ALDIĞI EĞİTİMLER
-KABUL VE KARARLILIK TERAPİSİ(ACT)
-BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİLER(BDT)
-FROSTİG GÖRSEL ALGI TESTİ
-METROPOLİTAN OKUL OLGUNLUĞU TESTİ
-OKULA HAZIRLIK TESTİ(OKHT)
-GESSEL GELİŞİM TESTİ
-PSİKANALİTİK HİKAYE TESTİ LOUISA DUSS(HİKAYE TAMAMLAMA TESTİ)
-FRANKFURTER DİKKAT TESTİ
-KOPPİTZ İNSAN ÇİZİM TESTİ
-PORTEUS LABİRENTLERİ TESTİ(KENT E.G.Y ZEKA TESTİ)
-BENDER GESTALT GÖRSEL MOTOR ALGILAMA TESTİ(GÖRSEL ALGI VE
DİKKAT TESTİ)
-ÇOCUK ALGI TESTİ(CAT)
-PEABODY KELİME TESTİ
-BURDON DİKKAT TESTİ
-BİER CÜMLE TAMAMLAMA TESTİ
-SINAV KAYGISI ÖLÇEĞİ
-ANKARA GELİŞİM TARAMA ENVANTERİ(AGTE)
-D2 DİKKAT TESTİ
- Panik Atak
- Majör Depresif Bozukluk
- Davranış Bozuklukları
- Sınav Kaygısı
Kültür Mahallesi Hastane Caddesi No:144 Çamlıevler Sitesi A Blok Kat:1 Daire:2 Düzce/Merkez, Düzce Merkez, Düzce 81600
- Sigortası olan hastalar
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Uzman Klinik Psikolog Berna Barış
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Uzman Klinik Psikolog Berna Barış
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Y
y.....
Berna hanım ile yaklaşık 2 aydır her hafta 11 yaşındaki kızım için görüşüyoruz. Daha önce başka bir psikologla uzun süren terapi sürecimiz vardı fakat pek verim alamamıştık üstelik yapılan Moxo testi sonucunun da önceki psikolog tarafından yanlış değerlendirildiğini ve aylarca boşuna zaman kaybettiğimizi Berna hanım sayesinde öğrenmiş olduk. Psikiyatri desteği önerisiyle ikili ilerlemeye başladığımız bu süreçte bizim için çok şey değişti. Daha çok yolumuz var ama eminim Berna hanımla güzel sonuçlar alacağız.
m....a
Berna hanımla önce çift terapisiyle başladık evliliğimiz üzerinde ciddi olumlu etkiler gördük bireysel terapilerimizde ise hayatımıza dokunuşları için minnettarım. işini özenerek,severek ve titizlikle yaptığı aşikar yolu daima açık olsun
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Aile Terapisi •
R
r....
Berna hanıma tavsiye üzerine gittim. Kapıdan içeriye girdiğim andan itibaren içtenliğini ve samimiyetini hissettirdi. Terapiye başladıktan sonra sanki yılların yorgunluğu her geçen gün daha da hafifliyor hissediyorum. Acaba nasıl konuşabilirim derken Berna hanım la geçirdiğim dakikalar su misali akıp gidiyor. Profesyonelliği, sempatikliği ve içtenliğiyle seanslarımız daha da verimli geçiyor. Bir sonraki seansımı heyecanla bekliyorum.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Bireysel Terapi •
C
ce...l
Hayatımda ilk defa psikoloğa panik atak tedavim için gittim ve halen gitmekteyim. Gayet samimi ve içten bir şekilde karşılandım kendimde fark etmediğim olumlu yönleri görmemi sağladı. Ataklarım bir kaç ay içinde çok azaldı. Hayata ve olaylara farklı bakış açılarıyla bakmamı sağladı ve sağlıyor. Çok memnunum bence normal durumda bile ara ara gidip insanın kendine bir reset atması gerekiyor...
f.....
Hayatımda çözümlenmemiş çok fazla sorunun üzerine lohusalıkta eklenince psikolojik anlamda çok fazla zorlandım bu süreci yönetmekte Berna hanımın bana çok yardımı oldu/oluyor. Kendimi tanıdıkça sürecin daha verimli ilerlediğini gözlemliyorum Berna hanım da kendimi tanımam da en büyük destekçim.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Randevu •
Kızımın tuvalet eğitimi sürecinde Berna Hanımdan destek aldık. Kendisinin olumlu ve destekleyici yönlendirmeleri sayesinde kısa bir sürede alışkanlık kazandı. Kendisi cok naif ve ilgili bir hanımefendi cocuklarıyla ilgili destek almak isteyenlere tavsiye ederim.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Oyun Terapisi •
Berna hanımla iyi ki yollarımız kesişmiş. Hatalarımıza o kadar nazik ve kibar yaklaşıyor ki.. Farkında olduğumuz ama detaylandıramadığımız yanlışlarımızı farketmemizi ve nasıl davranmamız gerektiğini gösterdi. Kısaca harika bir psikolog.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Oyun Terapisi •
a ...e
Berna Hanım ile yaklaşık 4 aydır seanslarımıza devam ediyoruz. Daha önce de birçok terapi sürecim olmuştu ama beni en iyi anladığını hissettiğim kişi Berna Hanım oldu. Gerçekten alanında çok bilgili ve samimi bir insan olduğunu görebiliyorum. Her seansımızdan ayrılırken hayatımla ilgili yeni şeyler öğrenmek beni çok mutlu ediyor. Yeni bakış açıları kazandığımı aslında düşünce yapımızı değiştirdiğimizde her şeyin o kadar da zor olmadığını bana gösterdi. Çok memnun kaldığım ve kesinlikle devam etmeyi düşündüğüm bir terapi sürecinden geçiyorum.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Bireysel Terapi •
Z
z....n
Seanslarimiz cok guzel ve verimli geciyor bu yolda gercekten gelistigimi hissediyorum. Terapiye baslamak konusunda endiselerim vardir berna hanim sayesinde astim. Her seans sonunda yeni bir fikirle cikiyorm. Yuzlesmekten cekindigim cogu seyi zamanla asabildigimi fark ettim. Berna hanim ve guzel kalbine cok sevgiler
g ...s
Bu kadar kısa sürede böyle bir değişim beklemiyorduk bize ışık olduğunuz ve bu kadar güzel yönlendirdiğiniz için minnettarız
• Uzman Klinik Psikolog Berna Barış • Aile Terapisi •
Berna Barış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Barış, Psikoloji. Size Berna Barış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Sağlamlık Programı, Koppitz İnsan Çizim Testi, Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı, Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT), Kent EGY Testi, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, Eğitim Danışmanlığı, D2 Dikkat Testi, Projektif Testler.
Berna Barış adresi nerede?Berna Barış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Hastane Caddesi No:144 Çamlıevler Sitesi A Blok Kat:1 Daire:2 Düzce/Merkez Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Barış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berna Barış uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berna Barış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Barış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berna Barış hangi dilleri konuşuyor?Berna Barış ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Barış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Barış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berna Barış hakkında ne düşünüyor?Toplam 96 hasta / danışan, Berna Barış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berna Barış hangi sigortaları kabul ediyor?Berna Barış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.