0850 333 0388 Ücret öğren

Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur.

Çeşitli kliniklerde çalıştıktan sonra kendi muayenehanesini açmıştır. Genel diş hekimliği pratiğinde, özellikle dişi korumaya yönelik minimal invaziv ve estetik uygulamalara odaklanmaktadır.

Her hastanın doğal diş yapısını koruyarak en sağlıklı ve estetik sonucu elde etmeyi hedefler. Tedavi sürecinde şeffaf iletişim ve hasta konforunu ön planda tutarak, güven veren ve samimi bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Yetişkin

• Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

e...

Ayşenur Hanım’a, bölgedeki diş hekimlerini araştırırken rastladım. Genel diş muayenesi ve diş temizliği yaptırmak istiyordum. Gittiğimde beni çok sıcak karşıladılar; diş ile ilgili işlemlerde hekimin ilk baştaki yaklaşımı da çok önemli oluyor. İşlemlerimin hepsi sorunsuz ve acısız bir şekilde halledildi. Muayene esnasında ince ayrıntılara dikkat edilerek gayet bilgilendirici bir şekilde anlatım yaptı hocamız. Tüm işlemlerinden memnun kaldım, kendisini tavsiye ediyorum.

s...

Doktor Ayşe Nur Özkurt'u önceden tanıyordum zaten. Hastalarına karşı güler yüzlü, her aşamayı detaylı şekilde anlatan, hastasını dinleyen biriydi. Kendi kliniğini açtığını duyar duymaz hemen randevu alıp gittim. Diş taşı temizliği, estetik dolgu ve normal dolgu yaptırdım. Eli hafif; kendisi yorulsa bile hastasını yormayan, dinlendiren şahane bir doktor kendisi. Arkadaşlarıma önerdim. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Bundan sonraki diş doktorunuz Ayşe Nur Özkurt olmalı.

• Ş

ş...

Yıllardır tüm diş tedavilerim için gönül rahatlığıyla tercih ettiğim bir hekim. Diş çekimi, kontroller, diş temizliği, beyazlatma ve diğer tüm işlemlerimde her zaman çok ilgili, titiz ve profesyonel davrandı. Hem işini çok iyi yapıyor hem de hastasına güven veriyor. Güler yüzlü ve samimi bir diş hekimi. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

s...

Rutin kontrol ve diş taşı temizliği için Ayşe Nur Hanım’a başvurdum. İlk andan itibaren oldukça ilgili, güler yüzlü ve açıklayıcı bir yaklaşım sergiledi. Tedavi süreci boyunca yapılacak işlemleri detaylı şekilde anlattığı için kendimi rahat hissettim. İşlem beklediğimden çok daha konforlu ve özenli geçti. Hem mesleki bilgisi hem de hastalarına yaklaşımıyla güven veren bir hekim. İlgisinden ve tedavi sonucundan çok memnun kaldım. Diş hekimi arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.