KONYADA GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ VE GİRİŞİMSEL NÖRORADYOLOJİ ALANINDA HİZMET VERMEKTEYİM

Yetişkin
Çocuk

Girişimsel Radyoloji Randevusu

Radyoloji Randevusu

Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram 42090

Eşimde anevrizma oldugu tespit edildi. Bekir hocam bilgisi ve bize güven tavırları ile icimizi oldukça rahatlattı. Dün de eşimin operasyonu oldukça başarılı bir şekilde gerçekleşti ve beyin içindeki damara stent takıldı. Bekir hocama başarılar diliyoruz

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Stent(Koroner Anjiyoplasti)  •

• G

Annemin beynine pıhtı atmıştı tedavi sürecinde 4 boyun damarının tıkalı olduğunu öğrendik dün 2 damarına bekir hocam müdahale etti gayet başarılı bir şekilde 2 damara daha takıcak inşallah ! Bekir hoca gerçekten insana güven veriyor ve konya için çok büyük bir şans umarım böyle işini severek yapan dr ülkemizde artar çok başarılı ve iyi bir doktor her şey için iyiki varsınız

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Girişimsel Radyoloji Randevusu  •

• G

Böyle bir süreci yaşayacağımızı hiç tahmin etmemiştik. Anneme konan anevrizma teşhisiyle birlikte başlayan o endişe dolu günlerde, güven duymak en çok ihtiyaç duyduğumuz şeydi.
    Doç. Dr. Bekir Turgut’un sakinliği, detaylı anlatımı ve yaklaşımı sayesinde kendimizi yalnız hissetmedik. Beyin anjiyosu ve stent işlemi başarıyla uygulandı, tedavi süreci şu anda devam ediyor.

Her kontrolde titizlikle ilerleyen bu süreçte, Nabide Hemşire’nin sıcak ve ilgili tavrı da bizler için ayrı bir moral kaynağı oldu. Böyle zamanlarda yanınızda ne yaptığını bilen ve size insan gibi yaklaşan kişiler olduğunu bilmek, gerçekten çok anlamlıydı.

• T

Acile gittim, ultrason çekimlerinde damarımda problem çıktı. Bekir Hoca'ya yönlendirdiler, işlemleri kendisi yaptı. Boynumdaki damarlara stent taktı. İşlemim güzel geçti, gayet iyiyim ve rahatım. Kontrole gittim, iyi olduğumu söyledi. Bekir Hoca gayet mülayim, işinin ehli, alçakgönüllü, hastanın halinden anlayan bir doktor. Fazlasıyla memnun kaldım kendisinden.

• R

Beyin damarımda baloncuk vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Kasıktan girilerek stent takıldı. Operasyonum iyi geçti, kontrole gittim. Şu an çok iyiyim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir doktor, ben kendisini beğendim.

• Z

Bekir Hoca'da 2 kez anjiyo oldum. Beynimde yumak vardı, yakma işlemini gerçekleştirdi. Şu an için iyiyim, kontrollerim devam ediyor. Bekir Hoca'dan memnunum, hiçbir sıkıntım yok. Aradığımda sekreterine ulaşıp görüşebiliyorum.

•  •

Bekir Hocamızdan Allah razı olsun. Kendisini beyin anevrizması şikayeti ile gittim. Kendisi ve ekibi hem operasyon öncesinde hem de operasyon sonrasında inanılmaz rahatlattılar bizi. Açıkçası ilk teşhis koyulduğunda çok korkmuştum ve ne yapacağımı bilememiştim. Radyoloji doktoru bir arkadaşım Bekir Hocamızı söyledi, kendimizi önce Allah a , sonra ona emanet ettik. Önce teşhis anjiyosu, bir hafta sonra da kapalı bir şekilde ameliyatımı yaptılar. Şu an normal hayatımıza geri döndük. Ülkemizde böyle değerli bilim insanlarını görmek hem kendim hem de ülkem adına gurur verici.

• N

Biz tavsiye üzerine gittik Bekir Turgut hocamıza annemin boyun damarında daralma vardı tedavisini çok güzel ve başarılı bir şekilde
    gerçekleştirdi kendisine minnettarız başarılarının devamını dileriz ve tavsiye ederiz

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Eşimin anjio operasyonunu basariyla gerceklestiren Bekir Turgut hocama minnetariz Herkese tavsiye ediyoruz

ederiz Herkese tavsiye ediyorum

• F

Başlangıçta doktor bey hakkında bir fikrimiz yoktu.Ancak görüşme esnasında bizde çok büyük bir güven hissi oluştu.Annemin karotis (şah damarı)% 70 oranında tıkalıydı.2 gün yatırıp gerekli tetkik ve hazırlıkları yaptıktan sonra anjiyo işlemi gerçekleştirildi.Hastam 76 yaşında olmasına rağmen çok başarılı bir müdahale ile tıkalı olan sol şah damarına stend taktı ve annemizi iyileştirdi.Çok profesyonel olduğunu anladık ve iyi ki Bekir beyi tercih etmişiz dedik..Kendisine minnet duyduk.Başarılarının devamını dileriz.