Beslenmeyi yalnızca kilo verme süreci olarak değil, sürdürülebilir bir yaşam biçimi olarak görüyorum. Danışanlarımla kurduğum her iletişimde amacım; yasaklara dayalı geçici çözümler yerine, kişinin hayatına uyum sağlayan kalıcı alışkanlıklar kazandırmak.
Bilimsel temelli, kişiye özel planlamalar yapıyor; duygusal yeme davranışı, kilo koruma süreci ve metabolik denge konularında bütüncül bir yaklaşım benimsiyorum. Sürecin sadece tartıdan ibaret olmadığını biliyor, fiziksel değişimin yanında psikolojik dayanıklılığı da önemsiyorum.
Her hafta düzenli takiplerle programı güncelliyor, süreci dinamik ve sürdürülebilir tutuyorum. Hedefim yalnızca kilo verdirmek değil; danışanımın sağlıklı beslenmeyi hayatının doğal bir parçası haline getirmesini sağlamak
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Tip 2 Diyabet
- Kilo Alma Diyetleri
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
- Sigortası olan hastalar
Mimarsinan Mah. Atatürk Bulvarı No:257 Lotus Evleri Kat:3 Daire:21, Atakum, Samsun 55200
- Sigortası olan hastalar
se...u
Bir diyetisyenden çok daha fazlası diyebilirim. Güler yüzüyle enerjisiyle varlığı ile tam bir motive kaynağı
Böylesi güzel bir insanla yolum kesiştiği için çok şanslıyım.
15 kg verebilmiş biri olarak alanında uzman ve bir numara diyebilirim.• Dyt Aysun İpek • Randevu •
d...
Sosyal medyadaki başarılarına istinaden ulaştım. Sürekli kilo alıp veriyordum. En son safra kesesi ve apandektomi ameliyatı oldum ve çölyak testim pozitif çıktı. İntoleransım var, o yüzden artık ne yemem gerektiğini, ne yemem gerektiğini, nasıl beslenmem gerektiğini tüm detaylara hakim iyi birisi ile devam etmem gerekiyordu. Aysun Hanım'a bu konuda çok güvendim ve ilk adımımı attım. Kendisi o kadar sıcak, o kadar hoş sohbetli ve destekleyici ki ilk günden başaracağıma inandırmıştı; rahatlatıcı tavırları her daim her soruya verdiği cevapları güvende olduğunuzu hissettiriyor. Her hafta görüşüyoruz; kendisiyle her hafta yeni bir liste ile, bıkmadan, yorulmadan dinamiği ayakta tutuyor. Randevu saatleri ile ilgili de özverili bir şekilde danışanına uygun saat aralıklarını baz alarak ayarlıyor ve git-gel konusunda da zorluk yaşatmıyor.
d...
Aysun Hanım'a arkadaşımın referansıyla ulaştım. Fazla kilolarım yüzünden zayıflamak için başvurdum. Çok memnun kaldım. İlgi, pozitif enerjisi ve motivasyonu beni her açıdan destekledi. Bu süreçte Aysun Hanım'ı her zaman herkese tavsiye ederim.
Dyt. Aysun İpek’e bir tanıdık tavsiyesiyle ulaştım ve kilo verme sürecim için başvurdum. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı, ilgisi ve motivasyonu sayesinde süreç çok keyifli ve sürdürülebilir hale geldi. Onunla birlikte kilo vermek gerçekten çok kolay oldu; kısa sürede çok güzel sonuçlar aldık ve almaya da devam ediyoruz. Sadece diyet listesi veren değil, süreci yakından takip eden ve her zaman destek olan bir uzman. Kesinlikle çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Dyt Aysun İpek • Diyetisyen Randevusu •
d...
Yıllar önce özel bir hastanede çalışırken Aysun Hanım'la tanıştım. Kısa sürede ideal kiloma ulaşmamı sağladı. Bir diyetisyenden öte benim için. Seanslarını iple çekiyorum. Sadece şu: 'şunu yeme, bunu yap' gibi bir yaklaşımı yok. Diyet işini hayatımıza entegre etmemiz için, ideal kilodan ziyade sağlıklı bünyeye kavuşmamız için elinden geleni yapıyor. Motivasyon kaynağı aynı zamanda diyet yapmak kilo verse de bir süre sonra zorlayıcı olabiliyor; işte o anlarda süper kahramanım devreye giriyor, şen sesiyle tatlı tatlı anlatıyor. Daha yolun başındayken bile başarmışçasına mutlu olmamı sağlıyor. Ben neredeyse istediğim kiloya geldim; artık yavaş yavaş koruma programına geçeceğim, ama en çok Aysun Hanım'la haftalık görüşmelerim sonlanacak diye üzülüyorum. Aysun benim ömürlük diyetisyenim. Hem içimi hem dışımı güzelleştiriyor. İnsanın karşısına bu kadar sevebileceği bir diyetisyen kaç kere çıkar ki?
d...
Aysun hanımla yolumuz tesadüfen kesişti ve iyi ki Aysun hanım diyorum. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Enerjisi, samimiyeti, içtenliği sayesinde çok verimli bir şekilde ilerliyoruz. Tek kelimeyle: bir diyetisyenden daha fazlası; herkese tavsiye ederim.
d...
Dyt. Aysun İpek’e fazla kilolarımdan kurtulmak için sosyal medya üzerinden ulaştım. Serüvenimiz orada başladı; iyi ki tanıdın kendisini. Sürecimizi keyifle yönetti, enerjisiyle en zorlandığım düştüğüm zamanlarda bile toparlanmamı sağladı. Bir diyetisyenin ötesinde bir arkadaş oldu bana. Birlikte istediğim kiloya ulaştık. İyi ki var.
d...
Uzmanımızı hastaneden biliyordum. Severek ve beğenerek de sosyal medya hesabını takip ediyordum. Hamilelik sürecinde kilo almamdan dolayı başvurdum. Kendisi son derece dinleyen, anlayışlı, kısıtlar koymayan bir diyetisyen olması nedeniyle de tercih ettim. Hem enerjisi hem gülen yüzü zannettiğimiz diyet sürecine güzelleştirip sağlıklı yaşama çevirerek kilo vermeme yardımcı oldu. Kendisiyle çalıştığım için son derece mutluyum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Kısa sürede harika kilolar verdim. Çevremdekilere de %100 tavsiye ediyorum; birden fazla arkadaşımı da diyetisyene gitmek için ikna etmiş bulunuyorum.
d...
Kendisiyle bir arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştım. Aldığım en güzel kararlardan biri de danışanı olmak oldu. Diyet benim için her zaman zor bir süreçti; fakat onunla tanıştıktan sonra her şey çok kolay ve istediğim gibi ilerledi. Zaten diyet olarak değil, sürdürülebilir sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırdı. Sadece beslenme değil, motivasyon olarak da bana çok iyi geldi. Bu sürece girecek olan herkes için Aysun Hanım en iyi tercih olacaktır.
e...
Aysun İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun İpek, Diyetisyen. Size Aysun İpek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Aysun İpek adresi nerede?Aysun İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. Atatürk Bulvarı No:257 Lotus Evleri Kat:3 Daire:21 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysun İpek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysun İpek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun İpek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Aysun İpek hangi dilleri konuşuyor?Aysun İpek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysun İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun İpek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysun İpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 109 hasta / danışan, Aysun İpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysun İpek hangi sigortaları kabul ediyor?Aysun İpek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.