Hacettepe üniversitesi tıp fakültesinde okudu.
Çalıştığı kurumlar:
Buca kadın ve çocuk Hastanesi
Kiraz devlet hastanesi
Beyhekim devlet hastanesi
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Özel Akademi Meram Hastanesi

Alavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181, Meram 42090

Sevgili Berna hocam sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim kendisi çok mütevazi çok naif bir doktor 9 ay boyunca doğum korkusu yaşadım hepsinide Berna hocam ile atlattık 22 Ekim 2025 te doğum gerçekleşti öyle tedirgin girdim ki ameliyata doktorumuzu görünce içim rahatlamıştı bana öyle bir güven vermiştiki sanki ailede. biriymiş gibi sürekli bana nasılsın iyimisin demesi beni doğumda çok rahatlattı iyiki varsınız hocam herkes bu kadar şanslı olmaz doktor konusunda siz bizim şansımızsınız

• Özel Akademi Meram Hastanesi Diğer  •

Dr. Berna Hanım ile çok güzel bir doğum deneyimi yaşadım.
    Doğum sürecinde hem beni hem de bebeğimi çok güzel yönlendirdi ve destekledi.
    Ten tene temas ve kordonun geç klemplenmesi gibi doğuma dair benim için önemli olan tüm detaylara özen gösterdi.
    Kendimi güvende, huzurlu ve değerli hissettim. iyi ki onu tercih etmişim

• G

Ben Berna hanımla ilk doğum heyecanımı paylaştım.Doğuma kadar herşey güzeldi ilgilendi fakat doğum esnasında yeterince ilgi göremedim benimle neredeyse hiç konuşmadı nasıl ıkınmam gerektiği gibi şeyler hiç söylemedi ve yırtılmam çok fazla oldu…

Değerli hastam,

Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim. Doğum süreci her anne adayı için çok özel ve hassas bir dönemdir. Bu süreçte kendinizi yeterince desteklenmiş hissetmemeniz beni gerçekten üzdü.

Her hastamın doğum deneyimini olabildiğince rahat ve güvenli geçirmesi için çabalıyorum. Yaşadığınız bu durumun tekrar etmemesi adına geri bildiriminizi dikkate alacağım.

Dilerseniz benimle iletişime geçerek süreci birlikte değerlendirebiliriz.
    Sağlık ve mutlulukla

• H

Genel muayene için doktor hanımı tercih etmiştim malesef kendisinden pek verim alamadım reçete ederken bişeye alerjiniz varmı diye sorulmadı bile üstelik penisiline alerjim varken kısa cevaplar ve yetersiz

Değerli hastam,

Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim. Muayene sürecinde kendinizi yeterince özen gösterilmiş hissetmemeniz beni üzdü.

Hasta güvenliği ve alerji bilgileri benim için çok önemlidir. Geri bildiriminizi dikkate alarak süreçlerimi geliştireceğim.

Sağlıklı günler dilerim,

• Ö

Berna hanımı yorumlar üzerine tercih ettik eşimin miyom ameliyatını gerçekleştirdi ameliyat ve tedavi sürecinde gördük ki işini iyi yapan hastasını tedavi süreci ile alakalı bilgilendiren deneyimli bir Dr olarak gördük hastahane şartları da temizlik ve hijyen açısından uygun du kat hemşireleri de işini düzgün yapıyor yani biz memnun kaldık tavsiye ederiz

Değerli hastam,

Güzel geri bildiriminiz ve güveniniz için teşekkür ederim. Ameliyat ve tedavi sürecinden memnun kalmanız beni çok mutlu etti.

Sağlık ekibimizin ve hastanemizin koşullarından da memnun kalmanız bizim için büyük bir motivasyondur.

Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim,

• Z

İlk hamileliğim Urfa da çok zor geçmişti. İkinci hamileliğim de birçok korkum Berna hanım sayesinde geçti. Hatta çok kötü olan dikiş izimi yok etmesine çok sevindim. Mükemmel bir doktor. İlgisi, sevgi dolu yaklaşımı ayrıca çok naif biri çok sevdim.iyi ki sizin gibi bir doktora rastladım.

Op. Dr. Berna Keskin

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Kuzuları çok öpüyorum

Hamileliğimin ilk haftasından son haftasına kadar berna hocamlaydık. Kendisini okadar çok seviyorum ki bilgisi,profesyonelliği, sakin yapısıyla bana çok güzel bir hamilelik süreci yaşattı konya da eşi benzeri olmayan güzel ve güleryüzlü bir hanımefendi çok çok memnunum. İyi ki sizi tercih etmişim hocam

• başka bir yer Diğer  •

Op. Dr. Berna Keskin

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

• N

Doktor hanımın takipli hastasıydım 31.haftamda haftasonuna denk gelmesi sebebiyle şiddetli ağrı ile hastanenin aciline geldiğimde yapılan muayene sonucu doğumun başladığını söylediler doktor hanım aranıp bilgi verildiğinde çıkıp gelmeyi bırakın benimle iletişime geçip bir bilgi vermeden başka hastaneye gitmemiş söylemiş benim için büyük bir hayal kırıklığıydı kendimizi emanet ettiğimiz birinden böyle bir muamele görmek

Op. Dr. Berna Keskin

Hastaneye başvurduğunuzda doğum ağrılarınız başlamıştı, hastanemiz şartlarında 31 haftalık bebekler için yeterli yenidoğan yoğun bakımı olmadığı için sizi vakit kaybetmemek için en kısa mesafede olan tıp fakültesine yönlendirdik. Hastane’ye 1-1,5 saatlik mesafede olduğum için benim gelmemin beklenmesi vakit kaybı olacak ve sonucu değiştirmeyecekti.Sizin ilgisizlik benim ise vakit kaybı olarak değerlendirip takındığım tavır sayesinde siz çocuğunuza sağlıkla kavuşup bu yorumu yapıyorsunuz.
    Sağlıkla kalın

• R

İlk ve hep diyeceğim tek şey iyiki ama iyiki Berna hocam iyi ki sizinle tanışmışız Hamileliğim boyunca bana hep destek oldunuz güler yüzünüz samimiyetiniz ve işinizi sevmeniz... kızımızla bizi kavuşturdunuz ne kadar teşekkür etsem azdır size herşey için tekrardan çok teşekkür ederiz

Kuzumu çok öpüyorum
    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

İkinci çocuğumu Poyrazımı 5 gün önce dünyaya getirdim iyiki Berna hocamı tanımışım hem açıklayıcı hem güleryüzle yaklaşımından çok memnun kaldım doğumdan sonraki ilgisindende çok memnun kaldık hastane olarakta tüm ekibine teşekkür ederim herkese tavsiye ederim

Poyrazımıza uzun ömürler
    Çok teşekkür ederim