1987 yılında Konya’da doğan uzmanımız, ilk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini İstanbul Okan Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladıktan sonra, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında tezli yüksek lisansını bitirmiş ve şu anda doktora hazırlık sürecindedir.
 Çocuklar ve engellilerle yaklaşık 3 yıl çalıştıktan sonra, Konya NEÜ Meram Tıp Fakültesi’nde yetişkin Psikiyatrisi ve Onkoloji alanlarında 5 yıla yakın görev yapmıştır. Ayrıca İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Liyazon Psikiyatri Kliniği’nde staj ve gözlem deneyimi kazanmıştır.

Uzmanımız, Evlilik ve Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi ve EMDR eğitimlerinin yanı sıra; MMPI Kişilik Testi, WISC-IV Zeka Testi ve çeşitli nöropsikolojik testlerin uygulama ve değerlendirilmesinde yetkinliğe sahiptir

Başlıca İlgilendiği Alanlar; ⦁ Depresyon, ⦁ Aile İçi İletişim Sorunları ⦁ Yaygın Anksiyete Bozukluğu ⦁ Panik Atak ⦁ Sosyal Fobi ⦁ İlişki Sorunları • Stres ve Stresle Başa Çıkma Yolları, • Evlilik ve Çift Terapisi, • Sorun Çözme Becerileri, • Travma ve İlişkili Ruhsal Bozukluklarda EMDR Uygulamaları, • ⁠Cinsel Terapi Danışmanlığı, • Depresyon ile Başa Çıkma, • Wisc-4 Zeka Testi Uygulayıcı, • MMPİ Kişilik Değerlendirme Envanteri Uygulayıcı, ⦁ Vajinismus, ⦁ Obsesif-Kompulsif Bozukluk ⦁ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ⦁ Stres ⦁ Cinsel İşlev Bozukluğu ⦁ Erken Boşalma ⦁ Majör Depresif Bozukluk ⦁ Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon) ⦁ Yaşlılık Depresyonu ⦁ Travma Sonrası Stres Bozukluğu ⦁ Gelişim Bozuklukları ⦁ Davranış Bozuklukları ⦁ Cinsel Terapi Danışmanlığı ⦁ Somatizasyon Bozukluğu ⦁ Unutkanlık ⦁ Bipolar Bozukluk ⦁ İlişki Problemleri ⦁ Özgül Fobi ⦁ Benton Yüz Tanıma Testi ⦁ Ağlama ve Öfke Nöbetleri ⦁ Hiperaktivite Bozukluğu ⦁ Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite ⦁ Duygulanım Bozukluğu ⦁ Hiperseksüalite ⦁ Öfke ⦁ Erkek Erken Boşalma Sorunları ⦁ Kişilik Bozuklukları ⦁ Kadın Uyarılma - Orgazm Bozukluğu ⦁ Agorafobi ⦁ Kaygı Bozuklukları ⦁ Fobiler ⦁ Öğrenme Güçlüğü ⦁ Yas (Matem) ⦁ Dikkat Dağınıklığı ⦁ Yeme Bozuklukları ⦁ Vücut (Beden) Disformik Bozukluğu ⦁ Travma ⦁ Kronik Yorgunluk ⦁ Kronik Mutsuzluk ⦁ Uyku Bozuklukları ⦁ Kıskançlık ⦁ Cinsel Travmalar ⦁ Uyum Bozuklukları ⦁ Korku ⦁ Anoreksiya ⦁ Blumia ⦁ Motivasyon Eksikliği ⦁ Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar ⦁ Panik Bozukluğu ⦁ Psikolojik Bozukluk ⦁ Boşanma Travması ⦁ Hipokondriazis ⦁ Borderline ⦁ Evlilik Sorunları ⦁ Baş Dönmeleri ⦁ Psikotik Bozukluklar ⦁ Sertleşme Problemi ⦁ Anksiyete ⦁ Bağlanma Problemleri ⦁ Dikkat Eksikliği ⦁ Kişilik bozukluğu ⦁ Cinsel İsteksizlik ⦁ Kilo Problemi ⦁ Çekingenlik ⦁ Evlenme Korkusu ⦁ Saldırganlık ⦁ Panik Bozukluklar ⦁ Cinsel İstismar ⦁ Şiddet ve İstismar ⦁ Lohusalık sendromu ⦁ Şişmanlık (Obezite) ⦁ Kendine Zarar Verme ⦁ Cinsel Soğukluk ⦁ Boston Adlandırma Testi ⦁ Wechler Bellek Testi ⦁ Wisconsin Kart Eşleme Testi ⦁ Benton Çizgi Yönünü Belirleme Testi ⦁ Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi ⦁ Stroop Test ⦁ WAIS İkili Benzerlikler Alt Testi ⦁ Narsistik Kişilik Bozukluğu ⦁ Kronik Erteleme Davranışı ⦁Manik Depresiflik ⦁ Telefon Bağımlılığı

