Op. Dr. Bahar Başara Diker Özel Sular Vatan Hastanesinde görev almaktadır.
- Gebelik
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Kısırlık
- Düşük
İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ha...r
Allah razı olsu alanında çok iyi bir doktor herkese tavsiye ediyorum. Bana başka bir doktor yumurtaların yok demişti bahar hanıma gittim bahar hanım ise testleri yaptı sağlıklısın dedi.
fi...z
ben bahar hanimı ücüncu gebeliyimde tanıdım kanamam vardı ve bebeyimi kaybede bilirdim ama onun sayesinde kızım dünyaya geldi güler güzlu tatlı dilli her şeyden öncesi acık sözlü bende akrabalarıma hic çekin meden tavsiye ediyorum şimdide eltimi götüruyorum bebek tedavisi için herkese tavsiye ederim bahar hanımı
Bahar Başara Diker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Başara Diker, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Bahar Başara Diker adresi nerede?Bahar Başara Diker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Başara Diker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Başara Diker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahar Başara Diker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Başara Diker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Başara Diker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Başara Diker hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bahar Başara Diker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları