Gebze, Kocaeli
......
Tam 24 yıldır içimde taşıdığım bu anı, kendime bile anlatamadığım bir yük gibiydi. Bu doktorun sabrı, anlayışı ve bana açtığı güvenli alan, bu yükten arınmamı sağladı. Yıllardır taşıdığım bir anıyı, onun profesyonelliği ve insanlığı sayesinde dönüştürdüm. Ona minnettarlığım sonsuz; gerçekten fark yaratan bir doktor.
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
Yaşadığım bu kötü dönemde bana yumuşacık yaklaşarak adım atmamı bu süreci atlatmamı sağladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum
L
le...a
bu stresli ve yorucu hayatımda bana yol ve dinlediğini için minnettarım
ay...
Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nde Belgin Hoca’ya geldim sınavlara girecektim ve sınav kaygılarım vardı kendileri benimle konuşarak bir tedavi uygulayarak benim sınav kaygılarımı yenmeme sebep oldu
gü...h
Kaygı ve endişe şikayetim üzerine kendisiyle tanıştım ilk seansımda nekadar doğru karar verdiğimi anladım güven verici yaklaşımı hekimliği ve güler yüzüne hayran kaldım başarılarınız devamını dilerim iyiki varsınız hocam
s....a
3 ay önce annem için tedaviye başladık. Sadece uyku sorunu vardı. Doktor hanım e-nabızda gördüğü zamanında verilmiş ilaçları tekrar yazmaya kalkınca ne kadar söylesek de o ilaçları artık içmediğine ikna edemedik. Bizi dikkate almadı. Verilen ilaçlardan sonra zihin karışıklıkları oldu,iki kere düştü en son da delirium başgösterdi. Bu arada kendisi asla çözüm önermedi ( ilaçları azaltın vesaire gibi) yapıcı yaklaşmadı. Kesinlikle hiç kimseye önermem.
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Belgin Hüseyinoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belgin Hüseyinoğlu, Psikiyatri.
Belgin Hüseyinoğlu adresi nerede?Belgin Hüseyinoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belgin Hüseyinoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belgin Hüseyinoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Belgin Hüseyinoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belgin Hüseyinoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belgin Hüseyinoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belgin Hüseyinoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Belgin Hüseyinoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.