Kırmızıtoprak, Nilay Sk. No:11 A-B,, Odunpazarı, Eskişehir 26020
Varoluşçu Psikoterapi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
ga...e
Ebeveyn olmanın beni bu kadar zorlayacağını asla bilemezdim. Bu bilinmezlikte yoluma ışık oldun. Masterclass'larına katıldıktan sonra eşimle birlikte seans almaya karar verdik, 17 aylık kızımı anlama rehberi ve çift olarak ilişkimize dair ufak ipuçlarıyla da beni hızlı bir şekilde toparladı. Uzun zaman sonra bu sabah derin bir nefes alarak daha umutlu ve mutlu uyandım. İyi ki varsın iyi ki yollarımız kesişti canım Bengü.
gi....
Bengü hanımla tesadüfü tanışmamız mucize gibi oldu. Arayıp da bulamadığım desteği alıyorum. Onunla yaptığım her görüşmeden sonra hep olumlu bir değişim yaşıyorum. Profesyonelliğinin yanı sıra samimiyeti sayesinde sadece bir danışan-danışman görüşmesi değil de sanki yakın bir dostumla sohbet etmiş gibi keyif alıyor ve gerçekçi (kitabi bilgi değil) tavsiyeleri ile de rahatlıyorum.
gi....
Pozitif yaklaşımı, yönergeleri, samimi ve içtenliği, önerileri ve bakış açımın değişmesini sağladığı için çok mutluyum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Sevgi ve ışıkla…• Online Danışmanlık • •
s....y
Bengü Hanımı sosyal medyada gördükten sonra danışmanlık almaya karar verdim. 2 yaşındaki oğlum ile ilgili olan iletişimime destek almak istedim. Hem çocugum ile aramda olan bence sorun olarak gördüğüm ama daha sonra büyümenin bir parçası olan iniş çıkışlı yolculuğumda onaylanmak, bazen daha iyi beceriler kazanmak için Bengü hanım mükemmel bir danışman oldu.
Yeri geldi kendi çocukluğum hakkında da konuşarak sürecin daha sağlıklı ilerlemesi için başka farklı aksiyonlar almamı sağladı.
ebeveynlik uzun bir yolculuk ve süreçte Bengü hanımın bende yarattığı farklındalıklar sayesinde kendimi çok iyi hissettim.• Online Danışmanlık • •
d....d
Uzmanın ebeveynlik ile ilgili eğitimine katıldım ve çok faydasını gördüm. Gerek anlatış stili gerek gerçek hayatta yaşanabilecek örneklendirmeleriyle insanın aklında bilginin kalması için çok güzel bir yol izliyor. Ebeveyn olmak isteyen her tanıdığıma öneriyorum.
s....
Online psikolojik danışmanlık ilk bakışta yakın gelmese de; süreçte dezavantajını yaşamadım. Randevu ayarlamanın kolaylığı, daha çok ebeveynlerle çalıştığı için bebeklerin uyku saatinden sonra görüşme imkanı sağlaması yönüyle tercih sebebi olabilir. Ebeveynliğe, çocuğa ve kendi çocukluğunuza dair bakışınızı yenilemek için deneyimli bir uzman, özşefkat ve kendimi takdir etme bilincimin gelişmesinde bana destek oldu, bu yolda çaba göstermek isteyip ne yapacağını bilemeyen herkese öneririm.
• Online Danışmanlık • •
Bengü ile ebeveynlik eğitimi sayesinde tanıştık ve eğitim sonrasında hem çift hem de bireysel olarak terapi almaya karar verdik. Bugüne kadarki süreçte hasta takibi, yaklaşımı ve olayları ele alışı açısından son derece profesyonel, ve doğru bir şekilde yönlendirebilen, ayrıca anlatılanları çok iyi analiz edebildiğini düşündüğüm mesleğinde yetkin bir uzman. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum ve evladımızın sağlıklı büyümesi konusunda verdiği ve vereceği destek için ayrıca teşekkür ederim.
b ...
ikinci çocuğumuz olduktan sonraki bocalama dönemimizde bize cok yardimci oldu. Sakin ve Sade olmayi yeniden bize öğretti. Bengu Hanim.
n....
Bengüye iyi ki rastladım önce ebeveynlik seminerlerine daha sonra çemberlerine katıldım öyle sıcak içten ki sonra terapistim de olsun istedim oldu şu an her şey iyi gidiyor ve ben Bengü’yle kendimi daha iyi hissediyorum
• Online Danışmanlık • •
O-7 Yas grubu ebeveynlerine yönelik bir eğitime katıldım. Yetersiz ebeveyn olma hissi, suçluluk duygusu ve öfke patlamalarımin kaynağını bulmami ,daha olumlu ve ılımlı olmamı sağladı. Çocuğumun kriz anlarında nasıl mudahale edeceğim konusunda çok netim artık. İyi ki karşılaştım.
• Online Danışmanlık • •
Bengü Biricik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bengü Biricik, Psikoloji. Size Bengü Biricik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Psikoloji Randevusu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Bengü Biricik adresi nerede?Bengü Biricik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırmızıtoprak, Nilay Sk. No:11 A-B, Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bengü Biricik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bengü Biricik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bengü Biricik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bengü Biricik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Bengü Biricik hangi dilleri konuşuyor?Bengü Biricik ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bengü Biricik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bengü Biricik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bengü Biricik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bengü Biricik hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Bengü Biricik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bengü Biricik hangi sigortaları kabul ediyor?Bengü Biricik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.