Beslenmeyi yalnızca kilo verme süreci olarak değil, sürdürülebilir bir yaşam biçimi olarak görüyorum. Danışanlarımla kurduğum her iletişimde amacım; yasaklara dayalı geçici çözümler yerine, kişinin hayatına uyum sağlayan kalıcı alışkanlıklar kazandırmak.
Bilimsel temelli, kişiye özel planlamalar yapıyor; duygusal yeme davranışı, kilo koruma süreci ve metabolik denge konularında bütüncül bir yaklaşım benimsiyorum. Sürecin sadece tartıdan ibaret olmadığını biliyor, fiziksel değişimin yanında psikolojik dayanıklılığı da önemsiyorum.
Her hafta düzenli takiplerle programı güncelliyor, süreci dinamik ve sürdürülebilir tutuyorum. Hedefim yalnızca kilo verdirmek değil; danışanımın sağlıklı beslenmeyi hayatının doğal bir parçası haline getirmesini sağlamak
- Şişmanlık (Obezite)
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
nu...
Sağlıklı beslenmek ve spor üzerine çok fazla ilgiliyim. Vermem gereken 6-7 kilo fazlam vardı. Spor yapmama ve çoğu zaman sağlıklı beslenmeme rağmen veremiyordum. Daha önce başka diyetisyenlerden danışmanlık da almıştım. Fakat beklediğim gibi bir sonuç alamamıştım. Taa ki Aysun hanımla tanışana kadar. Kendisi diyet listesinin ötesinde enerjisiyle de inanılmaz motive ediyor. Yönlendirmesi ve sürece etkisi çok başarılı. Ulaşmak istediğim kiloya çok kısa bir süre içerisinde ulaşmamı sağladı. Beni tek üzecek olan şey kilo verme sürecinden sonra onu göremeyecek olmak olur. Bir kez onun enerjisini alan hep arar çok net söylüyorum. O bu işin vakkosu. Düşünmenize bile gerek yok. Randevu alın ve gerisini Aysun’a bırakın
• Dyt Aysun İpek • Diyetisyen Randevusu •
s....p
Kilo vermenin sadece diyet listesinden ibaret olmadığını öğreten ve her anlamda desteğini üzerinizden çekmeyen canım diyetisyenim. Yıllardır kıramadığım döngüyü kırmama vesile oldu her seferinde iyi ki diyorum ve gözüm kapalı öneriyorum.
• Dyt Aysun İpek • Diyetisyen Randevusu •
d...
Aysun hocamla 4 yıl önce tanıştım. İlk gebeliğimde gebelik şekerim çıkmıştı, evladımı kucağıma sağlıkla verdi. Evet, o verdi, abartmıyorum. Moral motivasyon... Kendisi benim için asla bir diyetisyen değil, bambaşka bir şey; anlatılmaz, yaşanır. 2. gebeliğimde yine şeker çıktı, gözüm kapalı kendimi emanet ettim. Yine ilaçsız, inşallah bebeğimi kucağıma alacağım.
d...
Aysun hocayı uzun senelerdir tanıyorum, iyi ki tanımışım diyorum. Ve onu çok seviyorum. Uzmanlık alanına gelecek olursak; kilo kontrolü diyet sürecimi çok sağlıklı ve başarılı bir şekilde yürütüyor. Kapısını her çaldığımda bana destek oluyor. Danışanlarını zamanla çok iyi tanıdığı için onlara neyin iyi gelebileceğini tespit ediyor ve sizin yolunuzu güzelleştirerek yardımcı oluyor. Beni motive etmeyi bilen sayılı insanlardan, yaşamını değiştirmek isteyen herkese tavsiye ederim.
d...
Aysun Hanım’a sosyal medyada görüp ulaştım, biraz kilo vermek ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istediğim için kendisine başvurdum. Çok güler yüzlü ve istediğim sonuca ulaşabildiğim bir süreç içindeyiz, çevreme tabii ki kendisini tavsiye ederim.
d...
Aysun Hanım’ı ilk defa, daha önce çalıştığı ve benim de farklı bir sebeple gittiğim hastanede gördüm; uzun süre önce. Kilo vermek için diyetisyen arayışında olduğum bir anda kendisinden randevu aldım. Gitmeden önce herhangi bir referansım olmamasına rağmen inanılmaz güzel seanslar gerçekleştirdik. Kendisi çok tatlı, sadece kilo-diyet döngüsüyle değil, danışanının her hâliyle ilgilenen birisidir. Diyet yapabilecek mentalde hissetmediğim her an beni çok desteklemiş, modumu inanılmaz yükseltmiştir. Sıcak tavrı, enerjisi ve profesyonelliğinden dolayı tabii ki çevremde herkese tavsiye ederim.
d...
Aysun Hanım’ı ilk hastanede tanıştım. Başvurmamın sebebi insülin direnci yüzünden kilo almaya başladım. Aysun Hanım’dan çok memnunum, sayesinde 16 kilo verdim. Aysun Hanım çok cana yakın, çok tatlı, çok içten bir insan, kendi dalında çok profesyonel. Ailemizin bir parçası oldu. Onu çok seviyorum. Çevreme tavsiye ettim.
d...
Aysun Hanım ile hamilelik sürecimde tanıştım. Sağlıklı beslenme için başvurdum. Sayesinde o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki hem psikolojik hem de beden anlamında bana çok iyi geldi. Danışmanlık-danışan ilişkisinden çok arkadaşça bir yaklaşımı var. Eşimle de kendisinden danışmanlık aldık; gerçekten çok memnunuz. Herkese sonsuz tavsiyemdir.
d...
Arkadaşlarımın tavsiyesiyle ulaşmıştım. Sevgili diyetisyenimle bu yolculuğumuz 2021 yılına kadar uzanıyor. Birlikte 23 kilo verdik. 2 hamilelikten sonra kilolarımız maalesef geri geldi. 2026 Mayıs ayında tekrar Aysun Hanım’a gittim. İyi bir diyetisyenin olması yanında çok iyi bir arkadaştır. İyi ki yollarımız karşılaşmış.
Tahlillerinizi yaptırıp gidebilirsiniz. Çok donanımlı, her açıdan bu diyetisyenlik olayına bakan biri. Çevremdekilere de şiddetle tavsiye ediyorum.• • •
se...u
Bir diyetisyenden çok daha fazlası diyebilirim. Güler yüzüyle enerjisiyle varlığı ile tam bir motive kaynağı
Böylesi güzel bir insanla yolum kesiştiği için çok şanslıyım.
15 kg verebilmiş biri olarak alanında uzman ve bir numara diyebilirim.• Dyt Aysun İpek • Randevu •
Aysun İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysun İpek, Diyetisyen. Size Aysun İpek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Aysun İpek adresi nerede?Aysun İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. Atatürk Bulvarı No:257 Lotus Evleri Kat:3 Daire:21 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysun İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysun İpek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysun İpek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysun İpek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Aysun İpek hangi dilleri konuşuyor?Aysun İpek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysun İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysun İpek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysun İpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 118 hasta / danışan, Aysun İpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysun İpek hangi sigortaları kabul ediyor?Aysun İpek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.