İzmir, İzmir
dr...r
Dr. Aytekin avcı beni iki yıl boyunca çok güzel tedavi etti. Yemeğimi pişirdi, çamaşırlarımı yıkadı. Dertlerimi dinledi. Tüm deri hastalıklarımı başarılı bir şekilde tedavi etti.
-Deri hastalıkları iki türlüdür. Bir ne verirsen ver, hasta iyi olur. İki ne verirsen ver hasta iyi olmaz, derdi.
-Her derdin bir çaresi var, benim de derdimin çaresi sensin yar, deyimini şöyle yorumalrdı. Bu sözdeki yardaki anlam, bir sevgilim, iki benim yarım, üç yaratandır, der devam ederdi.
-Gençlerin yüzünde sivilce olursa, gidip güzel ve hanım hanım bir kıza yüzlerine tükürtsünler. İkinci bir tükürtmeye ihtiyaç kalmadan sivilceler hemen bir hafta içinde kayıp olur, gider, derdi.
-Erkeklerin tüm deri hastalıklarına karılarının tükürükleri iyi gelir, derdi. Bu konuda bilimsel araştırmaları da vardı. Sen çok yaşa hekimim, sağlıcakla ve mutlulukla. Ben senden memnunum. ismet aydemir• • •
g....y
İki yıldır devam eden rosasea hastalığım sebebiyle gitmediğim doktor,kullanmadığım ilaç kalmamıştı.En son Dr.Aytekin Avcı'ya gittim ve nerdeyse bir hafta gibi bir surede cildim çok iyi duruma geldi.Teşekkürler doktor bey.
ad...n
merhabalar; ben eşimi çıkarttım bu doktora fakat hiç memnun kalmadık,çünkü muayene ederken hastaya hiç saygısı yok..Hasta mahremiyetini düşünmüyor.
Aytekın Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aytekın Avcı, Dermatoloji.
Aytekın Avcı adresi nerede?Aytekın Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aytekın Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aytekın Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aytekın Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aytekın Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aytekın Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aytekın Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aytekın Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.