2019 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım. 2023 yılında başarıyla mezun oldum. Online ve yüz yüze bireysel terapi deneyimimin yanı sıra çocuklarla oyun terapisi ve psikolojik test uygulamaları üzerine yoğunlaştım. Etik ilkelere bağlı, danışan odaklı, gelişime açık bir psikolog olarak bireylerin psikolojik iyi oluşlarını desteklemeyi amaçlıyorum.

Yetişkin
Çocuk

• C

Görüşmelerimiz boyunca kendimi gerçekten değerli ve anlaşılmış hissettim. Beni dinlerken gösterdiği sabır, samimiyet ve yargılamayan yaklaşımı içimi çok rahatlattı. Konuşurken huzur veren bir enerjisi var ve bu, içimdeki karmaşayı ifade etmemi çok kolaylaştırdı. Yönlendirmeleri, farkındalık oluşturan soruları ve sakinliğiyle bana çok iyi geliyor. Hem profesyonel hem de içten bir psikolog. Destekleri için gerçekten minnettarım

Psk. Ayşenur Mumcu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

• Y

Ayşenur Hanım’dan uzun süredir seans alıyorum. Her zaman güven veren yaklaşımı, etik değerlere olan bağlılığı ve insana gerçekten iyi gelen tutumuyla kendimi çok şanslı hissediyorum. Seanslar sayesinde hem psikolojik anlamda güçlendim hem de kendimi daha iyi tanımaya başladım. İşini severek yapan, samimi ve bir o kadar da profesyonel bir psikolog.

Psk. Ayşenur Mumcu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

• C

Psikoloğumla geçirdiğim süreç benim için gerçekten dönüm noktası oldu. Kendimi daha iyi tanımamı, duygularımı anlamamı ve ifade etmemi sağladı. Seanslarda her zaman anlayışlı, sabırlı ve destekleyici bir yaklaşım sergiledi. Güven veren bir iletişim tarzı var, bu da kendimi rahatça ifade edebilmemi sağladı. Gelişimimi adım adım takip etmesi ve verdiği yönlendirmeler çok kıymetliydi. Her görüşmeden sonra kendimi daha güçlü ve farkındalıklı hissettim. İyi ki bu yola onunla çıkmışım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Psk. Ayşenur Mumcu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.