Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
ay...
Doktor beye bir hayat borçluyum diyebilirim. Sayesinde diyalize girmekten kurtuldum. O kadar ilgili ve bilgili bir doktor ki ne söylesem az kalır. 2 yıl önce böbreğimdeki taş yüzünden böbreğimi enfeksiyon kaplamıştı. Doktor bey sayesinde diğer böbreğim ve organlarım hasar almadan kurtuldum. Allah binkere razı olsun. Necmettin erbakan eah hastanesinin her önünden geçtiğimde kendisine dua ediyorum
a....k
Bilgi deryası ilgisi ve bilgisi benim için yeterli
me...e
Canım annemin hem paratiroid ameliyatını hem de karaciğer kist ameliyatını yapan kıymetli doktorumuz. Sadece başarılı bir doktor değil aynı zamanda çok anlayışlı ve nezaketli bir insan. İyi ki yollarımız kesişti, emeklerini hiç unutmayacağız. Dualarımızda hep yeriniz olacak.
s ...d
Ahmet hoca işini hakkıyla yapan nadir insanlardan biri kızımın epilepsi teşhisi için gittik bizi içtenlikle dinleyip sabırlı cevaplar vermesi herşeye değer Allah'ım ondan ebeden razı olsun tedavimiz devam ediyor iyi ki Ahmet hocam
Merhabalar, riskli gebelik şubesinden dolayı Burhan Hoca'ma yönlendirildi. Muayeneye gittiğimizde çok aşırı stresliydik. Muayenede sayın hocamın bizleri sakinleştirici olumlu ve olgun yaklaşımı, bilgilendirici söylemi ve naif eylemi bizlere bayağı moral olmuştu. Çocuğumuz aynen belirttiği gibi doğdu ve Yüce Rabbimize şükürler olsun gayet sağlıklı. Rabbimiz Burhan OFLAZ Hocamın yolunu açık etsin. Her daim kendisine minnettarız. Allah böyle bilgili, meslek etiğini ete kemiğe büründürmüş işinin ehli doktorlarımızın sayısını artırsın inşallah. Rabbim sizlerede iki cihanda da aile saadeti versin.
ra...
Yorumlara bakarak gitmiştik mehmet hocama iyiki de gitmişiz kızım doğduğundan beri katılma nöbeti geçiriyordu. O kadar güzel ilgilendi ki normalde kızım her muayene ağlar hiç tedirgin olmadı, ağlamadı. Herkese tavsiye ediyorum harika bir doktor ilgisi bilgisi yaklaşımı ile içimize su serpti
ne...n
Bu gün oğlumun allerjisi için ilk defa gittik,gerçekten harika bir doktor.Çok güzel İlgilendi,muayene etti, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla bizi rahatlattı.İyi ki doktor beyi seçmiş ve gelmişiz.
fa...
Doktor beye Ocak ayının ilk haftalarında muayene oldum, teşhisi koyup ameliyat planlaması yaptı. Kendisi tüm sorularımıza o kadar kibar şekilde detaylı cevaplar verdi ki kafamda hiçbir soru işareti olmadan ameliyata girdim. Geçtiğimiz hafta Laparoskopik histereskopi ameliyatı oldum. Şu an ameliyat üzerinden yalnızca bir hafta geçti ancak çok çabuk toparlayıp günlük yaşantıma döndüm. Kendisinden çok memnunum, Allah razı olsun. ileride gebelik durumumda kendisi ile devam etmek istiyorum.
Güncelleme; doktorumda bugün ameliyat sonrası 1. Ay filmi çekildi ve sonuçlar inanılmazdı. Ameliyat başarısı filmler belgelenmiş oldu çok şükür sağlığıma hocamız vesilesiyle kavuştum.
Güncelleme: Ameliyatım üzerinden yaklaşık iki ay geçti, Nisan ayındayız ve hamilelik haberimi aldık :)) Bugün doktor beye hemen giderek mutluluğumuzu paylaşıp gerekli tetkikleri yaptırdık. Kendisine sonsuz güven duyuyoruz, bu kadar kısa zamanda ameliyatın başarısıyla gebelik haberi almak bizi oldukça mutlu etti.
ah...
Kocaeli'de bypass kararı verildi 45 yaşında olduğum için korktum olmadım hocamızı araştırdım ve kendisine ulaştım Allah ondan razı olsun 3 ana damar ve toplamda 5 sıkıntılı olan damarlarımda işlem yaparak ilaçlı balon ve stent le açtı Allah ayağına taş değdirme sin Allah sayılarını arttırsın şuan nefes alabiliyor sam İlk önce Allah'ın takdiri ve hocamızın tedavi başarısıdır.ekibine ve kendisine çok başarılar dilerim
mu...l
Saygıdeğer hocam alanında mükemmel bir doktor Allah başımızdan eksik etmesin her ayrıntıyı dinleyen anlatan Kibar ve nazik bir kişilik. Babamın koah tedavisi için hastanede yatmaktayız Allahın izniyle hocamın sayesinde daha iyi olacağız inşallah.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Meram şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Meram şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Radyolog, Dermatolog, Kardiyolog, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Patolog, Çocuk Kardiyoloğu, Psikiyatrist, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Onkolog, Nükleer Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Algoloji Doktoru, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Hematolojisi Doktoru, El Cerrahı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Farmakolog, Fizyolog, Neonatolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Romatolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Spor Hekimi, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Onkoloji Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 563 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 632 hasta/danışan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281 Meram şeklindedir.