Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç,
Ankara Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve doğum ABD. uzmanlık eğitimini tamamlamasının ardından 2022-2024 yılları arasında Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde mecburi hizmet yükümlülüğünü tamamlamıştır.
Haziran -Temmuz 2022 tarihleri arasında Prof. Pierandrea De Iaco klinik şefliğinde İtalya Bologna Üniversitesi S.Orsola Hastanesi Jinekolojik Onkoloji Ünitesinde görev almıştır. Aktif olarak Medical Park Göztepe Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Uzmanlık Alanları:

• Doğuma Hazırlık ve Bebek Bakımı Eğitim Programı 2021
• Hamile Pilatesi Eğitim Programı 2024

MESLEKİ ÜYELİKLER:
• İstanbul Tabip Odası
• ESGO (The European Society of Gynaecological Oncology)
• ISUOG (The International Society of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology)
• MIJID (Minimal İnvaziv Jinekoloji Derneği)
• TJOD (Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği)

Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç

İstanbul

• I

Gebelik sürecimde Berrak Hanım tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve güven verici yaklaşımıyla süreci çok daha rahat geçirmemi sağladı. Kontrollerimizde hiçbir zaman aceleci davranmadı. Her randevumuz özenli ve detaylı geçti. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Konum: Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç Randevu

Yaklaşık 6 ay önce, çok önemsiz olduğunu düşündüğüm bir şikayetim için randevu ararken tamamen tesadüf eseri Berrak Hanım’a ulaştım. İlk muayenemde smear testi yaptırdım ve sonucum ASCUS olarak çıktı. Sonuç sonrası beni arayıp detaylı değerlendirme için davet ettiğinde oldukça endişeliydim. Ancak, kendisinin sakin, ılımlı ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu süreci çok daha rahat atlattım. Sorduğum her soruya sabırla ve açıklayıcı şekilde yanıt verdi.
    Takip eden süreçte HPV testi, kolposkopi gibi detaylı işlemler uygulandı ve her aşamada aynı özenle ilgilendi. HPV aşısı konusunda da beni bilgilendirdi ve cesaretlendirdi; sayesinde aşı sürecimi de başlatmış oldum. Şu an takip be tedavi sürecim hala devam ediyor.
    Tesadüfen tanıştığım doktorumun bu kadar ilgili, bilgili ve iç rahatlatıcı biri olması benim için büyük bir şans oldu. İşini severek yapan, güler yüzlü ve sakin tavırlarıyla özellikle kaygılı hastalar için çok kıymetli biri.

• B

Hamilelik ve doğum sürecimde Berrak Hoca’dan birebir destek aldım. Her aşamada açıklayıcı bilgilendirmelerde bulundu ve gerektiğinde yönlendirdi. İletişimi açık, ulaşılabilir ve ilgiliydi. Kendi deneyimim çok olumlu geçti.

• N

Hamilelik sürecimin en başından itibaren yanımda olan canım doktorum Berrak Hocam ile ilerledim ve bu süreçte her zaman kendimi güvende hissettim. Aklıma takılan her soruda ulaşabildim; ne zaman ihtiyaç duysam, sabırla ve sevgiyle yanımda olduğunu hissettirdi. İletişimi çok açık, yaklaşımı ise hep sakin, sıcak ve içtendi. Sezaryen doğum süreci de düşündüğümden çok daha rahat ve huzurluydu. Bu dönemi hem sağlıkla hem de içim rahat bir şekilde geçirebildiysem bunda onun emeği çok büyük. Sadece işini değil, kalbini de katan harika bir doktor. İyi ki yolum onunla kesişti. Doğru isimle ilerlemenin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte birebir yaşadım.

• N

Berrak hn. Hem sarkan idrar kesesini toparladi hem de vajinadaki sarkan bölgeleri.Güzel bir ameliyat geçirdim.45 dk. Kadar sürdü.Berrak hn.dan cok memnunun.Tüm sorularima calisma saatleri olmasa da cevap vermistir.Çok memnunum kendisinden.

• Konum: Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç Diğer

She is a super attentive and careful doctor, my prenatal care was wonderful, I highly recommend it

• Konum: Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç Randevu

Ben berrak hanımla aralık ayında tanıştım ve yıllardır düzensiz regl oluşuma pcos teşhisi koyup sonuçsuz geri dönerdim,fakat tamamen tesadüf eseri berrak hanımla yollarımızın kesişmesi doğru teşhisi ve başarılı bir ameliyatla bugün sağlığıma kavuştum iyi ki yollarımız kesişti…

• Konum: Op. Dr. Berrak Beyoğlu Oruç Diğer

Yıllık smear örneği vermek için gittiğim Berrak Hanım aşım olmaması nedeniyle detaylı bir test yaptı ve maalesef riskli bir hpv türünün pozitif geldiğini farkettik. Bu noktadan sonra kolposkopi İşlemlerimi gerçekleştirerek beni jinekoloj-onkolog’a yönlendirdi. Leep operasyonumun da tamamlanmasıyla birlikte artık sağlığıma kavuştum. Berrak hanım’ın titizliği sayesinde farkedilip gereken tüm tedaviler yapıldı.

• C

Berrak Hanım güler yüzü, ilgisi ve açıklayıcı yaklaşımıyla harika bir doktor. Yaklaşık 1 yıldır önce kontrollerim için gitmeye başlamıştım. Rutin kontroller dışında içine kanamış ve yırtılmış bir kistim oluşmuştu. Kendisinin güven veren yönlendirmeleri, detaylı açıklamaları ve ilgisi ile bu süreci çok rahat atlatabildim.

• Ç

Doğum sürecim de doktorum oldu pozitif bir doğum yaşamam için elinden geleni yaptı iyi ki yollarımız keşiş miş doğum yaptım günler geçti ama birşey olduğunda hâlâ irtibat halindeyizçok umarım her kadının
    böyle iyi bir doktorla yolları kesişir.