Uzm. Dr.
Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Karabük 1 adres
Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Bari Ay olarak, çocukların, ergenlerin ve ailelerinin ruh sağlığını bilimsel, etik ve bireyselleştirilmiş bir yaklaşımla desteklemeyi amaçlıyorum. Her çocuğun kendine özgü gelişimsel özellikleri, güçlü yönleri ve ihtiyaçları olduğuna inanıyor; değerlendirme ve tedavi sürecini bu anlayış doğrultusunda planlıyorum.
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB), Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB), Özgül Öğrenme Güçlükleri, Konuşma ve Telaffuz Bozuklukları, Dil Gelişimnde Gecikme, Kaygı Bozuklukları, Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Tik Bozuklukları, Davranış Sorunları, Okul uyum problemleri ve ergenlik dönemine özgü psikiyatrik güçlükler başta olmak üzere çocuk ve ergen ruh sağlığı alanındaki birçok konuda güncel bilimsel veriler ışığında hizmet sunuyorum.
Klinik çalışmalarımın yanı sıra akademik araştırmalar, bilimsel yayınlar, kitap bölümleri ve eğitim faaliyetleri ile mesleki gelişimimi sürekli sürdürmekteyim. Amacım yalnızca mevcut belirtileri azaltmak değil; çocukların sağlıklı gelişimini desteklemek, ailelerin sürece aktif katılımını sağlamak ve uzun vadeli psikolojik iyilik halini güçlendirmektir.
Güvene dayalı, şeffaf ve iş birliği içinde yürütülen bir değerlendirme ve tedavi süreciyle her çocuğun potansiyeline ulaşmasına katkı sağlamayı hedefliyorum.
- Dehb
Cümle Tamamlama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dikkat Testleri
Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
EMDR Terapi
Ergoterapi
Güvenli İnternet Kullanımı
Online Hizmet
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Harika kurum şartları
e....d
Karmaşık bir dönemdeyim. Bu sebeple nasıl olur acaba diye denemek için randevu oluşturdum. Bari hocayı zaten Karabük ve çevresinde tanımayan yok. Kliniğin içine girdiğinizden itibaren o profesyonelliği görebiliyorsunuz. Birlikte çok iyi bir uzman ekibi var gerçekten Karabük için şanslıyız diyebilirim. Bari hoca beni çok anlayışla dinledi, önerilerde bulundu. Hem son derece bilgilendiğimi hem de dinlenildiğimi hissettirdi.
• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Randevu •
g.....
İlk seanstan itibaren kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Sakin yaklaşımı, dikkatle dinlemesi ve açıklayıcı anlatımı sayesinde süreç benim için çok daha güven verici ilerledi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Diğer •
g.....
Şehir dışından adını duyduğum için gelerek tedavi sürecime başladım kendisinin ilgisinden sorularıma sabırla cevap vermesinden doğru bir tedavi alarak kaygı anksiyete sorunumu kısa sürede tedavi ettiği için memnun kaldım yine atak geçirirsem ilk durağım olacaktır zaman kaybetmeye gerek yok.
• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Aile Terapisi •
Kastamonu’dan geliyoruz. Bari Hocamla tanıştığımız ilk günden beri bize çok destek oldu. Aklımıza takılan her konuda sabırla açıklayıp içimizi rahatlattı. Desteği, ilgisi ve yönlendirmeleri sayesinde oğlumda kısa sürede çok güzel gelişmeler görmeye başladık. Eskiden ismine bile tepki vermeyen çocuğum şimdi benimle oyun kuruyor, iletişim kurmaya çalışıyor ve birlikte çok keyifli vakit geçiriyoruz.
Elbette daha yolumuz var ama geldiğimiz noktayı görünce umutlarımız daha da arttı. İyi ki yollarımız kesişmiş.• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
n....t
Bari Hocamın yaklaşımı ve tavrı bir doktor gibi değilde uzun zamandır tanıdığım biri gibi.dolayısıyla sorun ve problemlerimin gerçek sebepleriyle yüzleşmemi çok rahat sağladı. Sohbet ederken insancıl yaklaşımı gerçekten bana iyi geldi
• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Bireysel Terapi •
dy...g
Yıllarca eşimle çocuğumuz için önce psikologlara, sonra da farklı illerdeki doktorlara gittik. Her ay izin almak, saatlerce yol gitmek, çocuğu yormak, bir de her seferinde en baştan her şeyi anlatmak bizi gerçekten çok yıpratmıştı. Hocamıza ilk gelirken yine aynı şeyleri yaşayacağız diye çok endişeliydim. Artık şehir dışına gitmeden rahatça kontrollerimize gelebiliyoruz. Burada ise bize uzun uzun zaman ayırıyor, aklımıza takılan ne varsa tek tek sorabiliyoruz. En çok da oğlumdaki değişim mutlu ediyor beni. Eskiden muayeneye gitmek istemez, ağlardı. Şimdi ise isteyerek geliyor. Okulla ilgili şikâyetleri de azaldı. Evimizin huzuru da yerine geldi, eşimle gereksiz tartışmalarımız bile azaldı.
n....a
Hocam ile iki yıldır çalışıyoruz, ilk başvurduğumuz da kafamız çok karışıktı bize çok yardımcı oldu sürecimiz devam ediyor bana da çocuğuma çok iyi geldi
b....b
Çocuğum için yaklaşık 3 4 seanstır devam ediyoruz, yıllardır bir sonuca ulaşamamıştık ama Bari Bey sayesinde çocuğum çok daha iyi.Tedavi sürecimiz devam ediyor Bari Bey'den memnunuz çocuğumda kendisini çok seviyor.
• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Ergen Terapisi •
a....b
Sayın doktorumuz Bari Hocamız, ilgili ve açıklayıcı yaklaşımıyla aklımızdaki soru işaretlerini çözüme kavuşturdu. Alanında uzman ve deneyimli ekibi ile LGS döneminde sınav kaygısının önüne geçmemizi sağladı.
• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Dikkat Testleri •
d....m
Dr. Bari Bey’e oğlumun DEHB süreciyle ilgili başvurduk. Görüşme sürecinde hem çocuğa hem de aileye karşı yaklaşımını oldukça ilgili, dikkatli ve açıklayıcı bulduk. Süreci aceleye getirmeden dinlemesi, değerlendirmelerini anlaşılır şekilde paylaşması ve aile olarak bizi doğru yönlendirmesi bizim için çok kıymetliydi.
Çocuğumuzla kurduğu iletişim güven vericiydi. Sorularımıza sabırla cevap verdi ve tedavi/değerlendirme sürecini net biçimde açıkladı.• Karabük Bebek Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
Bari Ay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bari Ay, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Bari Ay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Testleri, Cümle Tamamlama Testi.
Bari Ay adresi nerede?Bari Ay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın Office Center, Bayır, Kemal Güneş Cd. D:5. Kat 501 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bari Ay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bari Ay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bari Ay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bari Ay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bari Ay hangi dilleri konuşuyor?Bari Ay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bari Ay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bari Ay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bari Ay hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Bari Ay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.