Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olduktan sonra, Marmara ÜniversitesiTıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım.Meslek hayatım boyunca Ordu Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde ve Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi Acil Servisi’nde pratisyen hekim olarak çalıştım.
Uzmanlık eğitimimin ardından, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev aldım.Daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde Uzman Doktor olarak çalıştım.
Kariyerim süresince jinekolojik laparoskopi, histeroskopi, vajinal jinekolojik yaklaşımlar, genital estetik ve kozmetik jinekoloji, gebelik takibi, doğal,müdahaleli ve operatif doğumlar gibi alanlarda derinlemesine bilgi ve deneyim kazandım. Ayrıca, British Academy of Continuing Medical Education’dan aldığım Cosmetic Gynecology ve Hands-On CosmeticGynecology Course sertifikalarım ile mesleki bilgilerimi sürekli olarak güncelledim.İleri seviye İngilizce ve başlangıç seviyesi İsveççe dillerine hakimiyetim, farklı hasta gruplarıyla etkili iletişim kurmamı sağlamaktadır.

Şu anda Nev Anadolu Hastanesi'nde hizmet vermekteyim.

Özellikle İlgilenilen Alanları:
Gebelik Takibi
Doğal Müdahaleli ve Operatif Doğumlar

Göztepe Mahallesi, Göztepe Mahallesi, Kadıköy, İstanbul 34730

• C

Başak hanımı hamile olmadan önce sosyal medyada görüp takip ediyordum ve hamile kalınca hiç düşünmeden ve başkalarının tavsiye ettiği yerleri araştırmadan kendisine gittim. İlk hamileliğim ve ilk randevu çok heyecanlı oluyorsunuz ama karşınızda sadece zorla gülmeye çalışan biri. Ya biz 2 saat sohbet istemiyoruz sadece ‘’hamileliğiniz nasıl gidiyor ? ‘’Bu soruyu bekliyoruz . Bilgi birikimi konusunda tatmin ediyor ama dediğim gibi bizim enerjimiz uymadı. Ben yine de 2. Randevuyu da aldım belki ben abarttım diye düşünerek ama yine aynı 1 saat kapıda bekledim ve yine zoraki gülmeye çalışan biri. Sorularınıza tabii ki cevap veriyor ama nasıl gidiyor diye bile sormuyor . Söyleyeceklerini söyleyip sonlandırıyor. Yani empati kurulduğunu ve işini keyif alarak yaptığını düşündürmedi bana. Ben böyle bir deneyim istemiyorum. O yüzden başka bir arayışa girdim.

• Op. Dr. Başak Akay Randevu  •

Biyoeşdeğer hormon tedavisi konusunda oldukça bilgili bir hekim, çok memnun kaldım.

• Op. Dr. Başak Akay Biyoeşdeğer Hormon Replasman Tedavisi  •

Yeni tanidim Başak hanımı. Muayenenin her aşamasında hasta psikolojisini düşünerek hastasını bigilendirmesi ve rahatlaması çok kıymetli. İlaç tedavisiyle şikâyeti baskılamak yerine ileriye dönük ve bütüncül bir tedavi süreci planlaması da öyle. Ben tedavi sürecinden çok umutluyum.Herkese sağlık ve şifa diliyorum.

• Op. Dr. Başak Akay Biyoeşdeğer Hormon Replasman Tedavisi  •

ilgili ve profesyonel olduğunu görmek güven verdi, çok memnun kaldığım bir muayeneydi. endişesi olan varsa düşünmeden Başak hanımdan randevu alabilir

• N

Keşke her doktor başak hocam gibi olsa. 4-5 yıldır tanısı konamayan rahatsızlığımı doğru yönlendirmeleri sayesinde öğrenebildik. Hem bilgili hem ilgili bir hekim olduğu kanaatindeyim

• Op. Dr. Başak Akay Gebelik Öncesi Danışmanlık  •

• G

Başak hocaya ilk gelişimdi ve keşke önceden tanısaymışım diye kendi kendime içerledim . Aşırı pozitif ve güleryüzlü.Kendisi ile ria operasyonu gerçekleştirdik çevremden ağrılı bir işlem olduğunu duydugum için aşırı gergin ve korkmuştum ama boşunaymış çünkü bu kadar ilgi alaka hijyen derken hiç ağrın olmadı şaşırdım :) Bir daha hamile kalırsam kesinlikle tek tercihim olacak heleki olumsuz doğum tecrübemden sonra . İyi ki tanımışım tekrar görüşmek üzere

• Op. Dr. Başak Akay Spiral Taktırma  •

• M

Hamilelik ve dogum surecindeki ilgi alakasi samimiyeti bilgilendirmesi iletisimi her an ulasilabilir olmasi cok guzeldi. Dogumda oda rezervasyonuna kadar ilgilendi. Gelecegi parlak bir doktor olduguna inaniyorum. Yolu acik olsun.

• Op. Dr. Başak Akay Normal (Vajinal) Doğum  •

• Ş

Gayet açıklayıcı ve güzel bir anlatım yaptı kafamdaki soruların hepsini sabırla yanıtladı muayenesi çok iyiydi

• Op. Dr. Başak Akay Randevu  •

Başak Hanımla henüz çok yeni tanışmamıza rağmen samimi alanında uzman çözüm odaklı ve hastanın durum analizini profosyonelce yönetebilen bir hekim olduğunu düşünüyorum

• Z

şiddetli karın ağrım sebebiyle birçok bölüm ve doktordan randevu alıp hiçbirinden bir sonuç alamamam üzerine Başak Hanım hakkında yazılan görüşleri okuyup randevu aldım ve büyük bir kistim olduğunu öğrendim. Kapalı ameliyat ile kistim alındı. Her randevumda aklıma gelen soruları rahatça sorabildim ve açıklamalarını tane tane anlattı Tekrar gitmem gerekirse şüphe duymadan tercih edeceğim ve çevreme önereceğim bir doktor kesinlikle.

• Op. Dr. Başak Akay Diğer  •