Op. Dr. Bahar Başara Diker Özel Sular Akademi Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
- Gebelik
Robotik Cerrahi
İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100
- Sigortası olan hastalar
ha...r
Allah razı olsu alanında çok iyi bir doktor herkese tavsiye ediyorum. Bana başka bir doktor yumurtaların yok demişti bahar hanıma gittim bahar hanım ise testleri yaptı sağlıklısın dedi.
fi...z
ben bahar hanimı ücüncu gebeliyimde tanıdım kanamam vardı ve bebeyimi kaybede bilirdim ama onun sayesinde kızım dünyaya geldi güler güzlu tatlı dilli her şeyden öncesi acık sözlü bende akrabalarıma hic çekin meden tavsiye ediyorum şimdide eltimi götüruyorum bebek tedavisi için herkese tavsiye ederim bahar hanımı
Bahar Başara Diker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Başara Diker, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Bahar Başara Diker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Bahar Başara Diker adresi nerede?Bahar Başara Diker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Başara Diker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Başara Diker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahar Başara Diker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahar Başara Diker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bahar Başara Diker hangi dilleri konuşuyor?Bahar Başara Diker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bahar Başara Diker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Başara Diker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bahar Başara Diker hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bahar Başara Diker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahar Başara Diker hangi sigortaları kabul ediyor?Bahar Başara Diker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kahramanmaraş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları