cilt kanserleri ve tedavisi üzerinde 6 ay çalışmıştır. Dr.Leonard Harry Goldberg ile birlikte Baylor College; MD Anderson Kanser Merkezi ve Methodist Hastanesinde çalışmalarda bulunmuştur. Kendisi Mersin Dermatoloji ve Kozmetoloji Derneğinin kurucu ve yönetim kurulu üyesidir .Ayrıca; INDERCOS adı ile her sene düzenlenen uluslar arası Dermatology And Cosmetology Kongresinin düzenleyici Genel Sekreteridir.
Yurtdışında ve yurtiçinde birçok defa cilt yenileme sistemleri; yaşlanma; HPV enfeksiyonları ve PRP konularında davetli konuşmacı olarak yer almıştır.
- Alopesi Areata
- Mikozis Fungoides (mf)
- Liken Planus
- Tırnak Batmaları
- Kılcal Damar Çatlaması
Güvenevler Mah. 1914 Sk. Boss Point İş Merkezi No: 5A D: 8, Yenişehir, Mersin 33120
Allerjik Deri Testleri
Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Botoks
Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj
Cilt Yenileme
Deri Biyopsisi
Dolgu Uygulamaları
Uzm. Dr. Belma Türsen Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz germe
Fraksiyonel Lazer Tedavisi
Seboreik dermatit
Sivilce İzleri Tedavisi
Terleme tedavisi
by...
Detaylı ve bilgilendirici muayene oldu , uzun uzun anlatımla detaylı bilgiler aldım
• Uzm. Dr. Belma Türsen Muayenehanesi • Randevu •
O
o...
Doktoruma öneri ile ulaştım. Doç. Dr. Belma Türsen çok bilgili, alanında uzman, hastanın düzenli takibini yapan, hastasına çok dikkatli tedavi uygulayan ve güven veren bir hekim. İlk olarak boynumda çıkan benler için görüştüm. Yaptığı tedavilerin hepsi başarılıydı.
e...
Belma hocaya yaptırdığım altın iğne ve gençlik aşısı uygulamalarından çok memnun kaldım. Uygulama sırasında hem titiz bir şekilde çalışması, hem de sabırla, güler yüzle ve acele etmeden işlemi gerçekleştirmesi beni gerçekten çok mutlu etti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a...
Belma hocamdan çok memnunum. Alopesi saç dökülmesi için kendisiyle görüştüm. İşinin ehli, güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Güzel bir ilerleme kaydettik ve devam ediyoruz. Herkese Belma Türsen'i kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Belma hocamla cildimde bitmeyen alerjik kaşıntı sebebiyle tanıştık öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Belma Hoca'nın hastayı karşılaması empati kurması güler yüzlü davranması çok güzel Kendinizi hiç yalnız hissetmiyorsunuz uyguladığı tedavi sonucunda hayat kalitem değişti çok memnun kaldım tedavisinden benden sonra ablamı da Berna hocamla tanıştırdım. kendisine mesleğinde başarılarının devamını diliyorum.
s...
Belma Hanımla tavsiye üzerine gittim. Saç problemi vardı, aşırı derecede dökülüyordu. Psikolojik olarak çok kötüydüm. Belma Hanım muayene edip beni çok rahatlattı ve 4 seansta dökülmeyi kökünden çözdü. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
n....ö
Belma Hoca’ya botoks ve dolgu için gittim. Öncelikle yüzümü detaylı bir şekilde inceledi ve işlemleri buna göre planladı. Botoks ve dolgularım oldukça doğal ve başarılı oldu. İletişimi çok iyi; samimi, içten ve hastasına empatiyle yaklaşan bir uzman. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Uzm. Dr. Belma Türsen Muayenehanesi • Botoks •
m...
Ben Belma hocamdan çok memnunum. Egzama tanısı koymuştu. Kısa bir süre içinde güzel sonuçlar aldım ve tedavim çok iyi geçti, onun sayesinde. Tavsiye ederim.
eb...u
Canım doktorum Belma hocam iyi ki tanışmışım ve güvenmişimkendisine vitiligo tedavisi için gitmiştim vitaminlerimi bağışıklığımı düzene girdirdi ve prp tedavisiyle vitiligomu düzeltti kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
• Uzm. Dr. Belma Türsen Muayenehanesi • PRP •
m...
Genital bölgemde, başlangıcını ve kaynağını bildiğim küçük bir cilt lezyonu vardı, uzun süredir (1996'dan beri) devam ediyordu. Tahrişe bağlı, yaklaşık 5 mm kare büyüklüğünde bir alanda kaşıntı ve yanma ile ciltte yara meydana geliyordu ve 1-2 hafta içerisinde geçiyordu. Bölgenin sürtünmeye maruz kalmaması ve tahriş olmaması için dikkat gösteriyordum.
Hayatımı fazla zorlaştıran bir durum olarak görmediğimden doktora gitmeye gerek görmemiştim. Ancak, otuz yıl boyunca aynı noktanın döngüsel olarak yara olması ve bu noktanın dışındaki bölgelerin sağlıklı olması ile yara tekrarlayınca doktora gitmeye karar verdim.
DoktorTakvimi'nde arama yaptım ve Belma Türsen Hoca'dan randevu aldım.
Dr. Belma Hoca "deri ülseri" teşhisi ile iki haftalık ilaç tedavisi öngördü.
Üçüncü haftada bölge tamamen iyileşmiş ve cilt direnç kazanmıştı. Artık sürtünmeye maruz kalsa bile en ufak bir tahriş, kaşıntı, yanma ve yara olma durumu söz konusu değildir.
Sayın Belma Hoca'yı çevreme kesinlikle tavsiye ederim.• • •
Belma Türsen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belma Türsen, Dermatoloji. Size Belma Türsen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Botoks, Mezoterapi, PRP, Peeling, Sivilce İzleri Tedavisi, Geniş Gözenek ve Çukurların Tedavisi.
Belma Türsen adresi nerede?Belma Türsen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. 1914 Sk. Boss Point İş Merkezi No: 5A D: 8 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belma Türsen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belma Türsen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Belma Türsen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Belma Türsen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Belma Türsen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belma Türsen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Belma Türsen hakkında ne düşünüyor?Toplam 149 hasta / danışan, Belma Türsen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.