Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Doktorum, hamilelik sürecimde bana gösterdiği ilgi ve özenle beni her zaman güvende hissettirdi. İl dışından biri olmama ve burada kimseyi tanımıyor olmama rağmen, bana her konuda destek olup süreci en iyi şekilde geçirmemi sağladı. İlk hamileliğimde başka bir doktora gitmiştim ancak beklediğim ilgiyi ve detaycılığı bulamamıştım. Ancak şu anki doktorum her detayı titizlikle ele alıyor, bebeğimle ilgili en küçük bilgiyi bile benimle paylaşıyor. Günün hangi saati olursa olsun yanımda olup, akşamları bile kontrol etmeye gelmesi onun ne kadar özverili bir hekim olduğunu gösteriyor. Bebeğimle ilgili her detayı sabırla, güler yüzle ve en anlaşılır şekilde anlatarak beni bilgilendirdi ve içimi rahatlattı. Alanında uzmanlığı, sıcak yaklaşımı ve insan odaklı tutumu sayesinde kendimi en doğru ellerde hissediyorum. Böyle bir doktorla bu süreci geçirmek benim için büyük bir şans!

Yorumlara güvenin ben güvenip buldum bu doktorumu iyiki karşıma çıktı ve iyiki var canım doktorum

I
Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Aysel hocamın güler yüzü ve bilgisi ile sağlıklı bir gebelik süreci geçirdim. Her muayenede gayet ilgili ve detaylı şekilde bebeğimi kontrol etti aklımdaki soruları cevapladı ve endişelerimi giderdi. Ayrıca doğum esnasında çok korkuyor olmama rağmen beni sakinleştirdi ve sağlıkla bebeğime kavuşmama vesile oldu. Kendisini tüm kalbimle öneriyorum.

Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Aysel hocam . Hamilelik sürecimde bana destek olan her anımda yanımda olan bana iyi gelen bir doktordu iyiki tanımışım. İyiki doktorumuz olmuş . Bütün bir süreci beraber atlattık bütün testlerimi muayenelerimi her şeyi ile takip etti destek oldu . Doğumum çok güzel geçti , beni daima güzel ve sağlıklı yönlendirdi .

Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Bütün hamileliğim boyunca gittiğim her randevudan yüzümüzde gülücüklerle çıktık. Aysel Hanım hep rahatlattı, kahkahalarını, desteğini, o güzel kalbini hiç esirgemedi. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim nadir doktorlardan. Sıkıntılı doğumumu bile bana hiç yansıtmadan yönetmek için elinden geleni yaptı. İyiki çıkmış karşıma.

Konum: Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer

Hamile olduğumu öğrendiğimde Aysel Hanıma muayene oldum ve ilk muayeneden bu doktor beni güzel doğurtur diyip doğum paketi aldım.Geçmişte yaşadığım travmatik hamilelik ve doğum sürecinden sonra kaygılarım fazlaydı.Her muayenede endişelerimi dile getirdim ve her seferinde beni çok güzel sakinleştirdi.Hamilelik,doğum sürecimi sayesinde çok güzel hatırlıyorum.Acil hissettiğim durumlarda telefondan iletişime geçebildim.Doğuma giderken sancılarıma rağmen yüzüm gülüyordu.Sayesinde doğum odası bile kahkahalarla şenlendi.Doğum sonrası 5 günlük küvöz maceramız oldu ve bu süreçte destekçimdi.Hamilelik ve doğum gibi özel ilgi beklenilen bu süreçte seçilen doktor çok önemliymiş .İlk doğumum ve hamileliğim bana korkutucu gelirken sayesinde 2.hamileliğim ve doğumum yüzümde gülümsemeyle hatırlayacağım bir anıya dönüştü. Yüzünün güleçliği,enerjisi,bilgisi ve bunu sizin anlayacağınız şekilde anlatması.Bir doktordan beklenilen ve hatta daha fazlasını taşıyan birisi.Gönülden kendisini öneririm.

Profili düzenle veya yönet