Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
Oglum 3 bucuk yaşında 2 yıldır hocamızın takipli hastasıyız kesinlikle gelinmesi görüşülmesi bilgi özellikle tecrübesine başvurulması gereken bir doktor Allah kendisinde razi olsun
şe...k
Babam Davut Bayrak’ın doktoru olarak gösterdiğiniz ilgi ve emek için çok minnettarı Bilginiz, güler yüzünüz ve hastalarınıza yaklaşımınız gerçekten takdire şayan. Koah hastalığı için tedaviniz , spor uygulamalarınız hepsi için ayrı ayrı memnun kaldık. Sizden çok memnun kaldık, iyi ki varsınız
be...l
İkinci hamileliğim benim için zordu yüksek tansiyonum vardı aşırı stresli ve tedirgindim birçok doktora başvurdum en son Emine hanım a gittim hastaya olan ilgisi detaylı açıklaması mütevazi hali çok hoşuma gitti doğuma kadar kontrollerimi titizlikle yaptı ayrıca doğumum gece olmasına rağmen bana doğum yaptıracak doktorlarla sürekli iletişim halinde beni sordu ve bebeğimin doğumu çok güzel şekilde gerçekleşti kendisinden Allah razı olsun bu bölüm için içim rahat şekilde herkese önerebileceğim çok iyi bir doktor.
ze...l
Yıllar önce kulak ameliyatımı gerçekleştiren Cihat Hocaya uzun bir aradan sonra tekrar muayene oldum. Kronik kulak rahatsızlığı nedeniyle uzun yıllardır farklı tedaviler ve kontroller yaşayan biri olarak, geçmiş sürecimi hatırlaması ve mevcut şikayetlerimi detaylı şekilde değerlendirmesi benim için oldukça önemliydi.
Muayene sırasında tüm sorularımı sorma fırsatı buldum. Özellikle yıllardır devam eden kulak problemlerimle ilgili açıklamaları ve sürece yaklaşımı, kafamdaki birçok soru işaretinin netleşmesini sağladı.
Aradan geçen yıllara rağmen, tekrar değerlendirilmek için başka şehirden gitmeyi tercih ettiğim hekimlerden biri kendisi. Uzun süreli kulak rahatsızlığı olan bir hasta olarak, muayene sonunda durumum ve izlenecek yol konusunda daha net bir bakış açısı edindim. İletişimi güçlü, hastasını dinleyen ve süreci ayrıntılı değerlendiren bir hekim. Güven arıyorsanız kesinlikle doğru adres.
gerçekten ilgili ve bilgili birisi çok memnun kaldım.
d....ç
Oğlumun uzun süre geçmeyen öksürük nöbetleri vardı. Her hasta olduğunda öksürük hemen tetikleniyordu.kosarken uyurken sürekli kriz gibi öksürükleri vardı. Doktorunuzla tedaviye başladıktan sonra artık öksürük krizleri azaldı Hasta olduğunda artık daha kolay atlatıyor. artık daha rahat koşabiliyor.Tedavimiz güzel ilerliyor.
ay...
Şükrü nail hocamıza bugün alerji sebebiyle başvuru yaptık hem yaklasimi hem iletişimi bizi hem bir hasta hem bir anne olarak herseyi anlamamıza yardımci olmuştur.
ay...
Doktorumuzun uyguladığı tedavi yöntemi ile oğlum her ay antibiyotik içmekten kurtuldu çok mutluyuz ve kendisine minnettarız aynı zamanda yine yaptığı tetkiklerle oğlumuzun genetik bir hastalığı varmış onu öğrendik eğer ki bu tahlilleri istemeseydi biz belki de hiç böyle bir inceleme yaptırmayacaktık
ra...z
Densel hocadan Allah razı olsun benim omuriliğinde çatlaklar mevcuttu sekiz vida atarak kendinden çok memnun kaldım Allah razı olsun mesleğinin ehli bir insan herkese özellikle tavsiye ederim
ay...
Doktor beye bir hayat borçluyum diyebilirim. Sayesinde diyalize girmekten kurtuldum. O kadar ilgili ve bilgili bir doktor ki ne söylesem az kalır. 2 yıl önce böbreğimdeki taş yüzünden böbreğimi enfeksiyon kaplamıştı. Doktor bey sayesinde diğer böbreğim ve organlarım hasar almadan kurtuldum. Allah binkere razı olsun. Necmettin erbakan eah hastanesinin her önünden geçtiğimde kendisine dua ediyorum
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Meram şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Meram şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Radyolog, Dermatolog, Kardiyolog, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Patolog, Çocuk Kardiyoloğu, Psikiyatrist, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Onkolog, Nükleer Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Algoloji Doktoru, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Hematolojisi Doktoru, El Cerrahı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Farmakolog, Fizyolog, Neonatolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Romatolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Spor Hekimi, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Onkoloji Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 563 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 641 hasta/danışan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281 Meram şeklindedir.