Merhabalar,
Ben Psikolog Aysun Bektaş. 2021 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldum. Okulum süresince aldığım dersler paralelinde eğitimler aldım ve gönüllü stajlarda bulundum. İnsan kaynakları stajımı Kalekalıp Makine Sanayi A.Ş'de, klinik stajımı etik kurallar çerçevesinde Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Biriminde stajyer psikolog olarak iki sene süreyle tamamlamış bulunmaktayım. Klinik alanda deneyim kazanmak için Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi ve Optimum Denge Modeli eğitimlerini almış ve güncel eğitimlerle teorik zeminimi zenginleştirmekteyim. Biten stajım ardından çalışmaya başladığım Ordu Denge Klinik ve Psikolog Şeyma Sultan Evci kliğinde yaklaşık birer yıl çalıştım ve şu an kendi ofisim Muv Clinic and Sports'da danışanlarımla görüşmeye devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Akyazı Mahallesi 804. Sokak NO:6/F Mahall Sitesi, Ordu 52200

MUV Clinic and Sport

Aysun Hanım ile bugün 3. Online seansımı gerçekleştirdim. İlk 2 seans kendimi ifade ve detaylı anlatım keşiflerle geçti. 3.seans da göremediğim önemli noktaya bir kapı araladı etkili bir farkındalık yarattı. Bu farkındalıkla birlikte daha güzel ilerleyeceğimize, kendime inancım arttı.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Sadece fotoğrafına bakarak bana iyi geleceğini düşündüğüm biriydi Aysun Hanım.cok ilgili ve samimi davranıyor.ofke problemimi çözüme ulastirdik beraber.iyi tanıştığım dediğim kişiler arasinda

• MUV Clinic and Sport Diğer  •

Profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyduğumu kabullendiğim noktada kapısını çaldım. Zaten bir süredir sosyal medyadan takip ettiğim için, o sıcak ve samimi enerjisini çoktan hissetmiştim.
    Aysun Hanım’ın nokta atışı soruları, çarpıcı metaforları ve müthiş analiz kabiliyeti sayesinde bu gerçeği hem anladım hem kabullendim. Kendime dürüst olamadığım konularda bile, onun içten ama sarsıcı yaklaşımıyla yüzleşebildim.
    Geçmişe takılı kalmanın ne kadar yük olduğunu fark etmek ve hayata bakış açımı dönüştürmek için güçlü bir yolculuk oldu bu.
    Ben iyi ki seçmişim. Siz de kendiniz için bir adım atmak istiyorsanız, hiç tereddüt etmeyin. Çünkü kendinizi ertelediğiniz her gün, ruhunuza geç kalan bir iyilik demek.

• I

Kendisini terapistim olarak değil de. Arkadaş gibi hissettiriyor. Konuşunca hem rahatlıyorum, kendime olan saygım artıyor, daha güçlü hissediyorum. Panik atak, çarpıntı, korku, beynimde kopan bir gürültü, her gün düzenli oluşan korku sıçramalarım vardı, uyku sorunları, nefesim kesiliyordu. Hepsi adeta sihirli değnek gibi geçti. Daha sakin ve sağlıklı hissediyorum. Ben her gidişimde iyleştiğimi hissediyorum. Siz de gidin o 1 saatten sonra çok iyi hissedeceksiniz. Pişman olmazsınız inanın.

• MUV Clinic and Sport Çözüm Odaklı Terapi  •

• D

Aysun hanım ile yaklaşık iki ay önce yollarımız kesişti. Belki de kendimi en kötü huysuz hissettiğim süreçte benim gerçek anlamda elimden tuttu diyebilirim. Henüz sürecimizi tamamlamadık ama bana o kadar iyi geldi ki kendisi onunla randevu oluşturmak için can atıyorum. Daha önce başarısız bir tedavi sürecim oldu ve Aysun hanım bunun üzerine bana çiçek bahçesi oldu. Süreklilik halinde görüşmelerimizi devam ettireceğim bir psikolog oldu. Anlayışlı olması, günümüz dinleyicilerinin aksine gerçekten dinleyen göz temasından kaçınmayan bir kişi. Gerçekten danışanına yardım etmek istediği, elinden tutmak istediği o kadar belli ki ister istemez o sıcak teması yakalayabiliyorsunuz. İyi ki yollarımız kesişmiş yoksa hala o karamsar ve kararsız düzenime devam edecektim.

• K

Zor ve stresli dönemlerimde stresimi azaltmamda ve düzenimi sağlamamda yardımı dokunan, ne düşündüğünüze önem veren az sayıda kişiden birisi Aysun Hanımdı. Kendisiyle 7-8 seans kadar görüştüm. Düşüncelerimde ve hayatımda değişikliklere gitmeme yardımcı olan, bi o kadar da naif bir insan kendisi. Zor dönemimde bana yardımcı olduğu gibi herkese yardımcı olacağından şüpheniz olmasın.

• M

Kendimi en dipte hissettiğim bir dönemde Aysun Hanımla tanıştım. Hayata farklı bir şekilde bakmama tekrardan umut edip ayağa kalkmama o kadar çok etkisi oldu ki... İyi ki tanımışım sizi

• F

Her konuda anlayıp ,tatmin edici cevaplar aldığım , kendimi bulabilme yolunda güzel geçen seanslarımız geçiyor Aysun hanımla. Çıktıktan sonraki o kafa rahatlaması harika.Güleryüzü ve karşıdakini anlayıp nokta atışı dönüşleriyle Aysun hanım seansına girilmesi gereken bir psikolog . Daha seanslarımız devam etmekle birlikte , şahsen ben seans günlerini heyecanla bekliorum.

• MUV Clinic and Sport Bireysel Terapi  •

Aysun Hanım çok anlayışlı ve çok samimi. Onunla karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum. Travma sonrası anksiyete sebebiyle danışanıyım. Kendisiyle ikinci seansımızı tamamladık henüz. Bana çok iyi geliyor. Psikolog algımı tamamen değiştirdi..

• B

En kötü zamanımda iyi geldi. Çok memnun kaldım. Rahatça kendimi ifade edip dinlenildiğimi hissetmek güzeldi. 3 seans görüşme sağladım, biraz ara verdim ama devam ediyorum. Seanslardan sonra his olarak daha iyi hissettim. Aysun Hanım ılımlı, idealist, başarılı bir uzman.

•  •