Psk. Betül Harmankaya Karaman

Meram, Konya

• Sigortası olan hastalar

Kendimi yanında rahat hissettim. Bana olan yaklaşımı çok iyi. Beni anlıyor gibiydi, o yüzden kendisinden çok memnun kaldım. Ara ara yine devam ediyorum. Birkaç senedir görüşüyoruz, bu aralar kişisel sorunlarımdan dolayı ara vermiştik. Yaklaşık 1 buçuk 2 senedir görüşüyoruz. Biraz daha pozitif oldum. Biraz daha sakinledim. Seanslar bana kendimi iyi hissettiriyor. Seanslardan çıktıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum.

• D

O saatte bizimle ilgilenmesi, konuşmaları iyiydi. İlk defa böyle bir yardım aldık, ona rağmen yakın ve samimi hissettim. O yüzden çok beğendim. Kendisini tavsiye ederim. Zaten yakın çevremdekilere söyledim. Ramazan dolayısıyla tek seans görüşme sağladık, sonrasında yüz yüze görüşmek istediğimiz için. Kendi hatalarımı, eşimle olan iletişimimin bozuk olduğunu, nasıl yaklaşacağımı, benim tepkilerimi ikimizde gözlemlemiş olduk. Kendisini diğer uzmanlara göre daha tecrübeli ve güvenilir buldum.

• H

Evliliğimle ilgili sorunlarımdan dolayı tavsiye üzerine Betül Hanımla görüştük. Güleryüzlü ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi bir arkadaşımla konusuyorumus gibi hissettim. Benim için faydalı bir süreç oldu, memnun kaldım.

• Mutlu Psikoloji Merkezi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu  •

Ailesel sıkıntılardan dolayı başvurdum. 8-9 ay gittim. Güzel sonuçlar aldım. Kendimi iyi hissediyorum. İyi bir uzman. Rahatlıkla konuşabiliyorum. Danışanını hiç sıkmıyor, fedakar birisi, arkadaş gibi yaklaşıyor. Memnunum kendisinden.

•  •

Oldukça memnunum. İletişimi çok kuvvetli. Farklı uzmanlarla iletişim kurduğumda verimli sonuçlar alamadım. Ama Betül Hanım farklı. Çözüm odaklı ilerliyor. Olaylara yaklaşım şekli çok iyi. Problemlerimi ortadan kaldırdı. Bana ve aileme karşı davranışları güzeldi. Ara ara görüşmeye devam ediyorum. Her konuda yardımcı oluyor. Problemlerimi çözebileceğime inandığım uzmanlardan birisi.

•  •

İçsel bunalım nedeniyle başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. Kendisiyle görüştüğüm sürede kendime geldim. Bana seanslar çok iyi geldi. Sürecim bitti. Betül Hanım donanımlı ve bilgili bir uzman. Kendisinden önce farklı uzmanlarla görüştüm, faydası olmadı. Benim hayatıma dokundu, memnun kaldım.

• K

Hem kendim hem de sevgilimle çift terapisine gidiyoruz .Konumu çok güzel bir yerde. Terapi alanları temiz ve konforlu. Hocamızın kendisi de hem tecrübeli hem de arkadaş canlısı.

• Mutlu Psikoloji Merkezi Psikoloji Randevusu  •

Uzun zamandır yaşadığım kişilik sorunları için başvurdum kendisine.Seanslara yeni baslamama ragmen bende cok olumlu etkileri oldu cevremden de kendim hakkında aynı dönüşleri alıyorum.Çok mutluyum

• F

Bize sorunlarımızı aşmamızda yol gösteren güven veren herşeyi konusabileceğime inandıgım rehberimiz herşey için teşekkürler..

• F

eşim ve ailemle ilgili problemlerimle ilgili destek almak için başvurmuştum kısa süre içerisinde sonuca ulaştık kendisine teşekkür ederiz