Merhabalar, ben Betül KOMUT.
Maltepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü ingilizce programından 2025 yılında onur derecesi ile (3.35) mezun oldum.
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Çocuk & Ergenlerle Bilişsel Davranışcı Terapi eğitimi aldım.
Denver II ve objektif test eğitimi aldım.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
- Bağlanma Problemleri
- Okula Uyum Sorunları
- Uyum Bozuklukları
- Aile İçi İletişim Sorunları
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Betül Komut adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Betül Komut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Komut, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Betül Komut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi.
Betül Komut adresi nerede?Betül Komut adresini belirtmedi. Betül Komut yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Betül Komut adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Komut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Komut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Komut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Komut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Betül Komut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Komut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Komut ile iletişime geçmenizi öneririz.