Dr.
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Berk Ekşi adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Berk Ekşi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berk Ekşi, Sertifikalı Medikal Estetik, Pratisyen. Size Berk Ekşi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu.
Berk Ekşi adresi nerede?Berk Ekşi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mah. Zuhal Cad .Ritim İstanbul No : 44 Maltepe İstanbul Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berk Ekşi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berk Ekşi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berk Ekşi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berk Ekşi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berk Ekşi hangi dilleri konuşuyor?Berk Ekşi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berk Ekşi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berk Ekşi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Berk Ekşi hangi sigortaları kabul ediyor?Berk Ekşi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar