Op. Dr. Bekir Kenan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniği’nde Asistan Doktor olarak görev yapmaya başlamıştır. Uzman doktor olmaya hak kazanmıştır, Özel Erciyes Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46, Melikgazi 38050

• Sigortası olan hastalar

Üroloji Randevusu

• D

Daha önce yanlış yapılan bir ameliyatın ardından umutsuzluğa kapılmıştım. Böbrek taşı ameliyatında unutulan stent teli 9 ay boyunca vücudumda kaldı. Hem psikolojik hem de fiziksel açıdan çok fazla acı çektim. Tel, idrar kanalında taşlaşmış.Ancak Kayseri Erciyes Hastanesi Üroloji polikliniğindeki değerli doktorum Bekir Kenan beyefendi sayesinde hem fiziksel hem ruhsal olarak yeniden toparlandım. İnanılmaz bir titizlikle, bilgi ve tecrübesini birleştirerek beni tekrar sağlığıma kavuşturdu. Kendisine minnettarım, iyi ki yollarımız kesişmiş. Eline, emeğine, yüreğine sağlık. Gerçekten işinin ehli bir doktor. Allah razı olsun, saygılar.

• Özel Erciyes Hastanesi Üroloji Randevusu  •

Doktorumun hastalarına gösterdiği özverili ve kardeşçe yaklaşımı takdire şayandı. Böbrek taşı ameliyatımla ilgili detaylı bilgi vermesi ve süreç yönetimi oldukça başarılıydı
    Ameliyat sonrasında büyük memnuniyet duydum

• F

Annem idrar kaçırma problemiyle gitti.Tvt ameliyatı oldu ve başarılı geçti.Bekir Kenan Bey'e ilgisinden ve emeklerinden dolayı çok minnetarım.

• Özel Erciyes Hastanesi Diğer  •

• K

Hocamız gerçekten insancıl ve aşırı ilgili ve bilgili bir hekim sakın Sistoskopi işlemi için gittim mesane rahatsızlığı için hocamız çok ilgilendi ve çık kısa bir sürede haberim bile olmadı işlemi yaptı ve tedaviye başladı tavsiye ederim iyi bir hekim sabırlı bilgili insan Tedavi yöntemi güzel

• Özel Erciyes Hastanesi Sistoskopi  •

• F

Bekir hocaya bir başka doktorun tavsiye üzerine böbreğimde taş olması sebebiyle gittim. Hastane fobisi olan birisiyim ancak Bekir hocamın nazik, düşünceli ve samimi davranışı sayesinde korkularım aza indi. Kendisi tedavi sürecinin nasıl olacağını neye dikkat etmem ve neleri yapmam gerektiğini birer birer anlattı. Bu süreçte çektiğim sıkıntılarda yaşadığım moral bozukluğunu en aza indirgememe sebep oldu. Bu şekilde ilgili, düşünceli ve hastayı güvende hissettiren hekimlerimizin sayısı umarım artar. Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve benim gibi hassas bir insana dayandığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Hastanın halinden anlayan ilgili bir hekim olduğu için çevremdeki insanlara da kendisini tavsiye ediyorum

• Z

Kendisini ilk kızıma hamileliğimin 6. Ayında tanıdın böbrek taşı sorunum vardı hamileliğimde eklenince biraz tedirgindim ameliyat olmaya güveni ve samimi davranışı bir hasta olarak korkularımı azalttı. Gerçekten işinin ehli biri

• N

Eylül ayinda babama açık prostat ameliyatı yapıldı. Dr. Bekir Kenan beyin bilgi tecrübesi ilgi alakası mükemmeldi. Çok memnun kaldık.Babamı acil muayneye getirmistik.Babamın ameliyat öncesi sonrası hicbir korkusu olmadı.Gerekli ilgi alakasından çok memnun kaldık. Şükranlarımızı sunuyoruz.

• Özel Erciyes Hastanesi Diğer  •

• I

Bekir Bey çok özel bir doktor benim nezdimde. İdrar sıkışıklığı için gittiğimde hemen teşhisi koydu ve tedavi sürecimi başlattı. 1 haftaya yakın detaylıca ilgilendi. Çok gayretli, çalışkan ve kaliteli bir doktor. Şuan iyileştim ve kendimi çok mutlu hissediyorum. Velhasıl gözünüz kapalı gidin derim. Göreceksiniz, Bekir Hoca size iyi gelecek.

• Özel Erciyes Hastanesi Prostatektomi  •

• Derdime derman olabilen tek doktor doğumdan sonra idrar yapamadim hangi doktora gittiysem sorunumun ne oldugunu bulamadi inanilmaz acilar cektim bekir hocamın yazdigi ilacı sadece bir hafta gibi bir süre kullanarak sorunu cözdük bekir kenan olmasaydi çok uzun zaman daimi sondayla inanilmaz acılar çekecektim kesinlikle çok bilgili bir doktor

• I

Babam 59 yasinda idrar yapmada sikinti yasadigi ve sancili oldugu icin dr. Bekir beye geldik ve kan degerlerininde yuksek oldugunu gorduk bi sure takip ve ilac desteginden sonra holep yontemi ile tedavisini tamamladi babam cok rahatladigini soyluyor Bekir beye ve ekibine sonsuz tesekkurlerimizi iletiyorum.