Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Genital Estetik
Kürtaj
Barış korkmaz Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Barış korkmaz Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Düzensiz Adet Kanamaları
Normal Doğum
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Barış korkmaz Muayenehanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Filmi
Vajina Estetiği
Vajinal dudak küçültme
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
ан...я
Обратились к этому врачу для ведения беременности 3 триместр и родов, у меня было кесарево. Остались очень довольны. Операцию доктор провел хорошо, быстро. Шов получился аккуратный. Вечером после операции приехал проведать в 11 часов вечера, чему мы очень удивились.
t.....
Barış bey oldukça anlayışlı ve açıklayıcıydı. Lazerle gençleştirme işlemi yaptırdım. Klinik ortamda kolaylıkla acısız bir işlemdi. Doktor ve ekibinin oldukça sıcak yaklaşımı vardı. Gönül rahatlığı ile Barış hocama gidebilirsiniz.
ni...k
Merhaba 45 yaşındayım yıllardır süren uzun adet kanamalarım vardı yapmadığım,görmediğim tedavi yöntemi kalmadı çok şükür doktor bey sayesinde kurtuldum.Rahmimi aldı ama yumurtalıklarımı almadı menopoz belirtilerini yaşamamam için bide genital estetik yapmaya ikna etti beni aman bu yaştan sonra ne gerek var istemem dedim ama bi yandan da yaptırmak istedim ameliyat sürecim de iyileşme sürecim de çok rahat geçti.Çok şükür şu anda çok rahatım iyiki Barış beyi tanımışım Allah razı olsun ondan.
tu...n
Yurt dışından arkadaşımın önerisiyle geldim Bursaya.Barış beyle tanışma fırsatım oldu ikinci görüşmemiz de isteklerime karar vermemi netleştirdi olması gereken ne ise tek tek anlattı.3 ay önce
geçirdiğim genital estetikten şu an çok memnunum iyileşme sürecimi tamamlamak üzereyim herşey için doktor beye ve güleryüzlü tatlı ekibine çok teşekkür ediyorum .türkiyeye geldiğim ilk fırsatta tekrar yanınıza gelmek ümidiyel
di...y
Genital estetik konusunda kafamda bir sürü soru işaretleri vardı ama doktor beyin nazik ve açıklayıcı anlatımıyla kafamdaki sorular netleşti ve ne istediğimi artık daha iyi biliyorum.Barış bey gerçekten işinin hakkını veren nadir doktorlardan
d.....
5 gun once smear testi ve hormon testi yaptırdım. Oldukça tedirgin gittiğim muayeneden rahatlamış ayrıldım. Doktor bey, bilgi ve deneyiminin yanında insan ilişkilerinde de mükemmeldi.Kızımı da kontrolleri için getireceğim.Tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim.
se...a
10 gün önce miyom ameliyatı oldum. İyki barış beyi tercih ettim. İşini en güzel en profesyonel en iyi şekilde yapan harika hekim kendisi. Bıkmadan usanmadan dinleyen yardımcı olan titiz güvenilir şahane bi hekim. Artık tek ve doğru adresim barış bey. Herkese tavsiye ederim . Güven veren canım doktorum. Siz ve ekibiniz eksik olmayın hep var olun. Sizin gibi insanlara gerçeklere çok ihtiyacımız var . Ne yazsam az ne kadar anlatsam az. İyki varsınız hocam
fa....
Barış bey ile hamileliğimin ilk sürecinden beri birlikteyiz ve şu an hamileliğimin son 2 ayındayız. Geçen zamandan bugüne kadar her anında iyi ki dedim, bundan sonraki süreçte de yanılmayacağımdan eminim. Öncelikle işini o kadar detaylı ve özenli yapıyor ki aklınızda en ufak bir acabaya, endişeye yer kalmıyor ki bu bir gebe için en önemli şey bence ve şu dönemde böylesine ilgili bir doktor bulmak o kadar zor ki. Muayenelerinde hiçbir zaman bir an önce gitse sırada bekleyen var hissini yaşatmıyor, bebeğin iyiliği kadar ailenin bu süreçte doğru ve tam bilgilenmesi için elinden geleni yapıyor. Her ultrasonda uzun uzun inceliyor bebeği tüm ayrıntısıyla her şeyi anlatıyor ve bu o kadar güvende hissettiriyor ki. Eğer şu anda bir doktor arayışındaysanız bir muayeneye gidin zaten direkt kararınızı vereceksiniz.
Barış beye labioplasti ameliyatı oldum. Gerek öncesi gerek sonrası ki süreçte kendisine her an ulaşabiliyor olmak beni oldukça rahatlattı. Ayrıca hassasiyetimden ötürü bana karşı anlayışlı olmasını ayrıca teşekkür ederim.
t.....
Vajinamda olusan kararmalardan psikolojim bozulmustu. Sagolsun baris beyin fraksiyonel lazer uygulamasi ile vajina rengim acildi. Ekibinize ve size cok tesekkur ederim hocam.
Barış Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Korkmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Barış Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Genital Estetik, Labioplasti (iç Dudak Estetiği), Kürtaj, Randevu, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Kapalı Rahim Alma Cerrahisi, Histerektomi, Histerosalpingografi (HSG).
Barış Korkmaz adresi nerede?Barış Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mah. İlknur Sk. Bulvar 224 B Blok No: 1/B Kat: 6, D:12 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Barış Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Barış Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 113 hasta / danışan, Barış Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları