Merhaba, ben Aziz YALMAN, bir fizyoterapistim ve uzmanlık alanım bel ve boyun fıtıkları, sporcu yaralanmaları ile bel, boyun ve sırt ağrıları üzerine yoğunlaşmaktadır. Gelişen tıbbı ve yenilikçi tedavi yöntemlerini takip ederek, hastalarımın günlük yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyorum.

Fizyoterapi sürecinde her bireyin farklı ihtiyaçları olduğunu biliyorum; bu nedenle, Mobilizasyon-Manipülasyon tedavisi, manuel terapi adı altında masaj tabancası, kupa, graston, kinezyobant, tetik nokta ve bunlarla beraber egzersiz terapisini uyguluyorum. Alanım için gerekli eğitimlere sahibim ve bu eğitimlerimi hastalara özgü şekilde modafiye ediyorum.

Amacım, hastalarımın sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürebilmeleri için gereken destek ve bilgiyi sağlamaktır. Sağlık yolculuğunuzda yanınızda olmaktan mutluluk duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

• Sigortası olan hastalar

FizyOmurga

• O

Çok ağrım vardı ama seans sonunda çok rahatladım ve ağrılarım geçti.

• Relax GYM Habipler Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Ablamın tavsiyesiydi. Bel, boyun, sırt ağrım vardı bu yüzden gittim ve iyi ki gitmişim. Vermiş olduğu egzersizleri düzenli yapıyorum Çünkü kolay yapılabilir ve rahatlatıcı egzersizler. Randevunuzu rahatça alabiliyorsunuz ve güler yüzle karşılanmanız sizi baştan rahatlatıyor. Herkese önerebilirim.

• Higline Fitness Club Randevu  •

Fzt. Aziz Yalman

Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizin memnuniyetiniz benim için çok kıymetli.

Bel fıtığım için başvurdum ama yanı sıra boyun düzleşmem ve duruş bozukluğum için de terapi uyguladık ağrılarım azaldı duruşum düzeldi

• Higline Fitness Club Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Fzt. Aziz Yalman

Beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim, sağlığınız her şeyden önce gelir!

• B

Bir diş hekimi olarak yoğun sırt ve boyun ağrıyla kendisine başvurdum, seans esnasındaki iletişimi ve teknikleriyle rahatladığımı hissettim. Sonrasında yapmam gereken egzersizleri de kendisi iletti. Güvenle tedaviye başlayabilirsiniz, tekrardan ellerinize sağlık.

• Relax GYM Habipler Manuel Terapi  •

• B

Aziz Bey’e kronik ağrılarıma manuel terapi yaptırmak üzere gittim. Seansların sonunda ağrılarımda beni çok memnun edecek şekilde azalmalar oldu, yeniden doğmuş hissettim. Kendisi her zaman çok anlayışlı, yardımsever, sevecen, nazik ve pozitif tutumlu davrandı. İşinde titiz çalışıyor ve hastalarını önemsiyor. Manuel terapiye ihtiyacı olanlara kendisini gönül rahatlığıyla öneririm.

• Higline Fitness Club Manuel Terapi  •

Fzt. Aziz Yalman

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, sağlığınızla ilgilenmek benim için büyük bir mutluluk.

• O

Aziz hocaya boyun ağrısı ve diş sıkması için geldim gerçekten ilk seansta sonuç alacağımı beklemiyordum ama tek seansta aziz hoca bütün ağrı ve problemleri giderdi çok iyi geldi. Artık rahat rahat yemek yiyip boynumu çevirebiliyorum.

• Higline Fitness Club Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

Fzt. Aziz Yalman

Yorumunuz çok değerli, her zaman sizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağım.

Aziz bey yapmiş olduğunuz masaj ve hacamattan çok memnun kaldım en kısa zamanda ikinci seansta görüşmek dileğiyle(kendisini herkese tavsiye ederim)

• başka bir yer Diğer  •

Fzt. Aziz Yalman

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim, bu yorumla daha iyiye gitmek için çalışacağım.

• H

Aziz Hocam sizden almış olduğum tedavi sonucunda boyun ağrımda ciddi derecede azalma oldu ve bel ağrım geçti tedaviden çok memnun kaldım.Çevremede sizi tavsiye edeceğim.

• başka bir yer Diğer  •

Fzt. Aziz Yalman

Pozitif geri bildiriminiz beni çok mutlu etti. Size daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğim.

• L

İşinde hakkıyla çalışan fizyoterapist.Ağrı olan bölgelerden üç seans gibi kısa bir sürede iyileşme oldu.

• Higline Fitness Club Manuel Terapi  •

Fzt. Aziz Yalman

Böyle güzel bir geri bildirim aldığım için çok mutluyum. Size her zaman iyi hizmeti sunmak için çabalıyorum.

• I

Gerçekten bu tedaviyi bel ağrısı ve duruş bozukluğu olanın alması gereken bir tedavi yöntemi gerek Medical masaj olsun gerek verilen egzersizler çok güzel

• Higline Fitness Club Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

Fzt. Aziz Yalman

İlginiz ve nazik yorumlarınız için teşekkür ederim, her zaman iyi hizmeti sunmaya devam edeceğim.