Merhabalar. Ben Uzman Klinik Psikolog Berkay BAYSAL.Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Psikoloji lisans programı ve Klinik Psikoloji Yüksek lisans programında eğitimim tamamladım. Lisans eğitimim sonrasında alanım hakkında birden farklı eğitim ve deneyim imkanına sahip oldum. Çalışma deneyimi olarak; Bakım Merkezleri, Rehabilitasyon Merkezleri, Psikoteknik Merkezleri gibi merkezlerde görev deneyimim bulunmaktadır. Sonraki süreçte Yüksek Lisans sürecinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programında bir yandan çeşitli araştırmalar yürütürken, diğer yandan Klinik Alan Uzmanlığı dahilinde çeşitli bilgi, teori ve deneyim edinme şansını buldum. Bu sürecten şu anki zamana kadar aktif olarak Psikoterapi hizmeti vermeye devam ettim.
İlgilendiğim terapi ekolleri: Varoluşçu Terapi, Gestalt Terapi, Narrative Terapi Ekolleridir.
Halihazırda çalışmakta olduğum Terapi ekolleri; Kabul ve Kararlılık Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapidir.
Bu ekollerde genel olarak çalıştığım durumlar ise; Kaygı Bozuklukları, Depresyon, Panik Bozukluj., Fobiler vb. durumlardır.
- Sınav Kaygısı
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Berkay Baysal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Berkay Baysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Baysal, Psikoloji. Size Berkay Baysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gessell Gelişim Testi, Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Normal Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çözüm Odaklı Terapi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Berkay Baysal adresi nerede?Berkay Baysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Taş Köprü Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Baysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkay Baysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berkay Baysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkay Baysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berkay Baysal hangi dilleri konuşuyor?Berkay Baysal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkay Baysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Baysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkay Baysal ile iletişime geçmenizi öneririz.