Psikoloji daha fazla

Batman 1 adres

Lisans eğitimimi Girne Amerikan Üniversitesi Beşerî Bilimler Fakültesi Psikoloji bölümünde Onur derecesiyle tamamladım. Lisans bitirme tezimde bireylerin intihar eğilimi konusu üzerinde araştırmalarım bulunmaktadır. Lisans eğitiminin ardından Yakın Doğu Üniversitesinde Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans alanında eğitimimi Yüksek Onur öğrencisi olarak tamamladım. Yüksek Lisans tez çalışmam da ise “Evli Çiftlerde Evlilik Doyumu, Evlilik Beklentisi ve Depresyon düzeylerinin ilişkisi” hakkında araştırmalar sağlayıp tezimi başarı ile tamamlamış bulunmaktayım. Bu süreçte Kıbrıs Pembe Köşk Psikiyatri Hastahanesinde görevde bulunarak birçok hastalığa karşı uzmanlar eşliğinde incelemeler sağladım. Kıbrıs Yakın Doğu Üniversite Hastahanesinde stajyer olarak görev alıp alanda ki incelemeleri arttırmış bulunmaktayım. Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji staj programına katılım sağlayarak vaka analizleri çalışmalarında katılım sağlamış bulunmaktayım. Batman Bölge Devlet Hastahanesinde ve Batman Aile Sosyal Politikalar Bakanlığında da stajyer olarak görev alıp alandaki uzmanlarla beraber hasta kabul gözlemleri sağlamış bulunmaktayım. Psikoloji dergisi “OBSESYON DERGİSİ” birçok sayıda dergi yazarlığı yapmış bulunmaktayım. Şuan da Uzman Psikolog olarak görev sağlamaktayım. Çocuk ve Ergenlerde Klinik Görüşme, Yetişkinlerde Klinik Görüşme, Çocuk Değerlendirme Testleri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Resim Analizleri, MMPI, Sanat Terapisi ve Oyun Terapisi eğitimlere katılım sağlamış bulunmaktayım. Kıbrıs Ruh Sağlığı Enstitüsü, Amerika Birleşik Devletleri Madde Bağımlılığı Terapistleri Birliği, NAADAC Madde Bağımlılığı Birimi tarafından gerçekleştirilen MADDE BAĞIMLILIĞI eğitimini tamamlayarak Amerika ve Tüm Dünyada geçerli olan Uygulayıcı Sertifika ile Madde Bağımlılığı Danışmanlık hizmeti vermekteyim. Alkol, uyuşturucu, tütün ve kimyasal maddelerin bağımlılığın önlenmesi ve tedavi edilmesi konusunda yetki almış bulunmaktayım. Cinsel terapi içeriği olarak ; “ Erkek Cinsel İşlev Bozukluğu” , “ Kadın Cinsel İşlev Bozukluğu”, “ Vajinismus Eğitimi” gibi konu içerikli cinsel terapi eğitimini tamamlayarak cinsel terapi yetkisi kazanmış bulunmaktayım. Çocuk, ergen ve yetişkin alanında ki rahatsızlıklara karşı danışmanlık sağlamaktayım.

Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya

Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Arif Caddesi Gazioğulları Plaza Kat:2 No: 8 Batman Merkez, Batman

• K

Hâlâ devam eden bir sürecin içindeyim ve Berna Hanım, başından beri bana güç veren kişilerden biri oldu. Hem anlayışı hem de profesyonelliği sayesinde birlikte pek çok adım attık ve daha ilerleyecek yolum olsa da kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Kendi iç yolculuğumu daha net görebilmek için başladığım bu süreçte, en doğru zamanda karşıma çıkan biri olduğunu düşünüyorum. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim bir uzman. Sürecimiz çok güzel ve sağlıklı bir şekilde ilerliyor.

• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya Yetişkin Terapisi  •

Kaygı bozukluğu olan biriyim ve çok zor günler geçirdim bu süreçte Berna hanımdan destek almaya başladım ve her seansta bana bambaşka şeyler öğretti ve farkindaligim arttı.Kendimi bulmaya başladım. Yardım almak için hiç tereddut etmeyin kendinize yapacağınız en büyük iyilik Berna hanım sayesinde büyük ilerleme kaydettim sürecim devam ediyor ve çok memnunum

• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya Bireysel Terapi  •

• R

Berna hocama gelmeden önce bir kaç psikolog gezdim ama hiç birinden istediğim desteği ve sorularıma yeterli cevabı bulamadım her soruya ayrıntılı cevaplar vererek insanı tatmin ediyor Berna hocam ilgisi alakası sayesinde güzel yol kat ettik onunla birlikte devamını da sürdüreceğiz mutlaka herkese tavsiye ederim

• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya Bireysel Terapi  •

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Berna Hanım ile tanışmadan önce, yeni doğum yapmış biri olarak hayata olan karamsar, umutsuz ve sürekli kötü olan düşünceler çerçevesinde şekillenen her an kötü birşey olacakmış veya yasayacakmişim nasıl yaşayacaz nasıl hayatta kalacağîz düşünceleri ile birlikte yemeyi içmeyi gülmeyi unuttuğum bir zaman oldu. Ve bunları yaşarken ulaştım Berna Hanıma. Endişelerim ve kaygılarım için bana yardımcı oldu. Sayesinde hayata karşı daha pozitif daha olumlu daha umutlu ve gülerek bakabiliyorum.

• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya Psikoterapi  •

• Ö

Her ne kadar önyargılı olsam da; tedavi sürecimin seyrinden çok memnunum. Karşımda ki Uzmanın kendinden emin, alanına hakim ve empati yeteneğinin yüksek olması buzlarımı kırdı. Kendimde gördüğüm değişimden memnunum.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

İkna edilmesi zor bir insan olmama rağmen Berna hanımın sabırlı anlayışlı ve yüksek empati kurabilme yeteneği sayesinde kendimi ve hayatı yeniden tanıdım. Haftadan haftaya daha huzurlu ve ruhumun iyileştiğini hissediyorum. Daha önce hiçbir terapist benimle başarı bile sağlayamamıştı.

• F

Berna Hanım’la tanıştığımda hem yönelimimle ilgili ailemle yaşadığım zorluklar hem de gelecek kaygısı ve YKS stresim beni çok yıpratıyordu. Kendisi bu süreçte bana gerçekten çok destek oldu. Yönelimimin bir hastalık olmadığını aileme doğru bir şekilde anlatmaya çalıştı, beni olduğum gibi kabul etti. Her seansımızda kendimi daha fazla anladığımı ve rahatladığımı hissettim. Stres, kaygı ve zorbalıklar konusunda bana çok yardımcı oldu, geleceğe dair daha güçlü hissetmemi sağladı. Desteği ve ilgisi benim için gerçekten çok değerliydi. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

• Uzman Klinik Psikolog Berna Kaya Stres Yönetimi  •

Uzm. Kl. Psk. Berna Kaya

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

• H

Berna Hanımla seanslara yaklaşık 7 ay önce başladık ve o zamandan beri gittikçe daha da sağlıklı bir zihne sahip olduğumu hissediyorum. Detaylara takılan ve kolay ikna olmayan biri olarak danıştığım konular hakkında detaylı yorum yapması çok önemli. Anlattıklarım hakkında detaylı notlar alması ve bu bilgileri yeri geldiğinde doğru şekilde kullanabilmesi beni çok rahat hissettiriyor. Beni anlayabilen ve anlattığım konularla ilgili tecrübeli biriyle terapi yapmak güzel bir his. Terapiyi herkese tavsiye ederim.

• B

Terapiye başladığımda hayatımda çok mutsuz ve depresyonda olduğum bir süreçteydim. Berna hanımın yardımları sayesinde depresyon sürecini atlattığımı söyleyebilirim. Ayrıca seanslarımızda beni gerçekten anladığını hissettiğim güvenli bir alan oluşturduğunu düşünüyorum ve uyguladığımız terapi teknikleri ile kendimi çok daha iyi hissediyorum. Berna hanımla çalışmak hayatımda kesinlikle olumlu etkiler yarattı. Terapiyi herkese tavsiye ediyorum.

• H

Uzun süredir insanlarla olan ilişkilerimde yaşadığım zorluklar sürekli kendimi izole etme eğilimim ve başkalarının beni eleştirmesinden yana duyduğum kaygılara sahiptim. Bu düşünceler sosyal ilişkilerimi çok çok kısıtlamaya başladı. Bu sorunların köküne indik ve terapi bana çok şey kattı, duygusal olarak iyileşmek ve yaşam kalitemi artırmak için gösterdiği teknikler ve bakış açıları bana uzun yıllar rehberlik edecek. Terapiyi herkese tavsiye ederim.