dinler,gereksiz görmüyorsa yapmaz.Cok güvenilir bir hekimdir.

• Ayşe Nur Köseoğlu Muayenehanesi Mezoterapi  •

Dr. Ayşe Nur Köseoğlu

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

• U

Botoks işlemi için Dr. Ayşe Nur Köseoğlu’na başvurdum ve sonuçtan son derece memnun kaldım. İlk muayeneden itibaren hem ilgisi hem de profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Yüz hatlarımı ve mimiklerimi koruyarak son derece doğal bir sonuç elde edildi. İşlem öncesi ve sonrası tüm süreç detaylı şekilde anlatıldı; aklımdaki tüm sorular sabırla cevaplandı. Güler yüzü, titizliği ve işine olan özeni gerçekten fark yaratıyor. Estetik kaygısı olan herkese gönül rahatlığıyla şiddetle tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.