Çocukların günlük yaşam becerilerini güçlendirmelerine, fiziksel ve mental kabiliyetlerini en iyi şekilde ortaya çıkarmalarına yardımcı olurken, her çocuğun gelişim yolculuğuna özel terapi süreçleri tasarlayarak, aileleriyle birlikte bağımsız bir yaşam sürmelerine destek olmaktadır.
Ergoterapist Barış Uzundağ, aşağıda yer alan sertifikalı eğitimleriyle alanındaki uzmanlığını geliştirmeye devam etmektedir.
Floortime 101, Pediatrik Yeme Bozukluklarına DIR Bakış Açısı ile Bütüncül Yaklaşım, Praksi ve Yürütücü İşlevler Motor ve Bilişim İlişkisi, Praksis ve Dispraksiyi Anlamak, Bebeklerde Duyu Bütünleme, Bebeklikten Çocukluğa Motor Becerilerin Değerlendirilmesi, Terapide Polyvagal Teori, Oyun Terapisi Eğitimi, Masal Terapisi Eğitimi, Sanat Terapisi Eğitimi, Beslenme ve Nörobilim Sempozyumu, Ergoterapi ve DEHB Vaka Sunumu, Psikiyatride Ergoterapi Vaka Sunumu
- Gelişim Bozuklukları
- Davranış Bozuklukları
- Otizm
- Serebral Palsi
- Yeme Bozuklukları
Yenişehir Mah. Mustafa Akyol Sk. No:7 Arwen Merlin A Blok Kat:2 D:1, Pendik, İstanbul 34912
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Ergoterapi Randevusu
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Nöro Duyu Ergoterapi ve Gelişim
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
U
uf...k
Oğlumun hiperaktivite tanısı alması nedeniyle ikinci ergoterapistimiz Barış Hoca oldu. Açıkçası önceki süreçte ilerleme çok sınırlıydı ama burada her seansta gözle görülür gelişmeler yaşamaya başladık. değişimi net bir şekilde farkediyoruz. En kıymetli tarafı ise hem bize her detayı sabırla anlatması hemde oğlumla kurduğu bağ. Oğlum seanslara koşarak gidiyor, bu bile bizim için çok büyük bi şey. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Nöro Duyu Ergoterapi ve Gelişim • Ergoterapi •
n....t
Barış bey ile 1,5 yıldır seanslarımız devam ediyor kızımın dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitesi sebebiyle ergoterapi desteği alıyoruz kendisi çözüm odaklı ,kapsayıcı ve çok özverili dolayısıyla bu kızımızıda geçiyor hem öğrenip hem eğleniyor ve bu süreçte çok iyi gelişim gösterdik çevremizdeki herkes okulumuzda değişimin farkında ayrıca bize verdiği bilgiler ve öneriler bizede yol gösterici oldu işini severek ve iyi yapan nadir insanlardan çok minnettarız
b....z
Barış hocamla 8 aydır devam eden bir sürecimiz var. Oğlum çok hareketliydi. Ben altında başka sorunlar ararken çocuğumun aslında duyu bütünlemeye ihtiyacı varmış. Barış beyin açıklamaları, yol göstermesi, sürecimiz o kadar güzeldiki aklımdaki bütün soru işaretlerini giderdi.
es...z
Barış Bey çocuğum için tanıştığım 3. Ergoterapist. Oğlumun duyusal hassasiyetleri nedeniyle seanslara başlamıştık. Bilgili ve her konuda yardımcı olmaya çalışan birisi. İyi niyetli, enerjik ve en önemlisi çocuklarla arası çok iyi.
T
t...
Barış Bey'e oyun terapistimiz yönlendirdi. Oğlumuzun ergoterapiye ihtiyacı olduğunu söyledi. Sebeplerimizde oğlumuzda hiperaktivite, dürtüsellik ve dikkat dağınıklığı vardı. Barış Bey mesleğinden gerçek anlamda 10 numara, 5 yıldız diyebilirim. Sürecimiz hem bizim hem oğlumuz için çok güzel ilerledi, çok güzel bir bağ kurdular. Oğlum çok seviyor ve severek gidiyor. Güzel yol katettik, çok şükür. Sonuna kadar tavsiye edebilirim, karşı tarafa acayip güven duygusu veriyorlar...
s....)
Barış Bey'e çocuğumu götürdüm. Bazı duyusal sıkıntılarımız vardı. Gayet memnun kaldık kendisinden. Vermiş olduğu enerji iyiydi. 3 seans sonrasında değişimleri çok net gördük. Herkese tavsiye ederim.
m....)
Çocuğum için başvurdum. Duyusal bütünleme için destek alıyoruz. Çok memnunum kendisinden. Seanslardan olumlu sonuçlar almaya başladık. Oğlumun etkileşimi arttı. Sürecimiz devam ediyor. Haftada 2 seans alıyoruz. Barış Bey alanında uzman bir ergoterapist. Çocukları çok seviyor, çocuklarda kendisini seviyor.
T
t....)
Otizmli kızım için başvurdum. 4 senedir eğitim alıyoruz. Nereye giderse gitsin kendisini bırakmayı düşünmüyorum. Kızımda Barış Bey'i çok seviyor. Duyusal olarak çok fazla sıkıntımız vardı, seanslar sayesinde hafif doğru ilerliyoruz. Barış Bey o kadar güzel diyalog kurdu ki biz bile şaşırıyoruz. Barış Bey çözüm odaklı bir uzman. Çocuğumun gözü hep kendisini arıyor. Çok memnunum kendisinden.
b....)
Oğlumda kekemelik vardı. 6-7 seanslık bir süreçten sonra Barış Bey'e gitmeye başladık. Seanslar gayet iyi geçiyor, verim almaya başladık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Oğlumda ciddi gelişmeler var. Barış Bey, saygılı ve başarılı bir uzman.
Ç
ç....k
Barış hocayla yaklaşık 7 aydır seanslara devam ediyoruz. Çok sıcakkanlı ve profesyonel biri. Kızımla iletişimi çok güzel. Tüm seansları detaylıca anlatıyo. Kızımdaki gelişimi herkes fark ediyo. Kendine özgüveni ve arkadaşlarıyla iletişimi çok arttı. Biz barış hocadan çok memnunuz.
• Nöro Duyu Ergoterapi ve Gelişim • Ergoterapi Randevusu •
Barış Uzundağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Uzundağ, Ergoterapi. Size Barış Uzundağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Ergoterapi Randevusu, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale.
Barış Uzundağ adresi nerede?Barış Uzundağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Mustafa Akyol Sk. No:7 Arwen Merlin A Blok Kat:2 D:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Uzundağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Barış Uzundağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Barış Uzundağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Uzundağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Barış Uzundağ hangi dilleri konuşuyor?Barış Uzundağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Uzundağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Uzundağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Barış Uzundağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Barış Uzundağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Barış Uzundağ hangi sigortaları kabul ediyor?Barış Uzundağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.