Psikolojik danışma sürecini, bireyin kendini daha iyi anlamasına ve yaşamındaki zorluklarla daha sağlıklı başa çıkabilmesine destek olan güvenli bir alan olarak görüyorum. Her bireyin yaşadığı deneyimin kendine özgü olduğuna inanıyor, bu nedenle süreci kişiye özel ve esnek bir çerçevede ele alıyorum.

Çalışmalarımda; kaygı, stres, overthinking (aşırı düşünme), ilişki problemleri ve özsaygı gibi alanlara odaklanıyorum. Danışanlarımla birlikte hem duygusal süreçleri anlamaya hem de günlük yaşamda karşılaşılan zorluklara daha işlevsel yaklaşım yolları geliştirmeye çalışıyoruz.

Seanslarda amacım, yargılamadan dinleyen, anlaşılmayı kolaylaştıran ve danışanın kendini ifade edebileceği güvenli bir alan oluşturmaktır. Süreç boyunca etik ilkelere ve gizliliğe önem vererek ilerlerim.

Görüşmelerimi ağırlıklı olarak online olarak sürdürüyorum. İlk görüşmeyi, süreci tanımak ve birlikte nasıl ilerleyebileceğimizi değerlendirmek amacıyla planlıyorum.

Seanslar yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Detaylı bilgi ve randevu için profilimde yer alan iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Yetişkin

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Batuhan Berk Güneri adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle