Merhaba, ben Ergoterapist Ayşenur Yavaş. Liberta Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi'nin kurucusuyum. Lisans eğitimimin ardından, çocukların gelişimsel yolculuklarına daha bilimsel ve güncel yöntemlerle eşlik edebilmek adına Ergoterapi alanında yüksek lisans eğitimime aktif olarak devam etmekteyim. Mesleğimde 4. yılıma girerken, klinik pratiğimi çocukların ve ailelerin hayatlarına dokunan zengin bir deneyimle şekillendirdim. Sertifikalı bir SOS Beslenme Terapisti (SOS Feeding Therapist) olarak, pediatri alanında duyu bütünleme süreçleri,gelişim takibi, beslenme reddi ve seçiciliği, ince/kaba motor beceriler ile günlük yaşam aktivitelerinde bağımsızlık üzerine yoğunlaşıyorum. Bilimsel güncelliği ve klinik tecrübeyi birleştirerek, her çocuğun kendi potansiyelini en üst seviyede açığa çıkarmayı hedefliyorum. Liberta Ergoterapi’de çocuklarımızın daha bağımsız ve özgür bir geleceğe adım atması için sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.
Ergoterapi Randevusu
Erg. Ayşenur Yavaş
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Banka Havalesi
Yeşilbağlar Mahallesi D100 Bulvarı No. 20 A Blok D.:67 Pera Pendik, Pendik 34890
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
K
k.....
Çocuğumuz 5 yaşında ve dikkat eksikliği sorunu vardı, Ayşenur Hocayla 5 aydır bu sorun üzerinden çalışmaktayız. Hem okul döneminde hem de yaz döneminde bize gerçekten çok desteği oldu şu an çok iyi durumdayız. Oğlum Ayşenur Hocayla çok uyumlu bir şekilde gelişmine devam ediyor.
• Erg. Ayşenur Yavaş • Ergoterapi •
e...
Ayşenur Hanım'ı o kadar çok sevdik ki... Hiperaktivite ve dürtüsellik için başvurduk. Güler yüzlülüğü ve işini severek yapmasıyla, en çok da çocukları sevdiği için gerçekten işini en güzel şekilde yapıyor. Biz 3 ay oldu, yolun ortalarına geldik; bu süreçte bile faydasını gördük. Gerçekten iyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki oğlumun öğretmeni...
f....s
Ayşenur Hanım yaşının genç olmasına rağmen çok profesyonel yaklaşımı bizi etkiledi . Çocuğumuzla bu kadar çabuk iletişim kurabilmesi çözüm odaklı çalışması ile çok güzel yol kat edeceğimize inanıyorum .İhtiyacı olan her aileye tavsiye ediyorum.
• Erg. Ayşenur Yavaş • Ergoterapi •
s...
Erg. Ayşenur Yavaş’la 7 aydır oğlumun dürtüsellik problemi için çalışıyoruz. Sürecimiz o kadar güzel geçti ki oğlumun pozitif anlamda gelişimine her geçen gün şahit olduk. Herkese tavsiye ediyorum. Kendisi çocukları anne gibi seven, işini son derece muazzam yapan, sadece çocukların gelişimi için çalışan başarılı bir uzmandır. Daha sürecimiz devam ediyor ve biz memnuniyetle herkese öneriyoruz.
Ayşenur Yavaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Yavaş, Ergoterapi. Size Ayşenur Yavaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), El Rehabilitasyonu, Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim, Pediatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi.
Ayşenur Yavaş adresi nerede?Ayşenur Yavaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbağlar Mahallesi D100 Bulvarı No. 20 A Blok D.:67 Pera Pendik Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Yavaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşenur Yavaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşenur Yavaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Yavaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşenur Yavaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Yavaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Yavaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayşenur Yavaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Yavaş hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Yavaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.