- Diş Ağrısı
Pedodonti
Yamanevler Mahallesi Site Yolu Caddesi No: 13-15A, İstanbul
Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
ah...r
Barış Hocayı 7 yıldır tanıyoruz, diş tedavimize kendisi ile başlamıştık öneri üzerine. Oğlumun Ciddi sıkıntılı dişleri için senelerdie gerektikçe tedavisini yapıyor. Gerektiğinde hem bir hekim, en önemlisi güven veren ağabey yaklaşımı ile çocuğun diş hekimi ve acı- ağrı tedavilerinde çok önemli rol oynamaktadır. İğnesiz kanal tedavisinden , acısız agrısız dolgu ve çekim işlemlerinde senelerdieir büyük destekçimiz. Emeklerinize sağlık Barış Hocam
• Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi • Pedodonti •
Doç. Dr. Barış Karabulut
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Tekrar çok geçmiş olsun
du...
6 senedir 2 oğlumun da dişlerinin gelişimi, sağlığı konusunda her zaman güvendiğimiz, pozitif ve çocukların dilinden anlayan doktorumuz.
Güzel görüşleriniz için teşekkürler. Çok geçmiş olsun. Görüşmek üzere
de...ş
8 yaşımdaki oğlum ağzına kürdan sokmaz ona rağmen çok güzel ilgilenerek ağlatmadan korkutmadan 2 tane azı dişini çekti çocuklarla iletişimi çok iyi bir doktor
Güzel görüşleriniz için teşekkürler. Çok geçmiş olsun. Görüşmek üzere
ay...l
Uzun zamandır oğlum Ömerin diş kontrol takibi ve tedavisini yapan çok kıymetli Barış hocamız. Bir dolu tedavisini daha sorunsuz geçirdik.
Doç. Dr. Barış Karabulut
Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere
T
t....)
Barış Bey'den çok memnunuz. Öncelikle doktor değil, abi gibi yaklaşıyor. Çocuklara aşıladığı güven ailelere aşıladığı güvenden dolayı gözüm kapalı gittiğim bir hekim. Kızıma iğnesiz bir şekilde kanal tedavisini, dolgu tedavisini sorunsuz bir şekilde yaptı. Empati kurarak, hiç korkutmadan işlemi gerçekleştirdi. Dişçi fobisi oluşmadığı için çok mutluyum. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Doç. Dr. Barış Karabulut
Güzel görüşleriniz için çok teşekkürler. Beni çok mutlu ve mahcup ettiniz. Tekrar görüşmek üzere
e....)
Barış Bey'e yaklaşık 6 yıldır gidiyoruz. Kendisinden çok memnunuz. Çocuklarla iletişimi oldukça güzel. Aileleri hiçbir şekilde karıştırmıyor. Kızım kendisini çok seviyor. Barış Bey'den başkasına dişlerimi göstermem diyor. İşini çok iyi yapıyor. Çocukları nasıl ikna edeceğini biliyor. Kanal tedavisi, dolgu, yıllık genel kontrollerine gidiyorduk. Tedavilerimizden çok memnunuz. Yaptığı işin arkasında en ufak bir problem yaşadığımızda hep yardımcı oldu. Etrafımdaki birçok kişiden de bu şekilde yorum alıyorum. Her zaman beraber geldiğimiz arkadaşlarımız hangi hastane olduğunu iletmiştim. Tekrardan gelmek istiyorlar; ilk kontrollerinde geleceklerini söylediler.
R
r....)
Barış Bey'in eski hastasıyız, daha önce çalıştığı yerden geldik. Biz kendisinden çok memnunuz. Kızımla diyalogları çok iyi. Kızımın dişlerinde bayağı sıkıntımız vardı. Kanal ve dolgu tedavilerini uyuşturmadan, anestezi vermeden dolgularını doldurdu, kanal tedavisini yaptı. Gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadık.
h....)
Barış Hoca bu işin profesyoneli. Çocukların dilinden çok iyi anlıyor. Biz çok memnunuz. Oğlumla ilgili anesteziyle operasyon yapıldı. Hem çekim hem de kanal tedavisi uygulandı. Allah'a şükür hiçbir sıkıntı olmadı. Kızımın diş çekimi, kanal tedavisi sorunsuz bir şekilde hallettik. Hiçbir sıkıntımız olmadı.
a....)
Normalde arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. Barış Hoca ile tanıştım. İşlemlerinden memnun kaldım. Kızımın dolgu tedavisini yaptı. Farklı doktorların kanal tedavisi yapılacak denilen dişini dolgu tedavisi ile kurtardı, o yüzden memnun kaldım. Diş çekimi işlemi de gerçekleştirildi. İşlem yaparken çocuğu rahatlatması, korkutmadan işlem yapması her çocuk için avantaj, o yüzden tercihim Barış Bey'dir. Ben memnun kaldım. İnşallah ihtiyaç duyduğumuz zaman tekrardan tercihimiz Barış Bey olacaktır.
se...n
Barış hocaya oğlumun diş ağrıları dolayısıyla gittik. tedavi süreci boyunca gerek oğluma yaklaşımı, gerekse profesyonelliğiyle harika bir hekim olduğunu gösterdi.
• Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi • Diğer •
Çok teşekkürler geçmiş olsun
Barış Karabulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Karabulut, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Barış Karabulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pedodonti.
Barış Karabulut adresi nerede?Barış Karabulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mah. Yener Sok. No:1/2 İstanbul
- Yamanevler Mahallesi Site Yolu Caddesi No: 13-15A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Karabulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Karabulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Karabulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Karabulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Barış Karabulut hangi dilleri konuşuyor?Barış Karabulut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Karabulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Karabulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Karabulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Karabulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Barış Karabulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)