Hakkımda
1987 Konya'da doğmuştur. İlk ve ortaöğretimini Konya'da tamamladıktan sonra İstanbul
Okan Üniversitesinde Psikoloji lisansını almıştır. Yüksek ...
Okullar / Eğitimler
- Okan Üniversitesinde Psikoloji, Lisans
- Necmettin Erbakan Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Yüksek Lisans
Melikşah, Bahriye Sk. No 1, 42090 Meram/Konya, Konya
Mutlu Psikoloji Merkezi
Melikşah, Bahriye Sk. No 1, 42090 Meram/Konya, Konya
Mutlu Psikoloji Merkezi
f ....
Bize sorunlarımızı aşmamızda yol gösteren güven veren herşeyi konusabileceğime inandıgım rehberimiz herşey için teşekkürler..
f.....
eşim ve ailemle ilgili problemlerimle ilgili destek almak için başvurmuştum kısa süre içerisinde sonuca ulaştık kendisine teşekkür ederiz
k.....
Kendisine aile sorunlarım için başvurdum, Öncelikle tanımadığınız bir kişiye bir şeyler anlatma fikri çok sıcak gelmesede Betül hanımın profesyonel yaklaşımı ve rahatlatıcı tavırları ön yargılarınızı yıkıyor. Anlattıklarıma karşı gerçekçi yaklaşımı ve hepimizin aile yaşantılarına uygun önerileri ilk seanstan itibaren size fayda sağlamaya başlıyor. Kendisiyle seanslarımız devam ediyor ve çok keyif alıyorum. Daha erken tanışmadığım için üzüldüğümü açıkça söyleyebilirim
h....d
pskolojık sorunlarımdan dolayı terapi aldım gayet basaralı bır surec oldu kendımı anlamamı tanımamı sagladı kendıme guvenim geldi.
Hasta
İkili ilişki ve ailevi problemlerden dolayı bir arayış içindeydim betül hanıma başvurdum. Fayda odaklı, anlayışlı, insanı tatmin edici konuşması ile memnun ayrılıyorum yanından kısa zamanda da tam anlamıyca çözüme ulaşacağımıza inanıyorum
d....y
pskolojık sorumlarımdan dolayı destek almaya basladım kendısınden yonlendırmesı dınlemesı ve benı anladıgını hıssettırmesı bana cok iy geldi verdıgı tavsıyeler sayesınde atllatım bu sorunumu bana kattıgı hersey benım ıcın cok olumlu oldu.
Yeme bozukluğu ve özgüven eksikliği sebebiyle Betül Hanım'dan terapi almaya başladım. Kendisi, empatik ve güven veren tutumuyla hem farkındalığımı artırdı hem de süreci kolaylaştırdı benim için. İyi ki yollarımız kesişmiş :)
i̇...l
Sınav kaygısı üzerine danıştım hocama.sayesınde cok faydalı oldu kaygılarımdan kurtulmama destek ooldu Ben de memnun kaldım, herkese de tavsiye ediyorum , saygı ve sevgiyle
a....a
Betül hanıma bireysel sorunlarımla ilgili tavsiye üzerine başvurdum.Profesyonel ve insani yaklaşımı ile hayatımda bir dönüm noktası oldu. Sorunlara yaklaşımımı ve farklı bir bakış açısı kazanmamı sağladı. Seanslar dışında da kendisine her ihtiyacım olduğunda destek oldu. İyi ki kendisine başvurmuşum. Uzman olarak da insan olarak da büyük bir şans oldu benim için. Umutsuz değilsiniz, her türlü psikolojik sorununuzla ilgili şiddetle tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim.
a ...d
Yaşadığım bireysel sorunlar ,stres ve kaygı bozukluğu sebebiyle Betül Hanımla iletişime geçtim. Kendisi oldukça güler yüzlü , samimi, anlayışlı ve çözüm odaklı bir psikolog. Özel hayatımda olsun sosyal hayatımda olsun bakış açımı değiştirerek farkındalığımı artırdı.Seanslarımız hala devam ediyor. Kendisini tanımış olduğum için mutlu ve şanslıyım. Benim gibi problemleri olup da çekincesi olan kişilere de gitmelerini tavsiye ederim.
Hakkımda
Okan Üniversitesinde Psikoloji lisansını almıştır. Yüksek ...
Okullar / Eğitimler
- Okan Üniversitesinde Psikoloji, Lisans
Deneyimler
- Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde Yetişkin Psikiyatri ve Onkoloji Bölümü
- Çapa Liyezon Psikiyatri Bölümünde (Staj)
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar