- Depresyon
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya
Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Arif Caddesi Gazioğulları Plaza Kat:2 No: 8 Batman Merkez, Batman 72070
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
- Nakit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
T
ta...
Berna Hanım ile 7 ay önce seanslara başladık. Uzun yıllar OKB tedavisi gördüm çeşitli ilaçlar kullandım fakat uzman bir psikolog ile terapi sürecim hiç olmamıştı. Seanslara başladıktan iki üç ay sonra takıntılarımın farkına varmaya başladım. Özellikle eşimle ilgili takıntılarım vardı. Bu takıntılarım yüzünden eşim ile de aramız bozulmuştu. Süreç içerisinde eşimle ilgili de düşüncelerim tamamen değişti. Şuan çok mutluyum ve okb kaygı bozukluğu olan herkese terapiyi içtenlikle tavsiye ederim.
P
p....ş
Panik ataklar yüzünden dışarı çıkmak ve toplu taşıma kullanmak bile benim için çok zor hale gelmişti. Günlük hayatımı etkileyen büyük bir kısıtlanmaydı. Berna Hanım ile yaptığımız görüşmelerde hem panik atağın nasıl oluştuğunu anladım hem de bedenimle ilişkimi yeniden düzenlemeyi öğrendim. Bugün otobüse rahatça binebiliyorum arkadaşlarımla dışarı çıkabiliyorum. Bu özgürlük hissini yıllardır yaşamamıştım.
em...i
berna hocam sayesinde panik atağımın geçilmeyecek bir hastalık olarak görüyordum tamamen yanılmışım bana iyi gelen terapileri sayesinde iyileşme sürecim çok iyi gidiyor bana kendim olmayı ve stresi nasıl yönetmem hakkında bilgilendim şuan çok daha rahattım ve hayat kalitem daha iyi
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Stres Yönetimi •
i̇...k
Yazacak çok şey var ama tek bir cümle kurmak istiyorum. 30 yaşımda beni kendimle barıştırdı. Bunun anlamını bilen bilir.. Berna hanımı yıllar önce tanımayı çok isterdim ama geçte olsa karşıma çıktığı için şükrediyorum
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Bireysel Terapi •
be...z
Çok iyi bir piskolojim onun sayesinde siyahlaşan dünyaya tekrardan renkleriye baktım.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Psikoterapi •
Ş
ş.....
Berna hocam o kadar ilgili ve bilgili bir doktor ki bence herkesin hayatına dokunmalı...Terapi süreciyle hayatıma öyle güzel dokundu ki ben bile etkilerine inanamıyorum belki yolumuz uzun ama onunla bu yolu yürümek benim için gurur verici iyiki onu tanıdım...Sizden tek isteğim terapinizi geciktirmeyin kendinize iyi bakın.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Online Terapi •
Ş
ş....ç
Berna hanım ile travmatik olaylardan sonra destek almaya başladım hayatım her şeyin kötü gittiği bir dönemde destek aldım çok iyi bir dinleyici ilk başlarda sadece dinledi içimi boşaltmama yardımcı oldu iyice anlayıp emin olduktan sonra yol göstermeye basladı benim için çok faydalı oldu hem sorunlarımın çözülmesine destek oldu hemde kendimi tanımamda çok emeği geçti, terapiyi herkese tavsiye ediyorum.
L
le...k
Kaygı bozukluğu ve stres için terapiyi tercih ettim. Berna Hanım’dan aldığım danışmanlık sürecinden çok memnun kaldım. Hem profesyonelliği hem de yaklaşımıyla kendimi güvende ve anlaşılmış hissetmemi sağladı. Alanında gerçekten yetkin, süreci çok dikkatli ve özenli şekilde yönetiyor. 8. Seansıma girdim ve süreçten çok memnunum kaygılarımla baş edebiliyorum ve terapiye devam edecem. Düşünen herkese öneririm.
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Psikoterapi •
se....
Berna Hanıma gitmeden önce araştırdım. Yoğun bir depresyon sureci geciriyordum uzun zamandır . Ve batmanda dikkatimi en çok çeken terapist olarak gördüm. İsinde iyi olmasının yanı sıra isini çok severek yaptığını kliniğe gidince ve kliniğindeki kurallarla anlayabilirsiniz . İletişimi çok güzel ve etkileyici . İki aya yakındır gidiyorum ama bu kısa zaman diliminde bile çok ilerleme kaydettik . Bu tamamen Sevgili Berna Hocamın desteğiyle oldu . Gittiğim zaman çok kötü durumdaydım . Ama şuan biliyorum ki Berna hanıma gidip iyileşmeyecek kimse yok . Mutlaka tavsiye ediyorum etrafımdaki herkese. Terapi sadece sıkıntılı dönemlerde değil normal zamanlarda kendimizi dışarıdan bir göz sayesinde görmemize yardımcı olacak en büyük etken . Bu yüzden sağlıklı olduğunu düşünen insanların da gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha fazla uzatmadan Berna Hanıma minnettar olduğumu söyleyip bitirmek istiyorum . Iyiki Berna Kaya
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Çözüm Odaklı Terapi •
b....d
İlk görüşmelerden itibaren kendimi rahat hissettim. Yargılamadan dinlemesi ve doğru sorularla düşünmeme yardımcı olması benim için oldukça değerliydi. Süreci profesyonel ve güven verici şekilde yürütüyor
• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya • Bireysel Terapi •
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Berna Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Kaya, Psikoloji. Size Berna Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı.
Berna Kaya adresi nerede?Berna Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Arif Caddesi Gazioğulları Plaza Kat:2 No: 8 Batman Merkez Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berna Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berna Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berna Kaya hangi dilleri konuşuyor?Berna Kaya ile Türkçe, İngilizce, Kürtçe, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berna Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 69 hasta / danışan, Berna Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.