Uzm. Dr.
Boy kısalıkları
Erken ergenlik
Gecikmiş ergenlik
Şeker hastalığı (Diyabet)
Hipoglisemi (Kan Şekeri Düşüklüğü)
Şişmanlık (Obezite)
Guatr ve tiroid bezi hastalıkları (Hipotiroidi-Hipertiroidi)
Cinsiyet gelişim bozuklukları
Böbrek üstü bezi hastalıkları
Adet düzensizlikleri
Aşırı tüylenme
Hipofiz bezi hastalıkları
Su ve mineral dengesi bozuklukları
D vitamini ile ilgili hastalıklar
Kalsiyum ve fosfor metabolizması ile ilgili bozukluklar
- Tüm Çocuk Hastalıkları
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Büyüme Hormonu Testi
Ergenlik Gelişimi İzleme
be...t
Aklımızdaki tüm sorulara cevap verip neler yapmamız gerektiği konusunda çok güzel bilgilendirdi bizi
es...a
Ayşegül hanım çok tatlı ve ilgili bir doktor. Daha tedavi başlamadan o güveni alıyorsunuz. Erken ergenlikle ilgili hala devam eden bir sürecimiz var bunun yanında diğer gelişimsel süreçleri de oldukça alakalı şekilde takip ediyor ve danışanları bilgilendiriyor. Asistanı da en az Ayşegül hanım kadar tatlı ve ilgili. İyi ki karşılaşmışız.
• Ayşegül Yüksel Çocuk Endokrinolojisi Muayenehanesi • Ergenlik Gelişimi İzleme •
Ö
öz...n
Doktor hanımın yaptığı açıklamalar çok tatmin edicidi ikimizi çok rahatlattı merak ettiğimiz her şeyi de öğrendik
mu...r
Hiç soru işareti bırakmadan, soru sormaya bile gerek kalmadan açıklayıcı bir muayene oldu.
• Ayşegül Yüksel Çocuk Endokrinolojisi Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
mu...
İlgi ve alakası detaylı açıklamaları ile doktor hanım çok iyi. İnşallah tedavi sürecinizde güzel sonuçlar elde ederiz.
Z
z.....
Ayşegül Hanım, çok sevecen bir insan. Durumu çok detaylı açıklayarak bizi yönlendirdi.
Uzm. Dr. Ayşegül Yüksel
çok teşekkür ederim; hastalarıma yardım etmek beni mutlu ediyor
d....d
Ayşegül hocama kızımın erken ergenlik belirtileri için gittik.bize her aşamayı tek tek anlatarak ,birlikte yol aldık. İzmit için büyük bir şanssınız
Uzm. Dr. Ayşegül Yüksel
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, faydam olunca bende mutlu oluyorum
Ö
öz...
1 yıldır kızımızın gelişim takibi için Ayşegül hanıma geliyoruz. Kendisi alanında gerekli tüm donanıma ve tecrübeye sahip. Hem de çocuk-ergen iletişiminde de gayet başarılı. Sayesinde boy ve kiloda güzel artışlar yaşadık ve gelişim tablodunda eksiden çıktık. Ayrıca kontrollerde nokta atışı tespitleri oldu ve tahlile girmeden tiroid sorununu farketti ve yapılan tahlillerde onaylandı. Tam zamanında tedaviye de başlamış olduk. Bu süreci kendisiyle yürütmekten gayet memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
Uzm. Dr. Ayşegül Yüksel
çok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz; çok teşekkür ederim.
T
t....ō
Kızım için bugün erken ergenlik teşhisi için gittim tahlilleri yapıldı ergen ergenlik şüphesi olmadığı anlaşıldı biraz boy problemimiz var inşallah onuda düzelticez çok anlayışlı ve çok ılımlı bir doktor
s....k
Ayşegül hanım kızımın 10 yıllık doktoru onun sayesinde diyabeti yönetmeyi öğrendik bilgisi ve deneyimleri bizlere de çok şey kattı sayesinde kızım kendini çok iyi hissediyor bizde emeği çok.
• Ayşegül Yüksel Çocuk Endokrinolojisi Muayenehanesi • Diğer •
Ayşegül Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Yüksel, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi. Size Ayşegül Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Büyüme Hormonu Testi, Ergenlik Gelişimi İzleme.
Ayşegül Yüksel adresi nerede?Ayşegül Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir mahallesi Dönmez sokak No:6 Kat:2 Daire:6 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşegül Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ayşegül Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla