Yüksek lisans programını İnternet bağımlılığı, kişilik özellikleri ve bilinçli farkındalık arasındaki ilişkinin incelenmesi adlı makale ile tamamlamış ve makalesi Adana kongresinde yayımlanmıştır.
Yüksek lisans programı ile beraber gerekli test eğitimleri ve terapi eğitimlerini de alarak danışan görmeye başlamıştır.
Şuan Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezinde ergen ve yetişkinlere hizmet vermektedir.
- Depresyon
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otojenik Gevşeme Tekniği
Malatya
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
b....d
Ben ağır depresyon ve OKB hastasıyım.Bu hasta sürecim hayatımı çıkmaza soktu ve evliliğimde problemlere sebep olmaya başladı.Şuan Berivan hanımla 12. seanstayız ve sükürler olsun ki kendimi daha iyi hissetmeye hayatımı düzene sokmaya başladım.
V
v....s
Panik atak promlemi yaşıyordum ve çok zor zamanlar geçirdim. Sonunda Berivan hanıma bir arkadaşım önerisiyle gittim. İyi ki gitmişim. Gerçekten o kadar iyi geldi ki düzenli gittiğim seanslarımızı 12. seansta artık dûzeldiğim için sonlandırdık. Hâlâ bile zaman zaman çok zorlandığım zamanlarda kendisine randevu alır giderim. Çok teşekkür ediyorum beni bu kötü hastalıktan kurtardığı için.
• başka bir yer • Diğer •
f....k
Berivan hanımla uzun zamandır online olarak terapiye devam ediyoruz. Anksiyete ve panik atak problemlerim üzerine çalışıyoruz. Online terapiye başlamak hayatımda aldığım en önemli kararlardan biri oldu.Terapiden hemen öncesi benim için tam anlamıyla berbat zamanlardı . Özgüvenim kayıptı hayat kalitem düşüktü ve düşüncelerim beni çok fazla yormaya başlamıştı .berivan hanımın eğitimleri ve uzman yaklaşımı ve seanslarımızın verimli geçmesi bana ayrı bir güven verdiği için online terapime farklı problemlerim üzerinde çalışmak için devam edeceğim.
Hasta
Hali hazırda yüksek olan kaygı seviyem pandemiyle daha da artmış içinden çıkılmaz bir hal almıştı virüsün etkisini kaybetmesiyle başlayan normalleşme sürecinde ben normallesemistim bu durum gündelik hayatımı, iş hayatımı ve sosyal hayatımı kadar çok kötü hale getirmişti evden çıkamaz hale gelmiştim ta ki ailemin benim profesyonel bir destek almam gerektiğine ikna edene dek ilk başta Berivan hanımla online görüşmemize her ne kadar olumsuz yaklassam da ilk görüşmeden itibaren verdiği güvenle on yargılarımi kırmıştı Benim yeniden kaygilarimla baş etmemdeki ozfakindaligimi arttırdı terapi sürecince hep yanımda oldunu hissetti çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle öneriyorum
ey....
Eşim ile yaşadığım problemler dolayısı ile yıllardır sadece kendimi yıpratıyordum. Dışarı çıkmak istemiyordum. Çocuklarımı ihmal etmeye başladığımı fark ettim. En sonunda kendisi ile çalışan bir arkadaşımın yönlendirmesi ile ben de destek almaya karar verdim. Çok memnun kaldım. İlişkideki kendi hatalarımın da farkına vardım ve bu durum ilişkimizin düzelmesini sağladı. Çoğu şeyin sebebinin küçüklük travmalarımdan kaynaklandığını fark ettim. Gerçekten Berivan hanımdan çok memnun kaldım. Hala da ara ara görüşmelere devam ediyorum. Kızımın da takıntı problemi vardı. Onu da terapiye göndermeye başladım. Şu anlık durumu iyi görünüyor. Berivan hanım danışanları ile ilgili, özellikle dinlemeyi çok iyi biliyor. Bu durum da danışanının kendini rahatça anlatmasını sağlıyor. Bir sonraki seansta daha önce anlatmış olduğum her detayı biliyor ve bu önemsendiğimi hissettiriyor. Kendisine destekleri ve bana katkıları için çok teşekkür ederim.
• Online Danışmanlık • •
Berivan Kızılay Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berivan Kızılay Işık, Psikoloji. Size Berivan Kızılay Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Berivan Kızılay Işık adresi nerede?Berivan Kızılay Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berivan Kızılay Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berivan Kızılay Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berivan Kızılay Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berivan Kızılay Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berivan Kızılay Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berivan Kızılay Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berivan Kızılay Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berivan Kızılay Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Berivan Kızılay Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berivan Kızılay Işık hangi sigortaları kabul ediyor?Berivan Kızılay Işık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.