Dr. Berkant Sum 11.08.1989 tarihinde Antalya’da doğmuştur. 2014 yılında Ankara Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi’nden mezun olarak Diş Hekimi unvanını almıştır. 2014-2018 yılları arasında genel diş hekimi olarak çalışmıştır. 2018 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başlamış ve 2023 yılında ‘Hızlı Maksiller Genişletmenin Maksiller Santral Kesici İnterdental Papilla Yüksekliğine Etkisi’ isimli tezini sunarak Ortodonti doktora eğitimini tamamlamıştır. Aydın ve Kuşadası'nda ortodonti alanında hizmet vermektedir.
Kendisi tenis ve Scuba Diving ile ilgilenmektedir. Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) ve Türk Ortodonti Derneği (TOD) üyesidir.

Dr. Berkant Sum Muayenehanesi

Yedi Eylül Mahallesi Muğla Bulvarı No:8/1 Hacı Mehmet Çavuş Apartmanı, Efeler, Aydın 09020

• Sigortası olan hastalar

Dr. Gülcan Şahin Muayenehanesi

Kadınlar Denizi Mah. Hüseyin Can Blv. F Blok No:22, Kuşadası, Aydın 09400

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Röportaj

• T

Aylardır kızımın doktorlugunu yapiyor. Muhteşem bir karakter, muhteşem bir iletişim. Her şeyi ile ovgulerin en iyisini hakediyor. Kızımın dış telleri çok iyi ilerliyor.

• Dr. Berkant Sum Muayenehanesi Ortodonti Randevusu  •

• N

Hocanın profesyonelliği ve hastalara olan yaklaşımı çok iyi aynı zamanda anlayışlı biri. Dişlerimin çarpışıklığı üst seviyedeydi başka doktorların 6 senede ve çok fazla diş çekimiyle düzeleceğini iddia ettikleri diş yapımı 1 senede çok iyi bir şekilde toparladı. Kendi alanında böylesine iyi bir doktorla tanıştığım için kendimi şanslı görüyorum.

• Dr. Berkant Sum Muayenehanesi Ortodonti Randevusu  •

• B

Öncelikle dişlerimde çok fazla çapraşıklık vardı bir arkadaşımın tavsiyesi ile Berkant hocaya muayene oldum ve şeffaf plak tedavisine başladık kendisi çok ilgili işinde fazlasıyla titiz ve özenli iyiki yolumuz kesişmiş ben çok memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim işin ehlinde tedavi olmak gerçekten ayrıcalıktır.

• Dr. Berkant Sum Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

Berkant Bey'le ortodonti (tel tedavi) sürecimiz keyifli ve güzel gidiyor. Tedavimizi yarıladık nerdeyse, titizlikle, sabırla ve içtenlikle ilgileniyor. Benim dişçi fobim varken kendisiyle tanıştım ve korkularımdan hiç eser kalmadı, eli çok hafif; işlemler sırasında hiçbir rahatsızlık duymuyorum.

•  •

• D

Berkant Hoca ile sürecim son derece olumlu geçti. İlgili ve sabırlı bir yaklaşımıyla, tedavi sürecimi her aşamada detaylı bir şekilde anlattı. Diş teli tedavisi ile ilgili tüm sorularımı cevaplandırdı ve tedavi sırasında rahat olmam için gerekli her türlü önlemi aldı. Her aşama özenle planlandı ve hiçbir anksiyetem olmadı. Hoca'nın uzmanlığı ve insan ilişkileri, süreci oldukça keyifli ve güven verici hale getirdi. Diş teli tedavim başarıyla devam ediyor. Tedavi süreci, düzenli kontroller ve dikkatli müdahalelerle sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Gelişmelerden memnuniyet duyuyorum ve tedavi sonunda istediğim sonuçları elde etmeyi umuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim! Berkant Hoca, sadece mesleki anlamda değil, aynı zamanda hastalarına duyduğu ilgi ve saygı ile de öne çıkıyor. Diş sağlığı konusunda hem uzmanlığına güvendiğim bir isim hem de tedavi sürecinde hissettirdiği güven ile çevremdeki herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum.

•  •