Uzm. Dr. Ayshan Mammadova

Göğüs Hastalıkları · Daha fazla

Keçiören 1 adres

Özel Keçiören Hastanesi

Köşk Mahallesi Anavatan Caddesi No:20 Dutluk, Keçiören 06300

Ayshan hocama gittiğimde öksürmekten nefes alamıyordum çok kötü durumdaydım. Rahatsızlığım konusunda doğru teşhis ve doğru tedavi süreciyle rahatsızlığımı çok kısa sürede kesin çözümle sonuçlandırdı, beni sağlığıma kavuşturdu. Şu an o kadar iyi durumdayım ki Allah ondan razı olsun. Rahatsızlığım ile çok iyi bir şekilde ilgilenmesinden ve bilgilendirmesinden çok memnun kaldım. Güler yüzlülüğü, sıcakkanlılığı, içten samimi ilgisi ve alakası bana çok güven verdi ve beni çok rahatlattı. Ayshan hocam sayesinde sağlığıma kavuştum. İlgisi, bilgisi ve tecrübesiyle kendinizi güvende hissettiren, işini çok iyi bilen uzman harika bir doktor. Doktor araştıran herkese hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile gitmelerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Beni sizinle karşılaştıran rabbime hergün şükrediyorum. iyi ki varsınız canım hocam.

• başka bir yer Diğer  •

• T

Yoğun enfeksiyon şikayeti ile gittim Hocamdan Allah razı olsun ilgi alakası ve doğru nokta atış teşhisi ile beni en kısa sürede iyileşmeme yardımcı oldu kendisini kesinlikle tavsiye ederim

• başka bir yer Diğer  •

Ayshann hocamıza yoğun enfeksiyon ve göğüs hastalıkları şikayeti ile basvvurdum, gündüz yatışı yapıp tedaviye başladı, her soruma güler yüzle cevay verdi, kendisinin yaklaşımı tam bir sağlıkçı tecrübesi ile idi, verdiği tedavi ayaga kalkmamı sağladı allh razı olsun...

• Özel Keçiören Hastanesi Diğer  •

• B

Doktoruma 6 ay önce yoğun nefes darlığı şikayetiyle gittim. Bir hafta hastanede yatış tedavisi uyguladı. Ayrıntılı olarak araştırma ve tetkikler yapıldı. Bir hafta sonra saglığıma büyük ölçüde kavuşmuş şekilde hastaneden taburcu oldum.Bu süreçte 4 defa muayene oldum. Hastalara güler yüzlü yaklaşımı, ayrıntılı açıklamaları, tedaviye iyileştirene kadar özenle devam etmesi, ilgisi ve hastaya verdiği önemden dolayı çok memnun kaldım. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine minnettarım

• Özel Keçiören Hastanesi Diğer  •