• N

Dr. Azer Zeynalov işinde ileri seviyede profesyonellik ve deneyim sunan bir doktor. İki hafta öncesinde Rinoplasti ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Doktorumun ilgisi, güler yüzlülüğü ve süreci benimle birlikte çok ilgili bir şekilde takip etmesi de mükemmel detaylardı.

• Diğer  •

Merhaba Dr Azer öncelikle dürüstlük ve saygınlığınızla bir insanın gönlünü nasıl çelebileceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Ben size burun ameliyatı oldum iki yıl önce sadece kendi burnum değil yaptığınız tüm burunlar beğeniyorum işinizde alanınızda çok iyisiniz ameliyat sonrası hiç ağrı çekmedim göz altları morarmadı yüzüm şişmedi iki gün sonra işime geri dönebildim başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla

• (

Merhabalar bende burdan kendi minnettarlığımı bildirmek istedim Dr.Azar beye ilgi alakası saygılı ve güzel güler yüzlü ekibinede çok minnettarım.Ben göğüs ameliyatı oldum insanlar abartıyorlar çok ağrılı oluyor diye bende öyle abartılı ağrı olmadı hemşire hanımlar ilgileniyorlar zaten sonuçta bi ameliyat oluyorsunuz ağrı olması normal ve bunun bilgisinide doktor bey ameliyat öncesinde söylüyor. Ağrılar yaklaşık 5 güne kalmaz geçiyor, sadece doktor beyin kurallarına uyarak hareket ederseniz çok iyi sonuç alırsınız. Unutmayın ben çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendi adıma söylüyorum beden sizin nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın ve güvenerli yerde ameliyat olun deneyimli kaliteli yer olsun Dr.Azer bey bu konuda işin uzmanı asla pişman olmayacaksınız

• B

Ameliyatın sonucu çok etkileyiciydi, ameliyattan önce doktorun anlattıklarıyla birebir aynıydı.Operasyon sırt, yan ve karın bölgesindeki yağları almak ve kalçaya göğüs için silikon enjeksiyonları yapmaktı. şiddetle tavsiye ederim

• H

Azer bey ve asistanları çok ilgililerdi kibar ve düşünceli olmaları beni çok mutlu etti Azer beye şikayetimi sundum ilgilendi ameliyat kararı aldık Amelyat günümde bi daha görüştük burun ameliyatı geçirdim ameliyatım gayet başarılıydı herhangi bi aksilik olmadı öncesi ve sonrasındaysa eğri kemerli bi burnum vardı şuanda azer bey ve ekibi sağolsun tatlı minik ve sağlıklı düzgün nefes alabildiğim bi burnum var kısa bi süre geçmesine rağmen şuanda bile çok iyi olduğunu görüyorum ben azer beye çok güveniyordum iyiki güvenmişim kendisine burdan teşekkür ederim Azer beye kendi adıma söylüyorum kolaylıkla güvenebilirsiniz Sadece kendisine değil ekibinede çok ilgililer ve önemsiyolar hastayı düşüncelerini isteklerini öncelikle sağlığını rahatça gidebilirsiniz :)

• Atlas Üniversitesi Hastanesi Diğer  •