- Kekemelik
- Sigortası olan hastalar
Ali Kahya Fatih mahallesi ,Sarı Leylak Sokak ,No:1 D:1, İzmit, Kocaeli 41000
Ş
ş.....
Betül Hanımla 2. Seansımız olmasına rağmen oğlum R sesini çıkarmaya başladı. Kendisi çok sıcakkanlı. Oğlum Barış da çok sevdi ve isteyerek gidiyor terapiye. Bence bu çok önemli. Hem oyun oynatıyor ,oynatırken de öğretiyor.
T
t...
Faranjit sonrası ses tellerimdeki ödemden dolayı doktorum ses terapisi önermişti. Betül hanımla bu sebeple tanıştık. Bana ses hijyeni ile ilgili çok kıymetli bilgiler verdi. Sesi doğru kullanmak, doğru kasları kullanarak ses telleri üzerindeki yükü almak ve özellikle yüzümüzdeki o boşlukları kullanmakla ilgili uzunca bir süre bu noktada beni destekledi. Daha sonra egzersizlere geçtik. Betül hanım çok ilgili, bilgili, donanımlı, güler yüzlü ve şefkatli bir yaklaşımı var. Çok memnunum. Onun önderliğinde yaptığımız egzersizlerle ses tellerimi doğru kullanmayı öğrendim. Ses tellerimi nasıl koruyabileceğimi de öğrendim. İyi ki yollarımız kesişmiş.
ha...
Kızım Betül hanımla çok keyifli vakitler geçirdi.Çıkaramadığı sesler konusunda yardımcı oldu.Gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeleri yaptı
e....)
Çocuğumda konuşma geriliği vardı, tavsiye üzerine başvurdum. 4 ay boyunca gittik, çok olumlu sonuçlar aldık. Verdiği eğitimde güzeldi. Çocuğum sayesinde bayağı gelişim gösterdi. Betül Hanım'ın çocuğuma yaklaşımı çok hoştu ve çok etkileyiciydi. Herhangi bir problem yaşamadım, sürecimiz bitti ve çok memnun kaldık.
b....)
7 yaşındaki oğlum için başvurdum. Birkaç harfi söyleyemiyordu. 2.5 ay sürecimiz sürdü. Seanslarımız çok keyifli ve verimli geçti. Her seanstan sonra bir sonuç aldık. Betül Hanım çok tatlı birisi. Alanında uzman, konusuna hakim ve bilgili. Memnun kaldık kendisinden. Çok sevecen, çocukların psikolojisinden çok iyi anlıyor.
de...n
Betül hanım ile 2 yıldır çalışıyoruz oğlum konusmuyordu sayesinde artık konusuyor cok sabırlı çocuklarla ilgili şimdi 1.sinif için harf çalışıyoruz çalışırken yanında olmamız bizide yönlendirmesi çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum
s...
Betül Hanım'ı internet üzerinden ev adresime yakınlık açısından tercih ettim. Çocuğumda gecikmiş konuşma vardı. 4 yaş olmasına rağmen 5-10 kelime söyleyebiliyordu. Betül Hanım'la ocak ayında başladık seanslara ve memnun kaldık. 8 ay gibi kısa süre içinde çocuğum yaşıtları gibi konuşabiliyor. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş Betül Hanım'la...
b....t
Çocuğa yaklaşımı, detaylı bilgilendirmesi çok iyiydi. ilk seansta dahi, hiç bir şekilde r harfini çıkaramayan çocuğuma, o harfi soyletebilmesi mükemmeldi. Ben şaşkınlıkla izledim. Seansi oyunla birlestirerek harika bir iş sergiledi. Ve çocuğum herkese seansı keyifle anlattı. Cocuk eğlenerek öğreniyor. İlk seansta yaklaşımını çok beğendim.
e....)
Kendisinin enerjisi, ışığı iletişimi çok güçlü ve kuvvetli. Çocuğunda dil problemi olan insanlara tavsiye ederim. 10-12 seans çocuğum için görüşme sağladık, hala devam ediyoruz. Çocuğumun kendisine güveni geldi. Bazı kelimeleri çıkartamıyordu, arkadaşlarıyla arasında dalga konusu olmaya başlamıştı. Kelimelere dikkat ederek konuşmaya başladı. Çıkaramadığı kelimelere yoğunlaşarak Betül Öğretmeninin tavsiyeleriyle çok güzel çalışma yaptılar.
Ş
ş....)
Biz memnun kaldık. Betül Hanım çok güler yüzlü, sevecen, konuşkan bir uzman. Faydasını gördük. Çocuğum için 3 ay görüşme sağladık. Eskisine nazaran konuşması daha iyi. Daha çekingendi, daha aktif oldu.
Betül Seyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Seyhan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Betül Seyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Betül Seyhan adresi nerede?Betül Seyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Kahya Fatih mahallesi ,Sarı Leylak Sokak ,No:1 D:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Seyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Seyhan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Seyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Seyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Betül Seyhan hangi dilleri konuşuyor?Betül Seyhan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Seyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Seyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Seyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Betül Seyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Seyhan hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Seyhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri